Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziękujemy !!!

Recommended Posts

Trzebaby coś jeszcze do tego makaronu pieskom dokupić. Mój psiak samego makaronu nie ruszy. :wink:

Np.

http://www.allegro.pl/item847896031_242_karma_dla_psow_chappi_wolowina_warzywa_1200g.html

Tylko koszt przesyłki bezsensowny

Lub

http://www.allegro.pl/item869239572_chappi_puszka_z_zawleczka_24x1200g_kurier_gratis.html

Kurier gratis, ale cena za 24 szt.wysoka. Może, jednak, ktoś się skusi.

• Odpowiedzi 80
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Trzebaby coś jeszcze do tego makaronu pieskom dokupić. Mój psiak samego makaronu nie ruszy. :wink:

.............

Tylko koszt przesyłki bezsensowny........................

Kurier gratis, ale cena za 24 szt.wysoka. Może, jednak, ktoś się skusi.

dokladnie.

z tymi zakupami to i dobrze i zle.sam makaron i ryz to za malo.puszki drogie zwlaszcza z kurierem.pomyslcie,ile mozna by bylo kupic jadla za pieniadze poniesione na kuriera i przesylki? za gotowke to mozna miesa tanszego w masarni kupic,zmielic i do makaronu dowalic.albo hurtem zamowic wiecej towaru i wtedy kurier odpada. Tu kazdy grosz sie liczy!

Sorrki,moze za smiale przemyslenia,ale mam podobna sytuacje i tak sobie pomyslalam,co by bylo gdybym ja nagle wyskoczyla z paszy dla stada?

ja poslalam "owies" :wink:

Pozdrawiam.

Dziękuje wszystkim oferującym pomoc. :)

Czujemy się bardzo niezręcznie w całej tej sytacji. To, że zamieściliśmy ogłozenie na tym forum, było ostatecznością (zmusiła nas do tego sytuacja). Nie chcieliśmy utracić naszych zwierząt, jak to zwykle bywa w takich momentach.

Zdaje sobie sprawę, że są większe tragedie. W związku z tym jeśli Państwu to nie będzie przeszkadzać poraktujmy tą pomoc jako chwilową pożyczkę(mam tylko prośbę-nieoprocentowaną :oops:)

Gdy tylko wyjdziemy na prostą, chcemy przekazać oferowaną nam kwotę na potrzebujące tu dzieci (lub zwrócić). Oczywiście po uzgodnieniu z Państwem.

Najgorsze dni to dla nas zima, ze wzglądu na działalność sezonową.

Dzisiaj dowieziono nam siano i słomę, mamy najbliższy tydzień z głowy.

Co do karmy to dzisiaj popołudniu przyjechała paczka od Pani dżordż5, za co BARDZO BARDZO dziękujemy :D Prawdopodobnie jutro dotrze karma od Pani EZS.

Na koncie jest w sumie 360 zł za co też dziękujemy. Jutro będziemy rozglądać się za owsem.

POZDRAWIAM! :D

Farida, te konie z podpisu to Twoje? Ty organizujesz te rajdy bieszczadzkie?

:( :( :( niestety te nie sa moje :( :( :( choc robilam przymiarke do tej rasy.to konie mojej znajomej,naprawde fantastycznej osoby.Jestem dumna z tej znajomosci!

Jesli interesuja Cie rajdy i jazda konna w Bieszczadach mam jeszcze jeden swietny namiar .Ale to moze na priw.Ja nie prowadze dzialalnosci.Nasze konie to rodzinne pupile i rodzinna pasja :) .Niektore tez na zasluzonym odpoczynku podobnie jak u MM2008 :) .

Pozdrawiam.

Zdaje sobie sprawę, że są większe tragedie. W związku z tym jeśli Państwu to nie będzie przeszkadzać poraktujmy tą pomoc jako chwilową pożyczkę(mam tylko prośbę-nieoprocentowaną :oops:)

No coś Ty ..... nie wygłupiaj się .... każdemu może się taka sytuacja przydarzyć ... nie traktuj tego jak pożyczkę , tylko jak pomoc od przyjaciół , i tyle ... :wink: :D

A najważniejsze moim zdaniem jest to, że jako odpowiedzialny opiekun stworzeń żyjących, potrafisz przełknąć dumę i poprosić o pomoc...

To fajnie, że nie będziemy w tv oglądać wychudzonych, zabiedzonych, chorych, głodnych, nieszczęśliwych (długo by tak wymieniać) zwierzaków!

To ja ci dziękuję! Za wielkie serce!

To ja ci dziękuję! Za wielkie serce!

Ja też.

Mimo że lubię zwierzęta bardzo, to jednak jestem zbyt wygodna, żeby mieć u siebie całe stadko przygarniętych stworzeń. Dlatego cieszę się, że są tacy ludzie jak Ty, MM2008, którzy ofiarują zwierzętom swój dom. Ja tylko wspomogłam finansowo i naprawdę jest mi lżej, gdy pomyślę, że zwierzaki będą miały co jeść.

Absolutnie nie traktuję tej pomocy jak pożyczki, to całkiem niepoważny i abstrakcyjny pomysł. Po prostu przyjdzie czas, że Ty komuś kiedyś pomożesz. Na tym to polega.

:o :o :o :o

dziekuje wszystkim serdecznie za odzew :D

jeśli komuś będą potrzebne dane- prześle na priv :)

jest alternatywa - możesz zamówic żarełko dla koni , piesków lub kotków i podać zdres wysyłki do Patrycji bezpośrednio ... ja tam zrobiłam , powinno być w drodze ...

jak zdecydujesz sie na wysyłke - daj informację , dam Ci na priv adres Patrycji

I jak tam MM2008 się sprawy mają? radzicie sobie?

deklarują ludziska pomoc na priv w ogóle? kilka osób mnie się pytało o adres i numer konta - podałam .....

W ogóle jeśli ktoś chciałby pomóc i chce dane - może pisać też do mnie , chętnie udzielę takich informacji ..... ponieważ zauważyłam, że jestem częściej przy kompie - MM2008 zresztą zgłaszała problemy z internetem ....

może jest jeszcze ktoś, kto może /chciałby pomóc?

zachęcam ....