MM2008 02.01.2010 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 dziekuje wszystkim serdecznie za odzew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżordż5 02.01.2010 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 Wpłacajmy, chociaż po troszeczku !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MM2008 02.01.2010 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 O wszystkich wpłatach, przesyłkach itp. będę Państwa informować na bieżąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 02.01.2010 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 Na zdrowie! Konisiom, piesom i koconiom! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MM2008 02.01.2010 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 Dziękujemy Pani martadeli za zakup sprzętu jeżdzieckiego i wszystkim , którzy deklarują nam pomoc Dzięki Wam uda nam się zapewnić byt naszym podopiecznym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 02.01.2010 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 zamówiłam na allegro 20 kg karmy dla psów, jest z terminem do lutego, więc nie taka droga.Potrzebuję adres, bo inaczej przyslą do mnie!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
farida 03.01.2010 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 No, ale kto konkretnie zbiera? Może jakiś mod pomoże. Moze poprostu podeslijmy potrzebujacej poprostu. A potem wpis tu,na forum,a zamiast kwoty wpiszmy ilosc owsa ktora "zasponsorowalismy" .bedziemy miec jasnosc ile jeszcze potrzeba. zakladam,ze tona owsa kosztuje 300 zlotych. czyli100 kg to 30 zlotych . trzeba sie pospieszyc,zeby zebrac to szybciutko.MM2008 bedzie miala jasnosc jakimi funduszami dysponuje i ile paszy moze kupic hurtem.Nikt jej nie bedzie wozil po 2 worki przeciez. Pozdrawiam. MM2008,pisalas,ze konie sa chore.Mozesz napisac co im dolega?moze mamy podobne problemy ze swoimi podopiecznymi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 03.01.2010 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 Poproszę o adres na jaki ma zostać wysłany makaron dla psiaków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MM2008 03.01.2010 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 Co do naszych koni, to typowe konie towarzysze, po przejściach nie nadające się do jazdy. Póki co nie wymagają leczenia farmakologicznego. 20-letnia wysłużona klacz z przepukliną, dopóki do nas nie trafiła co roku miała żrebaki, od dwóch lat na spokojnej emeryturze, Klaczka jej córka zachowuje się jak dziecko z autyzmem mająca swój świat Wałach z problemami neurologicznymi, z urazem kręgosłupem, póki co nie wymaga leczenia. Ogierek z wadą zgryzu, brak mu jednego zęba w dolnej szczęce. Dzieki pomocy forumowiczów, spadnie nam z głowy najważniejszy problem związany ze zwierzętami. I za to Wam dziękujemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bpis 03.01.2010 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 Poproszę o więcej danych na priv-a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 03.01.2010 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 a ja gwiazda przegapiłam zakończenie aukcji makaronu - sierota obrzygana nie zamówiłam od razu , zasiadam ja Ci teraz ... a tu zonk napisałam do wystawcy tej aukcji żeby wystawił jeszcze raz .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 03.01.2010 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 a ja gwiazda przegapiłam zakończenie aukcji makaronu - sierota obrzygana nie zamówiłam od razu , zasiadam ja Ci teraz ... a tu zonk napisałam do wystawcy tej aukcji żeby wystawił jeszcze raz .... to dobrze, bo ja też się spóźniłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 04.01.2010 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 a ja gwiazda przegapiłam zakończenie aukcji makaronu - sierota obrzygana nie zamówiłam od razu , zasiadam ja Ci teraz ... a tu zonk napisałam do wystawcy tej aukcji żeby wystawił jeszcze raz .... to dobrze, bo ja też się spóźniłam odpisał mi, ze ponownie dziś wystawi ... trza licytować coby się nie zagapić zaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 04.01.2010 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Witaj! Jak się trzymacie? Co ze zwierzakami? Pogoda was nie rozpieszcza! A jak odzew ludzi z forum? Trzeba jeszcze pogonić kolegów i koleżanki? Wszyscy pewnie żyją kuligiem. Daggulka rozruszaj towarzystwo! Qrcze, gdzie te trolle kłótliwe? Nie spieszy im się do pomagania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MM2008 04.01.2010 17:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Witam Co z nami? Żyjemy, zwierzaki też, pomimo że za oknem -13. Brak nam słów na domiar tego wszystkiego padła nam piła i pozostało ręczne rżnięcie drewna. Ale jak to mówią co cię nie zabije, to cię wzmocni. Dziękujemy Wam za wsparcie. Być może jaki los pozwoli urządzimy w przyszłą zimę dla Was kulig z pieczonym prosiakiem Rozmawiałam z gospodarzem zza Wisły, jutro przywiezie parę snopków siana i słomy (oczywiście zaznaczył, jeśli spłacę dług - uda nam się to dzięki sprzedaży siodła). Na koncie jest 180 zł, BARDZO, BARDZO DZIEKUJEMY za wpłaty. Co do karmy to powinna przyjść w tym tygodniu, też BARDZO, BARDZO DZIEKUJEMY. Póki co jeśli ktoś miałby chęć może do nas podjechać, aktualne na herbatkę z cukrem - na tyle nas stać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 04.01.2010 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Daggulka, dajcie namiary na karmę dla piesów! Nie mogę znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.01.2010 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Nie ma jej jeszcze chyba, ja też szukałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
farida 04.01.2010 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Nie ma jej jeszcze chyba, ja też szukałam. witaj Rodaczko ,moze dorzuc sie do owsa w miedzy czasie ,psy juz pewnie utyly od tych makaronow . MM2008,masz juz dostawce owsa?A herbatka?Chetnie,tyle ze troche daleko.Gdyby bylo blizej przywiozla bym Wam owies w bagazniku . pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.01.2010 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Cześć Rodaczko Tak myślałam, i chyba faktycznie wyślę jutro kasę bo nie ma co czekać a zwierzaki jesc muszą. ALe to już jutro, obiecuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 05.01.2010 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Jest wystawiony makaron .... tutaj: http://allegro.pl/item876092852_karma_dla_psow_makaron_mix_3kg_okazja.html cena obniżona do 3,99zł za opakowanie , ale za kuriera trza zapłacić (poprzednio był gratiss przy 10 paczkach) .... wiięc wychodzi na to samo w zasadzie .... licytować, zamawiać .... do autorki ... może znalazłaś jakiś ciekawy link jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts