TMK 29.04.2011 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2011 A nie zgadzaj się Mam porównanie trzech najbliższych szkół i rewelacji tam nie ma. Widza wuefistów, a jej praktyczne wykorzystanie nie zawsze idą w parze. W domu dzieci mają ograniczony czas na tv/komputer z czego nie są oczywiście zadowolone. Jak chce jechać do koleżanki dostaje rower Fast foodów nie widzą na oczy, no może poza szkolnymi wycieczkami i odpukać są szczupłe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Relda1 29.04.2011 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2011 TMK widzę, że masz wyrobione zdanie na temat n-li wf, szkoda, że takie. Moje dziecko na szczęście trafiło do nauczyciela, który nie robi "rozciągania przed biegiem", do nauczyciela, dzieki któremu kocha wf i ruch. A tak w ogóle nie zwalajmy wszystkiego na szkołę, nauczycieli, spójrzmy też krytycznie na siebie i swój styl życia... bo "dom" dla dziecka jednak jest najwiekszym autorytetem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
herakles 29.04.2011 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2011 Faszystowska metoda, nie prościej dziecku wytłumaczyć i pójść na układ? Efekt ten sam, a PR rodzica 100x lepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 29.04.2011 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2011 (edytowane) TMK widzę, że masz wyrobione zdanie na temat n-li wf, szkoda, że takie. Oj... wyrobione nt konkretnych ludzi, nie o całości. Dawno, dawno temu w szkole średniej zawsze mieliśmy trzy rzeczy do wyboru - kosz, siatka lub siłownia. Teraz pod tym względem i tak jest o niebo lepiej. Dobra koniec gadania, bo nas Zbyszek pogoni stąd Edytowane 29 Kwietnia 2011 przez TMK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Relda1 01.05.2011 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 (edytowane) :) Cosik nie wyszło... Edytowane 1 Maja 2011 przez Relda1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Relda1 01.05.2011 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 Dobra koniec gadania, bo nas Zbyszek pogoni stąd Ano racja :yes:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olleo 10.05.2011 04:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 Jak tam progres? U mnie absolutne zero zmian - ciagle jakies bole zeba, kregoslupa, formalnosci na budowe i kredyt, a teraz sie jeszcze okazalo, ze ojcem bede (planowo) Tylko jakos wszystko w jednym czasie - dzis mam podpisac umowe z firma budowlana, a nie mam jakiegos krotszego wzoru - w necie same wielostronicowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 10.05.2011 04:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 Wielkie gratulacje Olleo !!!http://www.emotka.pl/emotikony/emocje/88.gif Waga, podobnie , zatrzymała sie i nie chce spadać. Inna sprawa ,że starania też marne. Ale będzie lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 10.05.2011 05:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 a teraz sie jeszcze okazalo, ze ojcem bede (planowo) Serdecznie gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olleo 10.05.2011 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 THX Caly weekend pilem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
herakles 10.05.2011 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 Grayuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 11.05.2011 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 Olleo....wielkie gratulacje:) Pozdrowienia Zbyszku:) Beata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 12.05.2011 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 Wielkie gratulacje Olleo !!!http://www.emotka.pl/emotikony/emocje/88.gif Waga, podobnie , zatrzymała sie i nie chce spadać. Inna sprawa ,że starania też marne. Ale będzie lepiej. to tak jak u mnie Zbyszku Olleo gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 13.05.2011 05:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 to tak jak u mnie Zbyszku Olleo gratulacje Ale będzie lepiej. Prawda ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 13.05.2011 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 Wielkie gratulacje Olleo !!! I ja GRATULUJĘ!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 13.05.2011 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 Ale będzie lepiej. Prawda ? mam nadzieję. Od czerwca mamy mieć karty Multisportu w pracy, więc już nie będę miała wymówki. Póki co regularnie chodzę na basen, ale tylko raz w tygodniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olleo 13.05.2011 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 Dzieki dzieki dzieki!! U mnie cos sie ruszylo, bo dzis bylo 102,8kg (ostatnie tygodnie to 104+/-0.5kg), ale obawiam sie, ze po jutrzejszym (obwieszczamy nowine mojej rodzince organizujac przy okazji uczte zakrapiana ) bedzie +1kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 24.05.2011 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 Jak sie robisz glodna, to jedz, byle nieduzo. Nie doprowadzaj sie do glodu, bo tylko spowalniasz metabolizm i przestawiasz sie na gromadzenie zapasow. Ja na szczescie nie musze niz zrzucac. Moja zonka to dietetyk, wiec pilnuje mnie na biezaco. Zycie mniej smakuje (brak tluszczu, cukrow prostych itp) ale troche zdrowiej. Ta rada powyzej jest srednia. Jak zona uklada jadlospisy dla pacjentow, to jednym z parametrow jest oczywiscie ilosc kcal. I byli tacy, co chcieli mnniej niz zona zalecala. I co sie okazywalo ? Nie uwierzycie. Te osoby ciagle tyly ! A czemu ? Bo podjadaly miedzy posilkami. A to tak sie wydaje, ze nic sie nie je, a w realu wychodzi duzo wiecej. Fantom ps. A ja caly czas jestem kontrolowany na takiej profesjonalnej wadze co podaje ile wody, miesni itp. Tam tez widac spoczynkowa ilosc energii jaka jest potzrebna "jak nic sie nie robi". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olleo 25.05.2011 04:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 Ta rada powyzej jest srednia. Jak zona uklada jadlospisy dla pacjentow, to jednym z parametrow jest oczywiscie ilosc kcal. I byli tacy, co chcieli mnniej niz zona zalecala. I co sie okazywalo ? Nie uwierzycie. Te osoby ciagle tyly ! A czemu ? Bo podjadaly miedzy posilkami. A to tak sie wydaje, ze nic sie nie je, a w realu wychodzi duzo wiecej. A czym sie rozni moja rada od twojego spostrzezenia? Moja rada, to nic innego, jak 5 posilkow co 3h, najlepiej o stalych porach sumujacych sie kalorycznie do zapotrzebowania energetycznego danej osoby oraz niedoprowadzanie do glodu. Popatrz w historie tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 25.05.2011 05:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 A czym sie rozni moja rada od twojego spostrzezenia? Moja rada, to nic innego, jak 5 posilkow co 3h, najlepiej o stalych porach sumujacych sie kalorycznie do zapotrzebowania energetycznego danej osoby oraz niedoprowadzanie do glodu. Popatrz w historie tematu. Otóż to Mam problem z przeliczeniem własnego dziennego zapotrzebowania kalorycznego, albo za dużo się ruszam (rower, ogród, siłownia). Generalnie od 3 tygodni podjadam dodatkowo odżywkę węglowodanowo białkową (400 kalorii w porcji) i mimo wszystko nadal waga trochę leci, teraz -14kg od stanu, nazwijmy go, krytycznego Chyba, że teraz w szybszym tempie spala się reszta tłuszczu, bo obwody klatki i ramienia powoli rosną. Jak dobrze policzyć zapotrzebowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts