artmask 06.08.2013 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 (edytowane) Edytowane 7 Sierpnia 2013 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iminde 07.10.2013 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 (edytowane) Ja też jestem zwolennikiem robienia obrazów własnymi rękami. Polecam wykorzystanie różnych, niesłużących bezpośrednio do tego celów materiałów. Raz użyłem np. taśmy kasety agnetofonowej (zdjęcie poniżej) innym razem szyszek. Obraz z kasety przedstawia Joe Strummera z kapeli The Clash (dokładnie jest to okładka z płyty London Calling). Obraz taki nie jest najłatwiejszy do wykonania, ale jak najbardziej możliwy Spróbujcie i Wam, i gościom na pewno się spodoba. Żeby zobaczyć obraz z szyszek wejdzcie na mojego bloga, bo trzeba go zobaczyć w kilku ujęciach, tutaj nie będzie to miało efektu: http://www.imindesign.pl/eko-obraz/ Edytowane 7 Października 2013 przez iminde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iminde 07.10.2013 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 A ja ten uwielbiam No jest dobry. Nawet bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domwbudowie 13.10.2013 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2013 dobry patent z tą kasetą magnetofonową, widziałem takie coś już wcześniej, ale myślałem, że to w galeriach sztuki robią, a tu se koleś sam walną podziwiam EDIT: coś Ci ten link @imindesign nie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iminde 14.10.2013 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 dobry patent z tą kasetą magnetofonową, widziałem takie coś już wcześniej, ale myślałem, że to w galeriach sztuki robią, a tu se koleś sam walną podziwiam EDIT: coś Ci ten link @imindesign nie działa Dzięki za opinię. Dziwne, że link nie działa, spróbuję jeszcze raz w takim układzie: http://www.imindesign.pl/eko-obraz A propos obrazu z taśmy: może też taki zrobisz w domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domwbudowie 14.10.2013 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Dzięki za opinię. Dziwne, że link nie działa, spróbuję jeszcze raz w takim układzie: http://www.imindesign.pl/eko-obraz A propos obrazu z taśmy: może też taki zrobisz w domu? chciałbym, ale bozia talentu tyle nie dała Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czensi 03.04.2014 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 (edytowane) Edytowane 4 Kwietnia 2014 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asc 11.12.2014 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2014 Cześć, Nie wiem czy już istnieje taki wątek, natomiast poszukuje kilku obrazów/grafik do nowoczesnego wnętrza.kolorystyka ściany szare, podłoga dąb, elementy czerni w meblach Szukamy czegoś w miarę "zywego", kolorowego, co wniesie do środka energię i zwróci uwagę Posiadacie jakies inspiracje, które można wrzucać oraz sklepy, gdzie można kupić.Cena oczywiście ma znaczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts