LYRECO7 13.01.2010 09:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Chyba całe forum się na mnie uwzięło, chcecie ograniczyć mój domek do turkusów???? Mymyk ta jasna kuchnia z turkusowym blatem i turkusową płytą jest piękna!!!!!!!! Wariuję! Łazienka turkusowa, sypialnia turkusowa, teraz kuchnia? Nie, nie dam się! Muszę być twarda! Kocham ten turkus... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 13.01.2010 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Chyba całe forum się na mnie uwzięło, chcecie ograniczyć mój domek do turkusów???? ... Łazienka turkusowa, sypialnia turkusowa, teraz kuchnia? ... Jako motyw przewodni - dlaczego nie? Ja cały dom mam urządzony w czterech kolorach - ( szarojasnoniebieski , grafit i grafitowoczarny, fiolet, szarobezowy - Od spizarni po sypialnię :) I wewątrz i na zewnątrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mia123 13.01.2010 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Chyba całe forum się na mnie uwzięło, chcecie ograniczyć mój domek do turkusów???? Mymyk ta jasna kuchnia z turkusowym blatem i turkusową płytą jest piękna!!!!!!!! Wariuję! Łazienka turkusowa, sypialnia turkusowa, teraz kuchnia? Nie, nie dam się! Muszę być twarda! Kocham ten turkus... Jak kochasz turkus to co się przejmujesz a kuchnia faktycznie piękna. Ja natomiast kocham fiolet, zdecydowałam się jednak, że nie będzie wszędzie fioletów np. w salonie i biurze zdecydowałam się na zielony, a teraz jak znajduje dodatki to wszędzie dawałabym fioletowe i mnie ten zielony ogranicza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LYRECO7 13.01.2010 11:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Pocieszyłyście mnie ;D Pięknie prawie-turkusowo dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izaa 02.02.2010 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Witam Byłam wczoraj w TTW Opex i moje oczęta ( aparat również ) ujrzały aranżację łazienki w kolorze turkusu ww. płytkami Baldocer. Baaardzo energetyczna Dla zainteresowanych: http://images48.fotosik.pl/255/db9f9dee01cb7a0dmed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MichAsiek 03.02.2010 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Hej Ale wyczułam, ze powinnam dzis tu do Was zajrzec Fajna ta aranżacja. Szkoda,ze nie moge jej obejrzec na żywo Ale w W-wie bylam m-c temu,wiec na razie pewnie nie pojade Czy płytki są TURKUSOWE? Nic sie im nie odmieniło?????? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MichAsiek 03.02.2010 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Moj mąż też popiera pomysł na turkusowa łazienkę, chociaz ma wątpliwości czy biały nie bedzie za ostrym kontrastem do tego turkusu. Ta aranżacja mogłaby rozwiać jego wątpliwości On uważa, że lepszy byłyby jakiś bez czy ecru, ale seria z Baldecera nie ma takiego koloru, wiec... A ma za to wielka zaletę - swietna i przystępna cenę Na tym etapie to juz bardzo ważny aspekt,prawda Poza tym myslałam o połączeniu tego jeszcze z drewnem - cos jak na tych zdjęciach z "M jak Mieszkanie" w stylu marynarskim. A czy Wy myslałyście o włączeniu innych kolorów? Jeśli tak to jakich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LYRECO7 03.02.2010 13:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 iza, dzieki, super wyglada turkus z zielonym. Ja za dwa tygodnie jadę na targi meblowe i mam nadzieję tam nabyć coś do domku, może coś turkusowego juz będzie ;D MichAsiek - ja planuję łączyć z szarym i srebrnym i białym (wanna, wc, bidet, przysznic i umywalka będą białe) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izaa 04.02.2010 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Ten TTW OPEX jest u nas w Katowicach. Wieczorem wkleję Wam moją aranżację łazienki w tych płytkach, właśnie w połaczeniu z drewnem. Chyba ruszymy wkrótce z kafelkowaniem i zaczniemy od tej łazieneczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MichAsiek 05.02.2010 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 izaa i jak zdjęcia? Czekam z niecierpliwościa Bardzo mnie ciekawi jak to drewno sie tam komponuje. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MichAsiek 05.02.2010 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 ... MichAsiek - ja planuję łączyć z szarym i srebrnym i białym (wanna, wc, bidet, przysznic i umywalka będą białe) Przekazałam Twoje pomysły na kolory mezowi i był bardzo zainteresowany Moze faktycznie z szarym....? A czy juz masz wybrane konkretne szare płytki? Czy rozmiar pasuje do Baldocera? Rozumiem, ze srebro bedzie na armaturze? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LYRECO7 05.02.2010 14:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Jeszcze nie mamy wybranych płytek, to jeszcze nie pora, więc nie pomogę. Srebro istotnie, armatura i mozaika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ash5 06.02.2010 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 No i po co ja tu zaglądałam? A miałam taki spokój... wpadłam po uszy w te turkusy... a cały parter domu będę mieć szary... do tego turkus! Ach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LYRECO7 08.02.2010 09:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 super, kolejna fanka...chyba muszę pomysleć o nowym wątku - inspiracje turkusowe - pomożecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mymyk_KSK 08.02.2010 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 to zapraszam do mojego dziennika wnętrz- mam tam trochę turkusowych inspiracji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LYRECO7 08.02.2010 11:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Byłam już jakiś czas temu u Ciebie ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ash5 08.02.2010 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 super, kolejna fanka...chyba muszę pomysleć o nowym wątku - inspiracje turkusowe - pomożecie? dziękuję za miłe powitanie inspiracje turkusowe... zobaczcie turkusowe krzesło i toaletkę... zamarłam z zachwytu http://forum.muratordom.pl/w-stylu-retro,t153220.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LYRECO7 09.02.2010 08:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Widziałam dziennik Kasiorka już jakis czas temu, co do turkusu to powiem tyle- mam zamiar go przemycić wszędzie, gdzie się tylko da. Kasiorek ma piękny dom, choć ja urządziłabym go całkiem inaczej - tylko kuchnia mi odpowiada. Szarości w salonie sliczne, ale nijak z brązowym parkietem. Ale to tylko moje zdanie. Ja mam zamiar łączyć szarości, czernie, biele, turkusy i groszki (kanarki) ;D Lubie wesołe wnętrza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izaa 09.02.2010 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Zgodnie z obietnicą, chociaz trochę spóźnione zdjęcia wizualizacji mojej łazienki: http://images45.fotosik.pl/259/0a1c445239e158fdm.jpg http://images50.fotosik.pl/258/f0f932f50f59c224m.jpg http://images43.fotosik.pl/258/5a417933d9421bcbm.jpg Pozdrawiam fanki turkusu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LYRECO7 09.02.2010 11:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 E tam... takie tam wizualki! Ja chcę prawdziwą łazienkę zobaczyć! ehhh... cudne te wizualki Izka, takie radosne! Kiedy będzie gotowa łazienka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts