Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziękujemy !!!

Recommended Posts

• Odpowiedzi 80
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

No, ale kto konkretnie zbiera?

Może jakiś mod pomoże.

Moze poprostu podeslijmy potrzebujacej poprostu. A potem wpis tu,na forum,a zamiast kwoty wpiszmy ilosc owsa ktora "zasponsorowalismy" :) .bedziemy miec jasnosc ile jeszcze potrzeba. zakladam,ze tona owsa kosztuje 300 zlotych. czyli100 kg to 30 zlotych .

trzeba sie pospieszyc,zeby zebrac to szybciutko.MM2008 bedzie miala jasnosc jakimi funduszami dysponuje i ile paszy moze kupic hurtem.Nikt jej nie bedzie wozil po 2 worki przeciez.

Pozdrawiam.

MM2008,pisalas,ze konie sa chore.Mozesz napisac co im dolega?moze mamy podobne problemy ze swoimi podopiecznymi?

Co do naszych koni, to typowe konie towarzysze, po przejściach nie nadające się do jazdy. Póki co nie wymagają leczenia farmakologicznego.

20-letnia wysłużona klacz z przepukliną, dopóki do nas nie trafiła co roku miała żrebaki, od dwóch lat na spokojnej emeryturze,

Klaczka jej córka zachowuje się jak dziecko z autyzmem mająca swój świat :lol:

Wałach z problemami neurologicznymi, z urazem kręgosłupem, póki co nie wymaga leczenia.

Ogierek z wadą zgryzu, brak mu jednego zęba w dolnej szczęce.

Dzieki pomocy forumowiczów, spadnie nam z głowy najważniejszy problem związany ze zwierzętami. I za to Wam dziękujemy. :)

a ja gwiazda przegapiłam zakończenie aukcji makaronu - sierota obrzygana nie zamówiłam od razu , zasiadam ja Ci teraz ... a tu zonk :evil:

napisałam do wystawcy tej aukcji żeby wystawił jeszcze raz .... :oops: :roll:

to dobrze, bo ja też się spóźniłam

odpisał mi, ze ponownie dziś wystawi ... trza licytować coby się nie zagapić zaś :oops: :lol:

Witam :D

Co z nami? Żyjemy, zwierzaki też, pomimo że za oknem -13. Brak nam słów na domiar tego wszystkiego padła nam piła i pozostało ręczne rżnięcie drewna. Ale jak to mówią co cię nie zabije, to cię wzmocni.

Dziękujemy Wam za wsparcie. Być może jaki los pozwoli urządzimy w przyszłą zimę dla Was kulig z pieczonym prosiakiem :D

Rozmawiałam z gospodarzem zza Wisły, jutro przywiezie parę snopków siana i słomy (oczywiście zaznaczył, jeśli spłacę dług - uda nam się to dzięki sprzedaży siodła).

Na koncie jest 180 zł, BARDZO, BARDZO DZIEKUJEMY za wpłaty.

Co do karmy to powinna przyjść w tym tygodniu, też BARDZO, BARDZO DZIEKUJEMY.

Póki co jeśli ktoś miałby chęć może do nas podjechać, aktualne na herbatkę z cukrem - na tyle nas stać :D

Jest wystawiony makaron .... tutaj:

http://allegro.pl/item876092852_karma_dla_psow_makaron_mix_3kg_okazja.html

cena obniżona do 3,99zł za opakowanie , ale za kuriera trza zapłacić (poprzednio był gratiss przy 10 paczkach) .... wiięc wychodzi na to samo w zasadzie ....

licytować, zamawiać ....

do autorki ...

może znalazłaś jakiś ciekawy link jeszcze?