Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Licytacja dla Walecznego Franka

Recommended Posts

Kraków zaraz za Częstochową :o matko aaggaa to Ty w Stanach mieszkasz że licząc od Częstochowy prawie 200 kilosków to zaraz :lol: :lol: :lol:
jak jedziem w góry :roll: i miniem Częstochowe to zdążę mężusiowi mała historyjkę opowiedzieć i już jest Kraków :D :D :D :D czy to nie jest zaraz :roll: :-?

Potwierdzam co napisała aaggaa. Od Częstochowy jest rzut beretem do Krakowa - niecałe 150km trasą, którą my jeździemy do mojej siostry :lol:

No to co z tym zrobimy? :roll: :roll: :roll:

• Odpowiedzi 1,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Norwegia 4,6 (Hvaler) 51zł

Po 55 zł :p i tak już budżet zatwierdzony przez męża przekroczyłam, będę musiała o wyższy limit zawnioskować :wink:

gdzieś wcześniej mi się obiło, ze będą te same zdjęcia w kilku egz. - że jest taka możliwość ... więc się nie pobijcie i na ament przy tym nie pokłóćcie , bo i tak się podejrzewam dobrze wszystko skończy :wink: :D

Kraków zaraz za Częstochową :o matko aaggaa to Ty w Stanach mieszkasz że licząc od Częstochowy prawie 200 kilosków to zaraz :lol: :lol: :lol:
jak jedziem w góry :roll: i miniem Częstochowe to zdążę mężusiowi mała historyjkę opowiedzieć i już jest Kraków :D :D :D :D czy to nie jest zaraz :roll: :-?

Potwierdzam co napisała aaggaa. Od Częstochowy jest rzut beretem do Krakowa - niecałe 150km trasą, którą my jeździemy do mojej siostry :lol:

No to co z tym zrobimy? :roll: :roll: :roll:

strach się bać :roll: :lol: