dżordż5 05.01.2010 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Trzebaby coś jeszcze do tego makaronu pieskom dokupić. Mój psiak samego makaronu nie ruszy. Np. http://www.allegro.pl/item847896031_242_karma_dla_psow_chappi_wolowina_warzywa_1200g.html Tylko koszt przesyłki bezsensowny Lub http://www.allegro.pl/item869239572_chappi_puszka_z_zawleczka_24x1200g_kurier_gratis.html Kurier gratis, ale cena za 24 szt.wysoka. Może, jednak, ktoś się skusi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.01.2010 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 MM2008, puściłam pieniążki, niewiele ale zawsze coś kupicie. pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
farida 05.01.2010 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Trzebaby coś jeszcze do tego makaronu pieskom dokupić. Mój psiak samego makaronu nie ruszy. ............. Tylko koszt przesyłki bezsensowny........................ Kurier gratis, ale cena za 24 szt.wysoka. Może, jednak, ktoś się skusi. dokladnie. z tymi zakupami to i dobrze i zle.sam makaron i ryz to za malo.puszki drogie zwlaszcza z kurierem.pomyslcie,ile mozna by bylo kupic jadla za pieniadze poniesione na kuriera i przesylki? za gotowke to mozna miesa tanszego w masarni kupic,zmielic i do makaronu dowalic.albo hurtem zamowic wiecej towaru i wtedy kurier odpada. Tu kazdy grosz sie liczy! Sorrki,moze za smiale przemyslenia,ale mam podobna sytuacje i tak sobie pomyslalam,co by bylo gdybym ja nagle wyskoczyla z paszy dla stada? ja poslalam "owies" Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.01.2010 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Farida, te konie z podpisu to Twoje? Ty organizujesz te rajdy bieszczadzkie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MM2008 05.01.2010 16:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Dziękuje wszystkim oferującym pomoc. Czujemy się bardzo niezręcznie w całej tej sytacji. To, że zamieściliśmy ogłozenie na tym forum, było ostatecznością (zmusiła nas do tego sytuacja). Nie chcieliśmy utracić naszych zwierząt, jak to zwykle bywa w takich momentach. Zdaje sobie sprawę, że są większe tragedie. W związku z tym jeśli Państwu to nie będzie przeszkadzać poraktujmy tą pomoc jako chwilową pożyczkę(mam tylko prośbę-nieoprocentowaną ) Gdy tylko wyjdziemy na prostą, chcemy przekazać oferowaną nam kwotę na potrzebujące tu dzieci (lub zwrócić). Oczywiście po uzgodnieniu z Państwem. Najgorsze dni to dla nas zima, ze wzglądu na działalność sezonową. Dzisiaj dowieziono nam siano i słomę, mamy najbliższy tydzień z głowy. Co do karmy to dzisiaj popołudniu przyjechała paczka od Pani dżordż5, za co BARDZO BARDZO dziękujemy Prawdopodobnie jutro dotrze karma od Pani EZS. Na koncie jest w sumie 360 zł za co też dziękujemy. Jutro będziemy rozglądać się za owsem. POZDRAWIAM! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.01.2010 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Uważam osobiście, ze nie ma powodu czuć się głupio. Jak juz będziecie w lepszej sytuacji wpłaćcie cośkolwiek ode mnie na schronisko dla zwierzaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MM2008 05.01.2010 17:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Nie ma sprawy! Będziemy w kontakcie Przepraszam, że tak rzadko sie wypowiadam, ale mam ciągły problem z internetem. Mam nadzieję że niedługo to się zmieni, wtedy będę częstym bywalcem na forach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
farida 05.01.2010 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Farida, te konie z podpisu to Twoje? Ty organizujesz te rajdy bieszczadzkie? niestety te nie sa moje choc robilam przymiarke do tej rasy.to konie mojej znajomej,naprawde fantastycznej osoby.Jestem dumna z tej znajomosci! Jesli interesuja Cie rajdy i jazda konna w Bieszczadach mam jeszcze jeden swietny namiar .Ale to moze na priw.Ja nie prowadze dzialalnosci.Nasze konie to rodzinne pupile i rodzinna pasja .Niektore tez na zasluzonym odpoczynku podobnie jak u MM2008 . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.01.2010 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Farida, ja nie jeżdżę (jeszcze). Ciagle się zbieram, zeby zacząć naukę ale na razie to tylko zamiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 05.01.2010 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Zdaje sobie sprawę, że są większe tragedie. W związku z tym jeśli Państwu to nie będzie przeszkadzać poraktujmy tą pomoc jako chwilową pożyczkę(mam tylko prośbę-nieoprocentowaną ) No coś Ty ..... nie wygłupiaj się .... każdemu może się taka sytuacja przydarzyć ... nie traktuj tego jak pożyczkę , tylko jak pomoc od przyjaciół , i tyle ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 05.01.2010 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 A najważniejsze moim zdaniem jest to, że jako odpowiedzialny opiekun stworzeń żyjących, potrafisz przełknąć dumę i poprosić o pomoc... To fajnie, że nie będziemy w tv oglądać wychudzonych, zabiedzonych, chorych, głodnych, nieszczęśliwych (długo by tak wymieniać) zwierzaków! To ja ci dziękuję! Za wielkie serce! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżordż5 05.01.2010 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 To ja ci dziękuję! Za wielkie serce! Ja też. Mimo że lubię zwierzęta bardzo, to jednak jestem zbyt wygodna, żeby mieć u siebie całe stadko przygarniętych stworzeń. Dlatego cieszę się, że są tacy ludzie jak Ty, MM2008, którzy ofiarują zwierzętom swój dom. Ja tylko wspomogłam finansowo i naprawdę jest mi lżej, gdy pomyślę, że zwierzaki będą miały co jeść. Absolutnie nie traktuję tej pomocy jak pożyczki, to całkiem niepoważny i abstrakcyjny pomysł. Po prostu przyjdzie czas, że Ty komuś kiedyś pomożesz. Na tym to polega. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 07.01.2010 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 się zagapiłem, co na dzień dzisiejszy potrzeba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 07.01.2010 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 dziekuje wszystkim serdecznie za odzew jeśli komuś będą potrzebne dane- prześle na priv jest alternatywa - możesz zamówic żarełko dla koni , piesków lub kotków i podać zdres wysyłki do Patrycji bezpośrednio ... ja tam zrobiłam , powinno być w drodze ... jak zdecydujesz sie na wysyłke - daj informację , dam Ci na priv adres Patrycji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 07.01.2010 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Jest już następna aukcja makaronu. Ja też poproszę o adres na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MM2008 07.01.2010 18:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Witam wszystkich! Dotarła dziś karma od EZS. Dziekujemy! Na konto wpłyneło kolejne 50zł, dziekuje będzie jeszcze na sianko! Dzieki daggulka za pomoc Pozdrawiamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 07.01.2010 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 a coś Ty .... nie ma za co .... mam nadzieję tylko, że odzew będzie jeszcze nieco większy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 08.01.2010 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 i ja przyłączam się do akcji - psiara nie może nie pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 08.01.2010 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Moje drogie Panie i Panowie! Informuję, że został założony nowy wątek, który wymaga poświęcenia uwagi - cel szczytny!podaruj 1% podatkuDziękuję za pomoc! Pozdrawiam - Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 09.01.2010 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 I jak tam MM2008 się sprawy mają? radzicie sobie? deklarują ludziska pomoc na priv w ogóle? kilka osób mnie się pytało o adres i numer konta - podałam .....W ogóle jeśli ktoś chciałby pomóc i chce dane - może pisać też do mnie , chętnie udzielę takich informacji ..... ponieważ zauważyłam, że jestem częściej przy kompie - MM2008 zresztą zgłaszała problemy z internetem .... może jest jeszcze ktoś, kto może /chciałby pomóc? zachęcam .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts