rasia 27.06.2011 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 Hej E-molku. Piękny taras, stół, ale model najpiękniejszy!!! Co do barierek, to Twój pomysł zdecydowanie lepszy. A bezpieczeństwo... hm... mały szkrab jak będzie chciał to i przez mniejsze szpary się przeciśnie, moim zdaniem to 10 cm nie ma żadnego znaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 28.06.2011 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 stół rewelacja!!!!! taras też !!!! a na to mieszkanko, które wkleiłaś nie mogę przestać się gapić...mnóstwo rzeczy bym stamtąd przygarnęła....podasz linka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 28.06.2011 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 No, to mieszkanie też mi się podoba! to z gazety (pozwolisz E-molu, że Cię wyręczę?):http://fotoforum.gazeta.pl/72,2,35,125633262.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 04.07.2011 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 Znalazlam Twoja barierke:D...prawie: http://cdn.archdaily.net/wp-content/uploads/2011/06/1309295780-18-1000x1000.jpg wiecej tutaj: http://www.archdaily.com/146650/equilibrium-house-vaslab-architecture/ Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 04.07.2011 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 z tego co doczytałam, to się przez dwa lata nie nawozi nowej trawy. To bardzo szkodliwy i błędny pogląd. Doprowadzi do zachwaszczenia trawnika, bo chwasty o wiele lepiej przyswajają składniki pokarmowe niz trawa i na nie nawożonym trawniku trawa zostanie wyparta. Trawę nawozi się zaraz po pierwszym koszeniu. I robi się to często, ale małymi dawkami - nawet do 5 x w sezonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 05.07.2011 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 To bardzo szkodliwy i błędny pogląd. Doprowadzi do zachwaszczenia trawnika, bo chwasty o wiele lepiej przyswajają składniki pokarmowe niz trawa i na nie nawożonym trawniku trawa zostanie wyparta. Trawę nawozi się zaraz po pierwszym koszeniu. I robi się to często, ale małymi dawkami - nawet do 5 x w sezonie. Dobrze wiedzieć, bo akurat jesteśmy na etapie "walki" z trawnikiem... dla takich informacji warto czytac forum !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basia_z_lasu 22.07.2011 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 Witaj emolku, Mam małe pytanko - czy Twoje Mayory buczą ? Nie wiem czy reklamować. One mają w środku transformatory . Moim zdaniem do kuchni za głośne, ale może trafiłam na wadliwy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 22.07.2011 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 Jeśli można - moje nie buczą. Może jakieś wadliwe ?Elfir - dzięki za info, znowu coś nowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 22.07.2011 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 ja tez nie dopytałam moich ogrodnikow o nawożenie. teraz wiem . trawę mam już od prawie 2 miesięcy, jeszcze nie nawożona. jutro skosimy i damy nawóz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basia_z_lasu 22.07.2011 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 Mirela, dzięki W tym naszym coś wpada w rezonans od jednego transformatora, drugi jest OK. Może jak się mocno przykręci do sufitu będzie lepiej. Sprawdziłam drugi egzemplarz - znacznie cichszy, choć nie jest zupełnie bezgłośny. W razie czego wyląduje w garażu, nie chce mi się reklamować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 25.07.2011 07:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 Trochę mnie nie było, a wątek jakoś żyje, kto skopiował, mój stół i ławy przyznać się, stolarz fotki mi przysłał, mówi że projekt klientka miała z jakiegoś forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 25.07.2011 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 Cześć urlopowiczka, wróciłaś już do domu? Jeśli tak, może wpadniesz w tygodniu po południu z chłopakami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 25.07.2011 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 e-mól, a jak się mają schody? Już gotowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 25.07.2011 14:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 nie ma mnie i jeszcze długo nie będzie o schodach pewnie mogłabym to samo napisać, ale się zobaczy natomiast dębowe dechy się kleją trzymajcie kciuki, zobaczę je dopiero za jakieś 3 tyg A tu cudza wersja mojego zestawu tarasowego, prawda, że ładnie? mój już mi się tak nie podoba stolarz mi fotkę przysłał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaG. 25.07.2011 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 (edytowane) Trochę mnie nie było, a wątek jakoś żyje, kto skopiował, mój stół i ławy przyznać się, stolarz fotki mi przysłał, mówi że projekt klientka miała z jakiegoś forum. Biję się w pierś i przyznaję, że bezczelnie bez zgody właścicielki zgapiłam , splagiatowałam i zmaupowałam w całości projekt, do czego skłonił mnie stół "Santa Cruz" widziany na żywo w Casto ( prawie identyczne ), co oczywiście mnie nie tłumaczy . Oficjalnie PRZEPRASZAM.Aga. Edytowane 25 Lipca 2011 przez AgaG. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 25.07.2011 16:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 nie ma za co przepraszać, bo aż tak innowacyjny projekt nie był, ale pochwalić się mogłaśtego stołu z casto nie widziałam, muszę kiedyś zwrócić na niego uwagę uwagę Mayory nie buczą jeśli pytanie wciąż aktualne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 25.07.2011 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 e-mól efekt własnej pracy zawsze bezcenny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 26.07.2011 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 Emolku siedzisz na wybrzeżu??? bo jak już wszystkich zaprzyjaźnionych gości pożegnam to może byśmy się w tym Hort..... cośtam spotkały:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 27.07.2011 16:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 Chętnie pasie, kiedy się tych gości pozbywasz? moje plany bardzo lotne, ale generalnie na wybrzeżu przebywam, w rejon K-gu przenoszę się jakoś na weekend, a ile tam zostanę to się zobaczy, więc najbardziej pewnie początek przyszłego tyg by pasował, bądź sam weekend, wówczas twórca mych latorośli do nas dołączy więc mogłabym się samodzielnie wypuścić. Pisz co Ci pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konieczki 28.07.2011 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 nie ma mnie i jeszcze długo nie będzie o schodach pewnie mogłabym to samo napisać, ale się zobaczy natomiast dębowe dechy się kleją trzymajcie kciuki, zobaczę je dopiero za jakieś 3 tyg A tu cudza wersja mojego zestawu tarasowego, prawda, że ładnie? mój już mi się tak nie podoba stolarz mi fotkę przysłał A ja odrazu poznałam że to dom AgiG (z drugiej strony jest ta piękna kamienna fontanna (płytki zdradziły domek - dużo się zmieniło) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts