an100 02.12.2009 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 turkus turkusowi nie jest równy mnie się podobają ale tylko jako element dekoracyjny w jakieś ładnej delikatnej łazience. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LYRECO7 03.12.2009 07:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Dziękuję ślicznie! Spisałam sobie do notesu wszystkie nazwy i przed zakupem sprawdzę każdą błyszczącą. Te ze strony dom z bajki turkus ze zlotem oglądałam, ale odpadły w przedbiegach bo nie chcę łączyć srebra, szarego, białego turkusu i jeszcze złota. Kolejną sprawą jest to, że przecież muszę poszukać idealnie w tym samym rozmiarze płytkę szarą błyszczącą a to nie jest wcale takie proste jak się wydaje, dlatego też dziękuję za każdy namiar. Pozdrawiam Was serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anka.Cyganka 03.12.2009 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Ja mam turkusowo morskie , z firmy Cerasarda.Do tego białe.Ale bardzo długo sie czekało na nie , wiec to raczej dla fanatyków tej marki i cotto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka maja 04.12.2009 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 tu jest piekna turkusowa lazienka:http://www.urzadzamy.pl/miesiecznik-m-jak-mieszkanie/abc-urzadzania/rejs-pod-niebem,9536_12355.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LYRECO7 04.12.2009 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 pszczółko, płytki faktycznie piękne ale dużo za drogie (213zł m2 ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka maja 04.12.2009 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 rzeczywiscie cena jest kosmiczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MichAsiek 18.12.2009 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 No to juz zdecydowałam ;D Jeśli są jeszcze bardziej turkusowe niż na fotkach to są boskie, bo już te z lampą czy bez są cudowne! Dziękuję Izaa! Hej Cieszę się, że LYRECO założyła ten wątek po przynajmniej nie musze go sama otwierac Ja tez jestem chora na turkusowe płytki do łazienki !!! I coś mi sie wydaje, że Baldocer cielo został i moim faworytem Ale z uwagi na to, że faktycznie monitory mogą przekłamować kolor to bardzo chciałabym zobaczyc go gdzies na żywo przed zakupem Nie wiem czy się uda. macie jakies podpowiedzi? LYRECO7 czy obejrzałas je juz gdzieś w realu???? A może nasza Izaa juz połozyła sobie chociaz kawałek w łazienkce??? Mi przydałoby się poszukac gdzieś we Wrocławiu lub okolicach No chyba, ze ktos namiar na te płytki w Warszawie (będe tam niedługo)? No zobaczymy, ale jak na razie to jestem podwójna zainteresowana: kolor rewelacja i bardzo przystępna cena Dajcie znać jak coś będziecie wiedzieć Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 18.12.2009 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 MichAsiek, Baldocera we Wrocławiu mają m.in .: http://www.womag.pl/http://www.max-fliz.com.pl/pl/kontakt/wroclaw-kontakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MichAsiek 21.12.2009 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 joliska wielkie dzięki Samej tez juz udało mi się znaleźć te sklepy Nawet wiem, ze mozna je tam obejrzec Ale mam coraz większe obawy, ze one jednak nie są turkusowe Nazywają sie cielo (co oznacza niebieskie!) i na stronie producenta jest to ewidentny niebieski. Mam tylko nadzieje, że nie potrzebnie sie martwię i kolor wygląda tak niesamowicie jak ten na pieknych zdjęciach izaa (czy to się odmienia ). Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LYRECO7 21.12.2009 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 MichAsiek - nie oglądałam jeszcze tych płytek, ale mam nadzieję, że jednak będą turkusowe ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izaa 21.12.2009 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Witam dziewczynki Bardzo chciałabym pokazać Wam moją łazienkę, ba! chciałabym ją mieć, ale casting na glazurnika trwa. Ciężko znaleźć fachowca, który zrobiłby mi fugi jak należy Nie wiem, czy tylko u nas na Śląsku jest tak trudno o fachowca czy ja mam tak "wygórowane" oczekiwania. Wracając do płytek: wg mnie nie są niebieskie, są turkusowe Jeszcze bardziej niż na moich fotach. Mają też taki leciutki prawie niewidoczny prążek, który powoduje, że w zależności jak pada światło płytki są bardziej lub mniej turkusowe. Ja zobaczyłam je pierwszy raz ( i jedyny) w naszym katowickim TTW OPEX. Innych już nie chciałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LYRECO7 12.01.2010 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Izuniu, jak casting na glazurnika? A może łazieneczka już skończona i się nic nie chwalisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolia 12.01.2010 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 LYRECO te płytki które pokazała pszółka można kupić w Opexie w Warszawie ( za Galerią Mokotów) Nie pamietam ceny za metr jaka jest na nich, ale jak się poprosi zwykłe nie z ostrymi kantami to są za 140 zł/metra. Wiem że i tak nie są tanie, ale już znacznie tańsze. Mają tam różne kolory i odcienie- niebieskie, turkusy, czerwienie, zielenie. Mnie urzekły te turkusy i te dwa odcienie- jasny jak na zdjęciu pszczólki i głębszy, ciemniejszy. No i ten rozmiar ( 40x60), choć są tez inne wymiary_ mniejsze pewnie tańsze. Są błyszcące a z bliska widac na nie malutkie kóleczka, jakby odbicia muszelek. Może uda mi się zrobić zdjecie naszego kibelka to wkleję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LYRECO7 12.01.2010 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Narazie pozostaję przy baldocerze, i kolor mi odpowiada, wymiary i cena 45zł za metr!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolia 12.01.2010 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 No racja.A tak poz tym to szary z turkusem- ślicznie! Mi się marzy wiecej turkusu w salonie, ale mój mąż co kilka dni wpada na odkrywczy pomysł- a może by tak dodatki czerwone kochanie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mymyk_KSK 12.01.2010 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 tu jest piekna turkusowa lazienka: http://www.urzadzamy.pl/miesiecznik-m-jak-mieszkanie/abc-urzadzania/rejs-pod-niebem,9536_12355.htm słodka i taka w moich kolorach... i nawet mam juz jakiś jej element - dozownik mydła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LYRECO7 12.01.2010 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Magnolia - a to widzisz, ja mam tyle szczęścia, że mój Ukochany przyjmuje z aprobatą wszystkie moje pomysły, dziś pokazałam mu turkus do sypialni i co powiedział? "Turkusowa sypialnia? No dobra!" Teraz sobie tak myślę, że w sypialni pięknie by się komponował turkus z perłowym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mymyk_KSK 13.01.2010 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Lyreco7, nie obraź się że w Twoim wątku, ale może kogoś zainspiruje takie "opłytkowanie" kuchni: http://blog.bauerhaus.com/wp-content/uploads/2009/04/img_0217new_web.jpg albo też i taki turkusowy motyw: http://bp3.blogger.com/_iMZoG8vfsys/R1z5x4jmZZI/AAAAAAAAAV4/H20lEwLZZrs/s400/blue-kitchen-large.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 13.01.2010 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 ... albo też i taki turkusowy motyw: http://bp3.blogger.com/_iMZoG8vfsys/R1z5x4jmZZI/AAAAAAAAAV4/H20lEwLZZrs/s400/blue-kitchen-large.jpg Bardzo ladne zestawienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mymyk_KSK 13.01.2010 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 ... albo też i taki turkusowy motyw: Bardzo ladne zestawienie no takie jakieś "energetyzujące", nie? aż chce się mieszkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts