WERI 09.03.2010 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Saskja cudne wieści,gratuluję przeprowadzki na dobre , musisz mieć wspaniałego syna (Rybki sa śuper wiem coś o tym) (ja takze strasznie zazdraszczam tej przeprowadzki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 10.03.2010 00:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Saskja będę śledzić dziennik, bo psiska uwielbiam - z wyżłem się wychowywałam jako małoletnie pacholę. Pozdrawiam i w hodowli sukcesów życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 10.03.2010 04:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 ooo i udało się Gratuluję tylko nie szalej ze scierką na początku bo się zarobisz po pachy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 12.03.2010 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Najpierw to GRATULUJĘ!!!! Ty to masz fajnie... ile razy zobaczę bażanta (conajmiej trzy razy dziennie) to o Tobie myślę , a ostatnio mało zawału nie dostałam przez tego potwora , spod samych nóg mi wystartował... A sarny też się nadają????... dziś w sadku 7 szt. się pasło ... aaaa... po śladach to wiem, że jeszcze dziki mnie odwiedzają... na szczęście nie miałam przyjemności twarzą w tw... tfu... ryj z nim stanąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 12.03.2010 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 ja tez sie przyłączam i GRATULUJE!!!!!!!!! szczęściara z Ciebie mieszkasz juz w swoim domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 12.03.2010 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 I ja gratuluję przeprowadzki!! super,że już mieszkacie ,nam jeszcze trochę zostało.ale już też doczekać się nie mogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania, Tomek i Wojtuś 13.03.2010 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 GRATULUJĘ !!!! Na kartonach też da się żyć! Masz cudownego synka, że też w ten sposób Ci okazał jak bardzo jesteś ważna w Waszym domu! Zobaczysz jak bardzo będą cieszyć każde nawet drobne zakupy. No i jak często będziesz zaglądać na FM aby się dowiedzieć czym wyczyścić fugi z pyłu, czy jak usunąć inne świństwa po pracach budowlanych. Też przez to przechodzę więc jestem z Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MartaK32 13.03.2010 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 no no no!!!! super gratuluję przeprowadzki , a na kartonach da się żyć [też tak miałam-i jeszcze trochu mi ich zostało ] pozdr!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saskja 18.03.2010 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Dziewczyny, dziękuję Wam bardzo za gratulacje Próbuję coś napisac chyba po raz setny, niestety internet mi nie chodzi tak jak powinien i strona wygasa, gdy klikam "wyślij". Łączenie trwa pół godziny Ale poza tym jest cudownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 18.03.2010 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 ZAZDRASZCZAMY!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 18.03.2010 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Super sprawa Na lepszy net też przyjdzie pora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 20.03.2010 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 Super, że jest cudownie, a kulawy internet lub jego całkowity brak to niestety bolączka wielu osób tuż po przeprowadzce. Niemniej czekamy na dłuższą relację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 20.03.2010 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 Saskja - z całego serca szczerze gratuluję zamieszkania w nowym DOMKU! I nie ukrywam, że tak trochę zazdroszczę....ale tylko trochę Pisz kobito jak się mieszka, jakie wrażenia, odczucia... Pisz o wszystkim - będę śledzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 21.03.2010 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 i odezwij sie czasem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 30.03.2010 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 http://gfx.efotek.pl/images/le16h2plywp7rxvi8pdd.jpg Serdeczne życzeniaZdrowych, spokojnych,Pełnych rodzinnego ciepłaI radosnego nastroju wiosennegoŚwiąt Wielkanocnych ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 30.03.2010 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 http://www.zpit.iboleslawiec.pl/images/wielkanoc018.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 31.03.2010 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Jeżo-rzeżuchowe życzonka zostawiam ... http://img43.imageshack.us/img43/2485/jeykeuchowy.jpg ... Świąt spokojnych i radosnych - Jeżyki życzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 01.04.2010 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 Radosnych i pogodnych Świąt Wielkanocnych życzą Ania i Hubihttp://lh4.ggpht.com/_5epUv1e8bgg/S7Q6lx0E8OI/AAAAAAAAE1k/V0-0uu4RO3Q/s400/wielkanoc4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 02.04.2010 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 http://www.sp3gliwice.win.pl/photos/wielkanoc.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dora516 09.04.2010 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Hm, jednak dobrze, że nie założyłam osobnego watku z komentarzami, bo byłoby tam puściutko, jak widać Jeszcze pociągnę temat mebli tapicerowanych. Zamówione mamy jeszcze (choć już nie przez internet) fotele i sofę do salonu. Nazywa się to Boston, producent Meblo-expo; nigdy wcześniej nie słyszałam o tej firmie, ale gdy usiedliśmy z K. na tej sofie i gdy zapadliśmy się w te fotele, stwierdziliśmy, że choćby to było brzydkie jak kupa, i tak byśmy chcieli tylko te, żadne inne. Najwygodniejsze meble pod słońcem. Zamówiliśmy trzy fotele i sofę - w ciemnym brązie, bo co do kolorystyki salonu, to wciąz koegzystują dwa pomysły i w sumie nie wiadomo, który przeżyje, a który polegnie. Ale do obu pasuje ciemny brąz. Oto sofa: i fotel: Do wiatrołapu chyba zamówię jeszcze taką pufę - ten sam producent: koniecznie )... plissss ...musisz mi podać gdzie kupiłes ta sofę.. jest super prosze o dokładniejsze namiary pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts