Eluś 02.12.2009 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Od wczoraj mnie nosi. Spotkałam w sklepie wiklinowe łóżko .Łóżko jest z kategorii pojedynczych mieści się w nim materac 90 .Ma zagłówek taki dość wysoki kwadratowy i jest na nóżkach(można swobodnie posprzątać pod nim) i jest nowe za śmieszne pieniądze nie licząc materaca. Dzisiaj jadę go obejrzeć z córką może zrobię zdjęcie. Przeleciałam całe allegro i nie natknęłam się na takie cudo. Niby prosta rzecz ale ma swój charakter. Szkoda, że nie małżeńskie. Łóżko ma być do pokoju chłopaka i stąd się waham. Przyszło mi do głowy, że może go przemaluję taką farbą w spray na czarno. Koleżanka mi powiedziała,że trzeba kupować inne żeczy też wiklinowe do pokoju więc samo łóżko będzie źle wyglądało.Co myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aglig 02.12.2009 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Chyba mocno skrzypi, jak ktoś ma lekki sen to może przeszkadzać. Najlepiej sprawdzić przed zakupem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LYRECO7 02.12.2009 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 A czy ono nie będzie trzeszczeć przy każdym ruchu na łóżku? Ja osobiście bym nie kupiła bo wydaje mi się trochę majowe. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-Białystok 02.12.2009 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Nie będzie źle wyglądało:) Wcale nie trzeba robić 'komplecików' żeby wyglądało dobrze Meble z materiałów o różnej fakturze dobieraj kolorystycznie:) Jako małżeńskie to bym się wahała, jednak może trochę skrzypieć ale do pokoju dziecka jak najbardziej!!! Jeśli Ci się podoba, jeśli dziecku się spodoba i jeśli cena w porządku to nie ma co się zastanawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gummybear 02.12.2009 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Obawiałabym się tego, że takie łóżko będzie mi bardzo skrzypieć i chyba jednak nie kupiłabym sobie takiego. Jeśli pasuje Ci to do wystroju wnętrza i masz jeszcze jakieś inne wiklinowe meble to możesz się zastanowić. A najlepiej to zapytaj się tego chłopaka, dla którego łóżko ma być przeznaczone czy mu się takie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zouza 02.12.2009 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Ja mam 3 koty więc bym nie kupiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
doziolko 02.12.2009 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Po doświadczeniach z regałem wiklinowym odradzam. Czyściłam go tylko z 1 w roku wstawiając pod prysznic. Przy zwykłych cosobotnich porządkach nie dało się z niego zetrzeć kurzu. Ale wizualnie to inna bajka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eluś 02.12.2009 13:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Jeszcze go sobie dobrze obejrzę. Myślę, że ma jakąś drewnianą konstrukcję. Wyciągnę materac i zobaczę jak jest zrobione. Zobaczę czy ma stelaż w końcu materac jakoś się trzyma. Dobrze się prezentuje, a cena naprawdę promocyjna . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eluś 02.12.2009 13:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Jest lekkie to w lecie bym mu robiła prysznic na dworze w letni upalny dzień. Są takie szczotki w odkurzaczu więc chyba aż taki nie byłby to problem. A syn no cóż przymiarka była i tak do niedrogiego spania .Pokój ma być robiony od podstaw przymierzam się do taniego wyposażenia, biurko, szafa i jakieś pułki . By nawiązać do wystroju kupiłabym wiklinowe kosze kwadratowe . Trafiłam na to łóżko przypadkiem jest nowe i tanie. Droższy jest materac, ale ten i tak muszę kupić do każdego łóżka jakie bym nie wybrała. Syn zaproponował kolorystykę ścian i plakaty ma sobie wybrać. Myślę, że dobry powinien być materac żeby mu się wygodnie spało i fajna pościel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an100 02.12.2009 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 chyba skrzypi więc Nie no i ciężko się czyści z tego co widzę co tu piszecie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 03.12.2009 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 trzeszczałoby chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DianaM 03.12.2009 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Jakis czas temy miałam wiklinowy kosz na bieliznę. Gdyby tylko trzeszczał, to pół biedy, najgorsze było to, że nie mogłam się pozbyć kurzu z zakamarków. Po kilku tygodniach zaczęło wygladać jak stary rupieć. Lepsze są meble z rattanu, bo można je doprowadzię di porządku, a wilkina się rozsycha, pęka pod wpływem środków czyszczacych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eluś 04.12.2009 10:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Sugerując się waszymi podpowiedziami na temat utrzymania czystości zrezygnowałam z zakupu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 04.12.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Sugerując się waszymi podpowiedziami na temat utrzymania czystości zrezygnowałam z zakupu. Ja miałabym jeszcze obawy, że się w końcu rozplecie ta wiklina i wyląduję na podłodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eluś 07.12.2009 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 http://img44.imageshack.us/img44/719/120209162447.th.jpg http://img692.imageshack.us/img692/2823/120209162521.th.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eluś 07.12.2009 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Jeśli chodzi o solidność to zdziwilibyście się jak jest porządnie zrobione. I chyba właśnie dlatego go nie wzięłam. Już wyjaśniam. Po prostu materac jest na oddzielnym stelażu i nogach także może stanowić samodzielny mebel. I właśnie to mi się w nim nie podoba. Wyciągnięcie materaca jest trudne i karkołomne. Nie chcę takiego rozwiązania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eluś 07.12.2009 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Na zdjęciu bocznym widać pod łóżkiem te drugie nóżki od materaca. Na dodatek cena uległa zmianie. Jak przejawiłam chęć zakupu to następnego dnia okazało się że przez nieuwagę nie zostały zmienione ceny i zdrożało 100 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts