hrhrhr 10.12.2009 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saskja 16.12.2009 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Ciekawy projekt. Będę kibicować i z uwagą śledzić, jak urządzicie swój dom. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 30.12.2009 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Przy tak duzej kuchni pokusiłabym się o zbudowanie wyspy pośrodku, bez zabudowy pod wykuszem, a tam, gdzie w projekcie jest płyta grzewcza, zrobiłabym wysoka zabudowę. Na projekcie orginalnym proponowana zabudowa jest poprzerywana drzwiami (do spiżani i na taras), co moze być trochę niewygodne w użytkowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hrhrhr 30.12.2009 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Nasz genialny projektant od adaptacji mimo naszych prośb o naniesienie poprawek nie uwzględnił zmian dotyczących dolnej kuchni (z resztą nie tylko tego ) - tłumacząc się że na takie drobnostki przyjdzie czas na etapie wykonastwa. Wracając do kuchni, ja tu widze cały ciąg kuchenny przeniesiony na przeciwną stronę (po adaptacji nie ma tam wyjścia na taras), ścianę ze spiżarnia pozostawiamy sobie jeszcze do zagospodarowania. Szczególnie, że przenosimy również kanał wentylacyjny, żeby mi na piętrze na środku salonu nie wychodził słup. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZuzankaT. 19.02.2010 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Widzę że robota w pełni aż miło patrzeć jak Wasz domek szybko rośnie:)))Kibicuję Wam bardzo bo to piękny projekt. Mam pytanie dotyczące wylewania schodów. Przy jakiej temperaturze były wylewane? Nie boicie się że coś może być nie tak przy takich mrozach?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hrhrhr 21.02.2010 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Widzę że robota w pełni aż miło patrzeć jak Wasz domek szybko rośnie:)))Kibicuję Wam bardzo bo to piękny projekt. Mam pytanie dotyczące wylewania schodów. Przy jakiej temperaturze były wylewane? Nie boicie się że coś może być nie tak przy takich mrozach? Pozdrawiam Wstrzeliliśmy się gdy przez 24 h było ponad 0. Za prawidłowość ręczą i nasz Wykonawca oraz Kierownik budowy. Jak narazie wszystko w porządku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CitroCerber 05.03.2010 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Nasz genialny projektant od adaptacji mimo naszych prośb o naniesienie poprawek nie uwzględnił zmian dotyczących dolnej kuchni (z resztą nie tylko tego ) - tłumacząc się że na takie drobnostki przyjdzie czas na etapie wykonastwa. Jeżeli nie są to zmiany mocno modyfikujące konstrukcję to nie musisz ich nawet nanosić w projekcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hrhrhr 05.03.2010 12:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Nasz genialny projektant od adaptacji mimo naszych prośb o naniesienie poprawek nie uwzględnił zmian dotyczących dolnej kuchni (z resztą nie tylko tego ) - tłumacząc się że na takie drobnostki przyjdzie czas na etapie wykonastwa. Jeżeli nie są to zmiany mocno modyfikujące konstrukcję to nie musisz ich nawet nanosić w projekcie. Oczywiście Tylko jak nie ma czasu na patrzenie wykonawcom na ręce, wieksza szansa na pomyłki (np. dziura na komin w stropie nie w tym miejscu). Jakkolwiek wszystko do zrobienia. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CitroCerber 05.03.2010 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 tylko jak nie ma czasu na patrzenie wykonawcom wieksza szansa na pomyłki (np. dziura na komin w stropie nie w tym miejscu). Jakkolwiek wszystko do zrobienia. Ja bardzo szybko przyzwyczaiłem moją ekipę do tego, że dzień pracy zaczynają od sprawdzenia rysunków, które im zostawiam w kanciapie - bo wiele drobnych zmian było "w trakcie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
poniat2010 15.07.2010 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 Zapraszam Witam, Projekt piekny i dom mam nadzieje tez. Dlatego tez nabylismy Dom pod Mahoniowcem. Czekamy jeszcze na pare papierkow aby zlozyc pozwolenie na budowe. W zwiazku z tym mamy jeszcze czas aby cos zmienic. Czy mieszkajac nasuwaja sie Pani jakies uwagi, cos by Pani jeszcze zmienila. Mam pytanie o korytarz przy schodach na gorze, czy jest wystarczajaco szeroki, jak z wejsciem do pokoju, jak z pralnia. Czy moge prosic o wiecej zdjec. Moze na priva: [email protected]. Z gory dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts