kradosz 14.01.2004 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2004 Witam,Chciałabym zrobić sobie szafę narożną, ale zupełnie nie mam pomysłu co do projekty, może ktoś wie gdzie mogłabym znaleść przykładowe aranżacje?? Pozdrawiam,Kaśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz M. 14.01.2004 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2004 Ja bym zajrzał do kilku sklepów meblowych, powinni mieć jakieś "działające modele", szczególnie w zestawach typu meblościanka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kradosz 14.01.2004 14:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2004 Witam,Właśnie w tym problem, bo tyle ile ja po sklepach jeżdze to bardzo malo szaf narożnych widać, Ikea - nic ciekawego, Sconto - również, Walthers meble to samo. Zasadniczo większość szaf wystawionych na ekspozycji jest normalnych, a ja chcialabym jak najefektywniej zagospodarować szafę a nie bardzo mam pomysł. Pozdrawiam,Kaśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 14.01.2004 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2004 chcialabym jak najefektywniej zagospodarować szafeWątpiłabym, czy narożna spełni ten warunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kradosz 14.01.2004 14:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2004 Czemu?? Wydawało mi sie że wlasnie narożna bedzie lepsza, ale słucham rad ) Pozdrawiam, Kaśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 14.01.2004 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2004 Czemu? Rzeczy przechowywane na półkach w szafie składam w prostokąt. Wiszące tez sprowadzają się raczej do prostokąta. W narożnikach takiej szafy mogą powstać trudne do wykorzystania miejsca. Moja szafa w korytarzu ma jeden narożnik ścięty, co sprawia, że półki mają kształt trapezu. Trudniej sie je zapełnia, niż prostokątne. Najlepiej zwymiaruj i rozrysuj, co chcesz w tej szafie trzymać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ma 14.01.2004 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2004 Mam narozna szafke w kuchni i uwazam, ze jest to beznadziejna strata miejsca. Gdybym miala miec taka szafe na garderobe, to tylko na rzeczy wieszane - z drazkami w ksztalcie 3/4 okregu. inaczej trudno sie dostac do glebszych rewirow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kradosz 14.01.2004 15:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2004 Dzięki za odpowiedzi. To zabieram sie do kombinowania i projektowania ) Pozdrawiam, Kaśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 14.01.2004 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2004 Na stronie BRW znajdziesz takie http://www.brw.n.com.pl/pic/tech/szpar_xxi_013_small.jpgi takie http://www.brw.n.com.pl/pic/tech/szpar_szafy_violag_small.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts