MarynaM 15.12.2011 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Asizo ....i powiesiłabym w tym miejscu gitarę!!! Tak siedzę i myślę - po co robić dziurę w ścianie? Asizo - skoro jest obrazek....to pewnie jest i sztaluga w piwnicy. Postaw go tam na sztaludze...i poczekaj do wiosny . Ściany nie pokaleczysz....a goście będą ahać i ohać...mimo, że dzieło nie skończone . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 15.12.2011 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Asizo Masz prześliczny, pełen światła dom! Co do obrazu, to ja jestem na nie i powiesiłabym w tym miejscu gitarę!!! Będzie idealnie pasowała do nowoczesnego wystroju salonu, do kolorystyki, geometrycznych kształtów i nie jest to jakiś obcy element, na siłę wtłoczony do wystroju, ale coś, co wyraża was i wasze pasje. A sam obraz, ciepły, sielski, dworkowy, powinien znaleźć inne miejsce. Na pewno nie piwnicę Dzięki. Co do pasji, to poniekąd obraz je wyraża, bo go malowałam. Moze teraz akurat nie jest najlepszy czas w moim życiu na malowanie (z malowania to jedynie praktykuję malowanie ścian), ale zapewne kiedyś do tej pasji powrócę. Z moich podobnych pasji są jeszcze zdjecia, których też kilka wisi na ścianach. Ogólnie to nie lubię mieć obwieszonych ścian, więc dlatego tak ostrożnie podchodzę do ich zdobienia. Maryna, sztaluga jest. Nawet o niej myślałam, ale nie wiem, czy nie będzie za bardzo w przejście do schodów "włazić". Muszę ją przywieźć od rodziców i sprawdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 15.12.2011 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Zgodze się częściowo z żoną m, rama wydaje mi się dość tandetna. Obraz ok, choć ja widziałabym jednak coś nowoczesniejszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 15.12.2011 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Asizo, piekne wnetrza.Uwielbiam taki minimalizm kolorystyczny.Ja bym powiesila obraz. Jest super.Tez kupie kiedys do salonu, jakis mocniejszy akcent kolorystyczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 15.12.2011 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Fajny pomysł ze sztalugą, ale mogłaby trochę przeszkadzać. Spojrzałam na całość raz jeszcze i zmieniłam zdanie. Może obraz nie do końca współgra stylistycznie, ale jakie to ma znaczenie, skoro wywołuje miłe wspomnienia i uśmiech To jest najważniejsze, pal sześć inne bzdety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarynaM 15.12.2011 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 (edytowane) A ja coś z innej beczki. Właśnie znalazłam w necie info....o sprzedaży wiązanej.... "Limitowana seria grafik Jerzego Nowosielskiego......" - jako dodatek przy zakupie kanapy. Taaaaaaa....gustowny komplecik http://www.top10tastes.com/uploads/images/artemix/grafika-tufty-1.gif Się porobiło....o żesz....ku Edytowane 15 Grudnia 2011 przez MarynaM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 15.12.2011 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Tylko ramy daj inne tym grafikom, bo się Nowosielski obrazi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarynaM 15.12.2011 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 (edytowane) Tylko ramy daj inne tym grafikom, bo się Nowosielski obrazi:) Proponuję wysłać prodżekt racjonalizatorski...autorom tego aranżu. Dla mnie i bez ramek to....hmmm...raczej śmiała koncepcja! Edytowane 15 Grudnia 2011 przez MarynaM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 16.12.2011 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 autorzy tego aranżu robią to co 'kupi'' publika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 16.12.2011 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 Asizo,rame w obrazie rzeczywiscie mozna by bylo zmienic,ale blagam tylko nie na czarną,za cięzka bedzie do takiego sielskiego obrazu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 16.12.2011 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 Ja tam prace Nowosielskiego bardzo lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarynaM 16.12.2011 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 Ja tam prace Nowosielskiego bardzo lubię No to nie ma zmiłuj...musisz kupić te kanapy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 16.12.2011 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 Eee tam grafiki. Spróbujcie wyobrazić sobie na tej kanapie swoją teściową!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 16.12.2011 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 19.12.2011 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Co sądzicie?http://grandhomedesign.com/wp-content/uploads/2010/09/Picture-Frames.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 19.12.2011 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 nie dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 02.02.2012 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Szukam jakiegoś ciekawego obrazu do sypialni, chodzi o akt fizycznej miłości lub akt. Nowosielski, Picasso-lubię.MA ktos jakieś pomysły może? chciałabym go tak postawić jak na inspiracji poniżej:http://design-elements-blog.com/wp-content/uploads/2011/04/d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 02.02.2012 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 (edytowane) to może Courbet Początek świata? Tylko w oryginale to on mały jest..... no i w Orsay wisi... Albo rycina z kamasutry Abo jakaś grafika może nie od razu znanego twórcy ale za to oryginalna? A nie lepiej coś bardziej erotycznego niż fizycznego? Edytowane 2 Lutego 2012 przez ave! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarynaM 02.02.2012 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Ave - padłam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 02.02.2012 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 ave! ja tez padłam. a tak na poważnie to oczywiście chyba się nie wyraziłam zbyt jasno. Chodziło mi o jakiś erotyk. NO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts