Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Bardzo ważna informacja dla kobiet

Luśka

Recommended Posts

Kobieta

Kiedy ma 5 lat:

Ogląda się w lustrze i widzi księżniczkę.

Kiedy ma 10 lat:

Ogląda się w lustrze i widzi Kopciuszka

Kiedy ma 15 lat:

Ogląda się w lustrze i widzi obrzydliwą siostrę przyrodnią Kopciuszka:

"Mamo, przecież tak nie mogę pójść do szkoły!"

Kiedy ma 20 lat:

Ogląda się w lustrze i widzi się "za gruba, za chuda, za niska, za wysoka, włosy za bardzo kręcone albo za proste", ale

mimo wszystko wychodzi z domu.

Kiedy ma 30 lat:

Ogląda się w lustrze i widzi się "za gruba, za chuda, za niska, za wysoka, włosy za bardzo kręcone albo za proste", ale uważa, że teraz nie ma czasu, żeby się o to troszczyć i mimo wszystko wychodzi z domu.

Kiedy ma 40 lat:

Ogląda się w lustrze i widzi się "za gruba, za chuda, za niska, za wysoka, włosy za bardzo kręcone albo za proste", ale

mówi, że jest przynajmniej czysta i mimo wszystko wychodzi z domu.

Kiedy ma 50 lat:

Ogląda się w lustrze i mówi: "Jestem sobą" i idzie wszędzie.

Kiedy ma 60 lat:

Patrzy na siebie i wspomina wszystkich ludzi, którzy już nie mogą na siebie spoglądać w lustrze. Wychodzi z domu i zdobywa świat.

Kiedy ma 70 lat:

Patrzy na siebie i widzi mądrość, radość i umiejętności.

Wychodzi z domu i cieszy się życiem.

Kiedy ma 80 lat:

Nie troszczy się o patrzenie w lustro. Po prostu zakłada liliowy kapelusz i wychodzi z domu, żeby czerpać radość i przyjemność ze świata.

Może wszystkie powinnyśmy dużo wcześniej założyć taki liliowy kapelusz...

Pięknego dna i nie zapomnijcie Liliowego Kapelusza !!!!!!!!!

:D

Luśka.................zapisuję się na listę tych , które noszą już Liliowy kapelusz..

tylko jedna dygresja: czasami ten kapelutek wykluwa ...kłopoty. Bo dużo osób przyjmuje noszenie takiego Liliowego, za objaw ...albo wariactwa..albo jako prowokację..

Wtedy kapelusz idzie do pudła..a ja jestem taka jak milion innych..gołogłowych...

ps.jeszcze parę lat...i dokleję go na stałe......a niech tam.!!!!! :lol:

pozdrawiam z ukontentowaniem...

Luśka,a może ten fiolet zamienić na pomarańcz-fioletowy postarza. :lol:

--------------------------------

Ponury ,Ty zawsze umiesz się znaleść i dlatego grono Twoich wielbicielek ciągle się powiększa. :lol:

-------------------------

Ziabo,a gdyby tak kapelusz przykleić do peruki-dwa w jednym i jaka wygoda. :lol:

a ja sie zastanawiam, jak z moich codziennych dzinskow zrobic fioletowy kapelusz... Moze wlasnie moje dzinsy spelniaja te role? Do kapelusza jestem jednak troche za niska i moze zbyt przyziemna.

Kto wie jednak... moze jak bede wiecej takich postow czytac, to kiedys sie od dna odbije...

dzieki Luska!

Luśka, odjęłaś mi dziesięć lat!

"Kiedy ma 30 lat:

Ogląda się w lustrze i widzi się "za gruba, za chuda, za niska, za wysoka, włosy za bardzo kręcone albo za proste", ale uważa, że teraz nie ma czasu, żeby się o to troszczyć i mimo wszystko wychodzi z domu. "

A może to dzięki budowaniu?

Tak czy tak, aż lepiej się czuję.

Pazdrawiam wszyskie kobiety. (za grube, za chude, za niske, za wysoke, z włosami za bardzo kręcone albo za prostymi) i te w sam raz też.

:lol: :lol: :lol: