Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

... dla Olusi

Recommended Posts

Witajcie i pomóżcie

... poniżej post Człowieka, który w zeszłym roku stracił pracę (nie pisze tam o tym, być może się wstydzi, ... wiem, że pracy szuka).

Sądzę, że możemy mu pomóc.

Witam Wszystkich bardzo serdecznie!

Mam do Was ogromną prośbę.

Moja żona bierze udział w konkursie internetowym,w którym do wygrania są mebelki do pokoju dziecka oraz inne nagrody.

Moja prośba dotyczy tego konkursu,potrzebujemy głosów na swój pokoik.

Nie jest to ani trudne ani czasochłonne,nic nie kosztuje,nie trzeba się logować.

Po prostu trzeba wejść na stronę http://www.akademiatroskliwejmamy.pl/konkurs/pokoj/1593

na dole strony jest okienko z kodem,który należy przepisać i kliknąć "głosuj na pokój"

Bardzo proste a może pomóc spełnić marzenia dziecka

Kochani,nie zwlekajcie i głosujcie

Liczę na Was i bardzo ale to bardzo dziękuję za ewentualne głosy

Można głosować raz dziennie z danego IP.

Pozdrawiam,

bimbelek

Żeby była jasność ... tego typu akcje i ogłoszenia nie uważam za żadne "naciąganie" ani "oszustwo" ... kto jest odmiennego zdania niech poprostu nie oddaje swego głosu.

Uważam również, że ludziom pokrzywdzonym przez los pomóc należy w szczególności.

Raz jeszcze link do konkursu (z załączników niekiedy jest problem z otwieraniem):

http://www.akademiatroskliwejmamy.pl/konkurs/pokoj/1593

Z podziękowaniem i pozdrowieniami.

• Odpowiedzi 130
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

trzaby to umieścic gdziś w bardziej widocznym miejscu .... np. na wymianie doświadczeń na górze przykleić na kilka dni coby głosów uzbierać ...

kurde - szef ... trza było tam od razu założyc, ponury by przykleił i więcej by ludzisków kliknęło ... a tutaj to mało kto zagląda :roll:

Panie Ponury63 , Pani Edziu :D ... da się zrobić coby przenieść wewontek i przykleić na kilka dni na wymiane doświadczeń? bardzo prosimy .... kurcze , jak można pomóc i nic nas to nie kosztuje ... to dlaczego nie? :wink: :D

Panie Ponury63 , Pani Edziu :D ... da się zrobić coby przenieść wewontek i przykleić na kilka dni na wymiane doświadczeń? bardzo prosimy .... kurcze , jak można pomóc i nic nas to nie kosztuje ... to dlaczego nie? :wink: :D

W tym przypadku nie bardzo, bo to jest przede wszystkim promocja strony konkretnej firmy, nawet już były posty spamerskie ją wykorzystujące

najlepiej dopisać ten wątek do tego który już jest o pomocy dla zwierząt, bo za wiele takich próśb być nie może, by nie "zakleić" "Wymiany doświadczeń"

zagłosowałem przy okazji ;)