MIECKA2 29.12.2009 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 skąd wiadomo w którym miejscu. czy robić je przed schodami ale jak skoro nie wiadomo na jakiej wysokości będą? Czy póxniej kuć tynk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 29.12.2009 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 przecież wysokośc stopni znasz? No to jak "nie wiadomo"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 29.12.2009 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Może nie zna bo będzie miała schody drewniane a nie obkładane na betonie. Daj szybko wycenić schody i zrobią Ci szkic jakiś to będziesz wiedzieć gdzie ciągnąć kable Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 29.12.2009 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 ale schody i tak musza mieć jednakowe wymiary. Jesli zakłada się wysokośc stopnia np. 17 cm to idzie to wyliczyć bardzo szybko. Przecież nie będzie robiła kazdego stopnia w innej wysokości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 29.12.2009 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Tak,tak masz rację że wszystkie mają być takie same ,ale może nie wie jeszcze ile cm mają mieć.Ja np miałam w projekcie wyliczone schody a robiłam inaczej i mam o jeden schodek więcej i ciut wyższe niż w projekcie.W którymś numerze muratora chyba była taka tabelka jaka wysokość,szerokośc stopnia jest wygodna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.12.2009 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 A ja jednak poczekałam do zakończenia schodów.Jeśli chcesz małe ledy, to każdy centymetr przesunięcia będzie widać.Schody betonowe nie były idealnie równe (2 cm różnicy pomiędzy wysokości pomiędzy stopniami) czyli równanie się odbyło, dochodzą listwy ... wolałam poczekać.Wyszło tak : http://lh3.ggpht.com/_kCupIDlTcd0/SzpUEMboJLI/AAAAAAAAADo/amHG2WX4Gko/s512/IMG_1832.JPG http://lh6.ggpht.com/_kCupIDlTcd0/SzpTzdPiVpI/AAAAAAAAAC0/u9vKf5q244M/s512/IMG_1836.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts