Saskja 21.07.2010 15:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 Ratujku! Co sądzicie o takim zestawie do jadalni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saskja 21.07.2010 15:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 Słabo widac, może lepiej zajrzec tu i powiększyć: http://www.kelman.pl/info19755,zestaw-pokojowy-ambrozja-ii.html#dane-techniczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 21.07.2010 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 Witaj !!!!!!!!!! Dawno cię nie było ! A zestaw OK ! Mnie sie podoba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saskja 21.07.2010 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 A bo mam ręce i nogi pełne roboty. Raz, że szczeniaczki. A dwa, że była szansa na sprzedaz mieszkania, więc hajda na koń i robota, opróżnianie, sprzątanie, omiatanie itd. - ale sie nie spodobało, było za drogo i kicha. chociaz tyle dobrego, ze czarną robotę mamy za sobą A zestaw wyglada ładnie, prawda? Jednak nie ma go w sklepie Kelman w Nowej Soli, gdzie jeszcze byłoby dla nas w miarę blisko, zeby zostawic szczeniorki i podjechac obejrzeć. A w ciemno przecież nie zamówię, bo to może być tandeta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 22.07.2010 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 Hejka Saskia, dobrze znowu Cię widzieć Zestaw fajny, taki... lekki ale bez pomacania i ja bym nie kupiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saskja 22.07.2010 08:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 No właśnie lekki, do jadalni, gdzie mam te firanki z koronką, właśnie taki by chyba pasował. Ale nie jestem pewna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saskja 22.07.2010 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 A jeszcze Wam powiem, co wymyśliłam. Wrzosowisko wymyśliłam rpzed domem. Uda się? To jest suche, słoneczne miejsce, taki kąt południowo-zachodni. Chciałabym tam nawieźć torfu kwaśnego, piasek już jest, wymieszałabym i nasadziła takich purpurowych i białych i liliowych wrzosow... I kosodrzewinę do tego. I może świerk biały, taki malutki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WERI 02.08.2010 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 Witaj Saskja ,dawno mnie tu nie było foty cudne ,chłopaki 1 klasa, gratulki sukcesów i udanego porodu, my na razie czekamy czy zaciążylismy bo mamy pewne obawy że było za późno ile maluszków macie czy wszystkie przeżyły ,te pierwsze dni są okropne, ale potem jak towarzystwo się rozbryka..... wrzosowisko to świetny pomysł ,ja też uwielbiam wszelakie wrzosy ,posadź też wrzośce, czyli takie wrzosy któe kwitną wczesną wiosną ,super wygląda jak w marcu spadnie jeszcze śnieg a tu już coś fioletowego kwitnie pozdr cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 04.08.2010 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 Hej Saskija, dawno mnie u ciebie nie było, bo mi się twój dziennik "zapodział" a i ja ostatnio dzieci bawiłam. Gratuluję maluszków - niech zdrowo rosną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 06.08.2010 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 przylazłam, dawno mnie nie było, gratuluję wnusiów, pokaż no nam je trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saskja 16.08.2010 06:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 (edytowane) weri, przeżyły wszystkie, choć jedną dziewuszkę musiałam ratować moją domową miksturką, bo się w 2. dobie odwodniła i nie miała siły ssać. Ale potem już ciągnęła świetnie i teraz wyrasta na supers show lalunię Co do wrzosowiska - czy wrzośce mają takie same potrzeby? Bo ja chcę nawieźc tego kwaśnego torfu trochę, pod spodem będzie piasek z dodatkiem gliny (niewielkim), na to ten torf. Dla wrzośców to tez OK? Wnusiami się zaraz pochwalę... hmmmm jak to sie robiło... http://i34.tinypic.com/2nb4jf5.jpg http://i33.tinypic.com/2mb5vs.jpg http://i33.tinypic.com/2lve8lc.jpg Edytowane 16 Sierpnia 2010 przez Saskja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saskja 16.08.2010 06:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 No i coś mi nie wyszło z tymi zdjęciami, są podwójnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 16.08.2010 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 Ależ cuda błękitnookie - zakochałam się od pierwszego wejrzenia Jakie to piękne połączenie kolorów srebrzysto-szary i błękitny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 16.08.2010 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 śliczne szare duszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 24.08.2010 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 bomboskie masz psiaki, duże są piękne, bo takie dostojne a te małe to normalnie jak maskotki, aż nierzeczywiste się zdają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 24.08.2010 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 cudo!!!! Szkoda, że szczeniaki tak szybko rosną.......takie są słodkie!! Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 24.08.2010 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 Haaaa... ja goopia:bash:, że od razu tu nie przylazłam... do znawczyni:). Psiczki pikne, ile one mają na zdjęciach? I najważniejsze pytanie, jak nauczyć szczeniaki czystości? W jakim wieku one zaczynają kumać ozochozi? Bo już nie mam siły do tych moich lejków:rolleyes: Pozdrawiam serdecznie... mam nadzieję, że tu jeszcze zaglądasz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 07.11.2010 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 Saskja, gdzieś ty?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saskja 14.11.2010 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 Jestem, jestem. Poczytuję sobie FM, podglądam fotki. Jeno deprechę mam leciutką, bo musiałam się rozstać z Jacusiem i do pracy wrocić. A jak się ma deprechę, to się pisac nie chce, bo i po co. W ogóle się nic nie chce. No przesadzam. Aż tak źle nie jest, żeby NIC się nie chciało. Ale tak mi się marzy, aby coś wreszcie drgnęło, abyśmy wygrzebali sie z dołka finansowego choćby na tyle, żeby karnisz jeden sobie kupić i coś do zawieszenia na nim. Już nie mówiąc, jak bardzo mam dość żarówek zwisających na smętnych kabelkach. Co oczywiście nie znaczy, że umieramy z głodu czy coś. Tylko cały pieniądz, jaki sie udało wyścibolić, idzie właśnie na ocieplanie. O, tak wygląda kawałek domku w styropianie: http://i51.tinypic.com/wsebb.jpg A w ogóle, gdy tak przeglądam niektóre dzienniki... jakie tam wypasione wnętrza, jaki design, jakie luksusy - to sobie myślę, że ja chyba w jakiejś innej reality żyję. U mnie tak brzydziutko, skromniutko...No mówiłam, deprecha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 14.11.2010 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 Witaj!!!! Jestem pierwsza !!!! Saskija, dobrze, że juz jesteś ! Taka deprecha, to norma jak braki w kasie.....ale ty juz mieszkasz, a ja jeszcze w lesie. Mogę sie z tobą zamienić Masz braki na wypieszczenie, a ja na wykończenie !! Ale jestem dobrej myśli - mam już plan - tylko muszę się zebrać do kupy. Także GŁOWA DO GÓRY, a te wypasione wnętrza omijaj i już !! Jeszcze raz WITAJ !! PS piechy przecuuuuuuuuuuuuuuuuuuudne !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts