Anka.Cyganka 03.01.2010 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 Mi kwestia zniszczen w uzytkowaniu , ryz itd ( mimo iz nie mam psow ) sama sie w prosty sposob rozwiazala : wszystkie podlogi sa w starym stylu , zniszczone. Zarowno cotto jak i deski , specjalnie postarzane. Wiec nawet jak na deske cos spadnie , lub porysuje to i tak nie widac bo one od razu sa zniszczone.Moge chodzic po deskach w szpilkach i mam nosie , nie musz esie trząśc nad podloga.Dom ( i podloga ) jest dla ludzi , a nie ludzie dla podlogi. Jeszcze dawniej jak szukalam gotowego mieszkania do kupienia i ogladalam z ogloszen rozwalil mnie jeden wlasciciel : przychodze z kolezanka i posredniczka ogladac a on nam w progu kazal buty zdjac. Hahahah.Bo mam drogi parkiet.Super metoda na zrażenie sobie nabywcy juz na wstepie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azalka 03.01.2010 15:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 O taką właśnie podłogę mi chodzi Zresztą - cały dom ma taki być. Do życia, do mieszkania. Ja to nazywam przyjaznym wnętrzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 04.01.2010 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 AZALKA są : http://plytki.jgora.pl/promocje.php w 1 rzędzie w dół 4 i obok ... i po 29.90 zł , a w moim regionie (tylko daleko do Ciebie - też są ) gres cotto ,ale cudny ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thnd 21.03.2011 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 Podbijam temat Zakochałam się w ponizszych płytkach firmy kamstar. tylko cena odstrasza. czy ktoś widział cos podobnego w innym sklepie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mona Za 02.08.2013 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 Podbijam, bo też takich szukam. Ktoś ma namiar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 02.08.2013 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 nie. Również szukałam usilnie. Mozna położyć cięte cegły na pół (6 cm grubości), ale płytki ceglane ścienne są za cienkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts