Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

turkusowe płytki podejście drugie

LYRECO7

Recommended Posts

Chyba całe forum się na mnie uwzięło, chcecie ograniczyć mój domek do turkusów???? Mymyk ta jasna kuchnia z turkusowym blatem i turkusową płytą jest piękna!!!!!!!! :o :o :o :o Wariuję! Łazienka turkusowa, sypialnia turkusowa, teraz kuchnia? Nie, nie dam się! Muszę być twarda! Kocham ten turkus...

• Odpowiedzi 318
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Chyba całe forum się na mnie uwzięło, chcecie ograniczyć mój domek do turkusów???? ... Łazienka turkusowa, sypialnia turkusowa, teraz kuchnia? ...

Jako motyw przewodni - dlaczego nie? :) Ja cały dom mam urządzony w czterech kolorach - ( szarojasnoniebieski , grafit i grafitowoczarny, fiolet, szarobezowy - Od spizarni po sypialnię :) :) I wewątrz i na zewnątrz

Chyba całe forum się na mnie uwzięło, chcecie ograniczyć mój domek do turkusów???? Mymyk ta jasna kuchnia z turkusowym blatem i turkusową płytą jest piękna!!!!!!!! :o :o :o :o Wariuję! Łazienka turkusowa, sypialnia turkusowa, teraz kuchnia? Nie, nie dam się! Muszę być twarda! Kocham ten turkus...

Jak kochasz turkus to co się przejmujesz ;) a kuchnia faktycznie piękna. Ja natomiast kocham fiolet, zdecydowałam się jednak, że nie będzie wszędzie fioletów np. w salonie i biurze zdecydowałam się na zielony, a teraz jak znajduje dodatki to wszędzie dawałabym fioletowe i mnie ten zielony ogranicza :(

• 3 weeks później...

Moj mąż też popiera pomysł na turkusowa łazienkę, chociaz ma wątpliwości czy biały nie bedzie za ostrym kontrastem do tego turkusu. Ta aranżacja mogłaby rozwiać jego wątpliwości :wink: On uważa, że lepszy byłyby jakiś bez czy ecru, ale seria z Baldecera nie ma takiego koloru, wiec... :-? A ma za to wielka zaletę - swietna i przystępna cenę :wink: :D Na tym etapie to juz bardzo ważny aspekt,prawda :wink:

Poza tym myslałam o połączeniu tego jeszcze z drewnem - cos jak na tych zdjęciach z "M jak Mieszkanie" w stylu marynarskim.

A czy Wy myslałyście o włączeniu innych kolorów? Jeśli tak to jakich?

...

MichAsiek - ja planuję łączyć z szarym i srebrnym i białym (wanna, wc, bidet, przysznic i umywalka będą białe)

Przekazałam Twoje pomysły na kolory mezowi i był bardzo zainteresowany :D

Moze faktycznie z szarym....? A czy juz masz wybrane konkretne szare płytki? Czy rozmiar pasuje do Baldocera?

Rozumiem, ze srebro bedzie na armaturze?

Pozdrawiam :D

Widziałam dziennik Kasiorka już jakis czas temu, co do turkusu to powiem tyle- mam zamiar go przemycić wszędzie, gdzie się tylko da. Kasiorek ma piękny dom, choć ja urządziłabym go całkiem inaczej - tylko kuchnia mi odpowiada. Szarości w salonie sliczne, ale nijak z brązowym parkietem. Ale to tylko moje zdanie. Ja mam zamiar łączyć szarości, czernie, biele, turkusy i groszki (kanarki) ;D Lubie wesołe wnętrza.