Gosiek33 26.03.2011 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 Saskja to cudo to z tego szalonego zagranicznego krycia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 26.03.2011 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 Śliczne, cudne:) W takim kolorze chciałabym mieć doga:) Bardzo ta sierść jest w domku widoczna?? Na podłogach itd? No i czekamy na zdjęcia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saskja 26.03.2011 22:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 Gosiek, taaak, to z tego krycia. Naprawdę super dzieciaki mi się urodziły anagat, sierść widoczna tak jak każda inna, zresztą to zależy od tła . Ale weimar nie gubi tak bardzo włosa, np. gończa gubi znacznie bardziej. Nie wiem, jak jest z dogami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klesia 03.04.2011 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 Cześć,śliczne te Twoje psiaki. Jednak piszę w nieco innej sprawie. Zaintrygowały mnie te rośliny na żywopłot, masz już jakieś zdjęcia? Czy te ałycze rzeczywiście tak szybko rosną? No i ostatnie pytanie, czy można je posadzić jesienią? Przepraszam za ilość pytań, ale baaardzo mnie zainteresowały. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WERI 07.04.2011 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 hej Saskja szczeniaczek słodzizna, cudności prawdziwe , ja się domagam więcej zdjęć szczeniorów a tak poza tematem wybierasz się może na światówkę w tym roku, jest dość blisko bo w Paryżu my zgłosiliśmy jednego psiaka i mam nadzieję że uda się nam tam być , jakby co to klikaj moze dane nam będzie się spotkać no i czekam też na foty domowe , ogrodowe itp,itd... pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saskja 16.04.2011 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2011 Klesia - na razie u mnie ałycza to same patyczki, to się sadzi mocno przycięte, aby rozkrzewilo się na boki. Takie sadzonki z gruntu to tylko wiosną, a jesienią możesz sadzic sadzonki z pojemników, ale to za drogo by wyszło na cały żywopłot. Weri, tak, będziemy w Paryżu z Dantem. O ile pamiętam, wystawiamy 10 lipca, a Ty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WERI 23.04.2011 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2011 http://i51.tinypic.com/28aj9tz.jpgWESOŁYCH ŚWIATJULA Z RODZINA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 23.04.2011 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2011 http://zsetrakowice.pl/foto/wielkanoc2011.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WERI 21.05.2011 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2011 hi Saskja my wystawiamy chyba w czwartek , ale do Paryża mamy zamiar wyruszyć już 03.07 i być do 09.07macie już jakiś nocleg, may zamierzamy jechać z namiotem , jak macie jakies fajne namiary to daj znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joan72 24.06.2011 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 Puk puk, co tam słychac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WERI 13.07.2011 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 ho saskja jak tam byłas w Paryżu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saskja 24.08.2011 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 Ale mnie tu dawno nie było. Byłam w Paryżu, Dante był 2., czyli ma nieoficjalny, bo nieistniejący, ale jakże miły dla ucha tytuł Młodzieżowego Vice Zwycięzcy Świata Saskję wczoraj ukąsiła żmija zygzakowata, ledwieśmy suńkę uratowali. Teraz boję się chodzić po działce, nie mówiąc o tym, że boję się puszczać dzieci nawet do zabawy w piachu. Ze spraw domowych - domek został pokryty styropianem i warstwą kleju czy jak to się zwie, natomiast na tynk nie wystarczyło ani czasu wakacyjnego, ani pieniądza (co ten Franek ze Szwajcarii wyprawia!!!). Ja osobiście na elewację (najchętniej oliwkową) to jeszcze bym mogła poczekać, ale baaardzo chciałabym już mieć cywilizowaną bramę i furtkę, bo zdarza sie, że Dantemu udaje się otworzyć to "tymczasowe" dziadostwo i zwiewa na "polowanie". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 24.08.2011 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 Gratuluję sukcesu Dantemu Ile teraz masz psiaków i jakie? Pozdrawiam Oś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 25.08.2011 04:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 Gratulacje!!!!!!!!! to wielki sukces - Dante - wicemistrz Świata Ale ta żmija wygooglowałam Zachowanie Tryb życia dzienny. Chętnie przebywa pod kamieniami, krzewami lub wśród korzeni drzew. Najczęściej ucieka przed napastnikiem, atakuje w sytuacji, gdy jest osaczona. Najpierw jednak zazwyczaj głośno syczy, stosunkowo rzadko kąsa. Moje suki też osaczają węże... ale to zaskrońce są więc niebezpieczeństwa nie ma. U Ciebie to chyba przypadkiem się ten drań znalazł a Saskia go wytropiła? Faktycznie skoro dom obłożony styropianem i klejem zaciągnięty, to może kilka lat tak postać, a ogrodzenie ważne jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 25.08.2011 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 Witaj, Gratuluję tytułu Co do tego uciekania, to prawdopodobne są 2 sytuacje: 1) myśliwi po swojemu "uporają się z psem"-co nie jest nawet dla mnie do pomyślenia, ale tak robią. 2) ktoś poda na policję i przyjadą wlepic mandat. Tak wiec jak Gosiek zauważyła, : ogrodzenie ważne jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WERI 25.08.2011 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 hi Saskja wielkie gratulki , 2 miejsce jest bardzo dooooobre, ale zawsze człowiek ma lekki niedosyt jak już zajdzie tak daleko .nam niestety tak dobrze nie poszło , ale i tak byliśmy mega zadowoleni z wyjazdu , zawsze to spotkanie towarzyskie z szaleńcami z całego świata, miło było choć bez problemów się nie obyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saskja 28.08.2011 16:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 Dziękuję Wam za gratulacje @ Moose - Psów mam cztery, trzy szare i jeden czarno-niebieski Dziewczyny, co do żmij, to u nas tego jest mnóstwo, ale ja naiwnie sądziłam, że na mojej działce nie bywają, bo przecież psy robią patataj cały dzień, a żmija nie powinna lubić drgań. U sąsiada były już w tym roku chyba cztery albo i więcej. Rok temu drugiego sąsiada - on nie mieszka, tylko działkę ma i konie tam czasem trzyma - ukąsiła w rękę. No a w tym roku naszą 'Sasię' biedną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 22.12.2011 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 http://img803.imageshack.us/img803/1193/kartka.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 23.12.2011 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 http://img412.imageshack.us/img412/9122/wesolychswiatfmaa400201.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 23.12.2011 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 http://www.wirtualneoslo.pl/wp-content/uploads/2011/11/swieta-norwegia.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts