tmx 26.07.2009 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2009 Czy ktoś stosował tą fugę u siebie???? Nowością na rynku produktów wykończeniowych jest fuga z brokatem. Firma Atlas wprowadziła na rynek produkt o nazwie Atlas Artis Style. Fuga o tej nazwie to produkt, który pozwala osiągnąć na ścianie lub podłodze efekt połyskującego brokatu. Producent zaproponował fugę Artis Style w 10 kolorach, które mienią się mocniej przy punktowym sztucznym oświetleniu lub delikatniej przy świetle dziennym. Wśród zalet produktu można wymienić możliwość zastosowania do wszystkich rodzajów płytek oraz do mozaiki ceramicznej i szklanej. Najlepiej wygląda przy szerszych fugach - 2 - 25 mm, wtedy najbardziej widać brokatowy efekt. Ponadto dostępne kolory są odpowiednikami 31 kolorów z gamy podstawowej fug Atlasu, dzięki czemu można w różnych fragmentach zastosować fugę z brokatem i jej matowy odcień. Kuszące są same nazwy odcieni produktu, np. płomień bursztynu, diamentowy podziw, poświata topazu, ważne jest jednak, by decydując się na tego typu efekt w domu, zachować zdrowy rozsądek.Cena - 49,63 zł za opakowanie 2kg.http://bi.gazeta.pl/im/7/6819/z6819367X.jpghttp://bi.gazeta.pl/im/4/6819/z6819364X.jpghttp://bi.gazeta.pl/im/5/6819/z6819365X.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mia123 26.07.2009 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2009 Ja widziałam w sklepie, wyglądało mega tandetnie może kiepska aranżacja była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tmx 26.07.2009 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2009 no właśnie tego się obawiałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zetka 26.07.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2009 Ja widziałam w sklepie, wyglądało mega tandetnie może kiepska aranżacja była Potwierdzam. W zeszłym tygodniu widziałam w Castoramie. Bleee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarthaB 26.07.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2009 Ja widziałam w sklepie, wyglądało mega tandetnie może kiepska aranżacja była właśnie tandetnie. Ja się zastanawiam nad grafitową ścianą w kuchni i jakimś wzorem zrobionym przez szablon - lakierem z brokatem. teraz się zastanawiam wciąż czy będzie to wyglądało ciekawie , czy nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 26.07.2009 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2009 Ja widziałam w sklepie, wyglądało mega tandetnie może kiepska aranżacja była Potwierdzam. W zeszłym tygodniu widziałam w Castoramie. Bleee też niestety potwierdzam.BZ-bez komentarzy no po prostu mi się to nie widzi...no chyba,że jako kałeczek ściany..bardziej jako dekor "obraz" niż jako fuga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tmx 26.07.2009 22:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2009 a może ktoś wie co to za płytki z 1 fotki?? te srebrno-szare Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Antek80 27.07.2009 05:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Fuga na 2 zdjęciu wygląda całkiem nieźle ale czy brokat nie będzie odpadał z niej po jakimś czasie ? Poza tym faktycznie efekt końcowy może być kiczowaty dosyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 27.07.2009 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Ja bym się obawiała ze za 2-3 lata mi sie znudzi, zmieni sie moda i bedzie klops. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siwa216 24.11.2009 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Witam serdecznie ostatnio słyszalam, że istnieje fuga brokatowa i w związku z tym mam pytanie czy ktoś z Was ma taką fugę u siebie w łazience lub kuchni, bardzo chętnie zobaczę zdjęcia i jak ona się sprawuję w uzytkowaniu?bedę bardzo wdzięczna za pomoc.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sziva 24.11.2009 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Raz widziałam taką fugę w Castoramie - był pokaz fugowania i właśnie taką brokatową fugą pan traktował mozaikę. Jeśli o mnie chodzi, to ja do domu bym sobie takiej fugi nie dała. Mi się to nie podoba, ale gusta są różne i ktoś moze być w takiej fudze zakochany. Dla mnie to wyglądało trochę odpustowo. Podkreślam - dla mnie. Z tego co wiem, to Mapei i Atlas oferują takie fugi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 24.11.2009 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Z pewnych względów większość Forumowiczów nigdy nie kupi tej fugi, zwłaszcza z firmy na "A" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mia123 24.11.2009 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Z pewnych względów większość Forumowiczów nigdy nie kupi tej fugi, zwłaszcza z firmy na "A" To prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 24.11.2009 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Z pewnych względów większość Forumowiczów nigdy nie kupi tej fugi, zwłaszcza z firmy na "A" To prawda Święta prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 24.11.2009 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 never Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DZIDZIAK 25.11.2009 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 ja posiadam taka fuge:) w kuchni szara i nic nie widac brokatu:) i w korytarzu ciemno szara troche sie swieci:)Moze dlatego brak efektu bo mam fugi 1mm i tylko dlatego ze sie na brokatowa zdecydowalam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarthaB 25.11.2009 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 w weekend w dekoratorni planowali zastosować taką fugę (nie oglądałam do końca, jakoś to wnętrze mnie nie zaciekawiło). NIe wiem jaki był efekt ostateczny. Mi osobiście się to nie podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LYRECO7 25.11.2009 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Ja już o to pytałam jakieś póltora miesiąca temu, gdy na forum pojawiła sie reklama ta fuga od atlasu. a powiedzcie mi skąd u was awersja do tej firmy? Co do brokatu to myśleliśmy o fat cubach dunina i tej fudze, ale na co się zdecydujemy to jeszcze nikt z nas nie wie ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 25.11.2009 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 awersja chyba właśnie stąd, że ta reklama utrudniała czytanie forum, była bardzo nachalna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darcy 25.11.2009 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 To pretensje do Muratora, bo pewnie zaoferował klientowi "niestandard" reklamowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts