Chef Paul 04.01.2010 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Witajcie i pomóżcie ... poniżej post Człowieka, który w zeszłym roku stracił pracę (nie pisze tam o tym, być może się wstydzi, ... wiem, że pracy szuka). Sądzę, że możemy mu pomóc. Witam Wszystkich bardzo serdecznie! Mam do Was ogromną prośbę. Moja żona bierze udział w konkursie internetowym,w którym do wygrania są mebelki do pokoju dziecka oraz inne nagrody. Moja prośba dotyczy tego konkursu,potrzebujemy głosów na swój pokoik. Nie jest to ani trudne ani czasochłonne,nic nie kosztuje,nie trzeba się logować. Po prostu trzeba wejść na stronę http://www.akademiatroskliwejmamy.pl/konkurs/pokoj/1593 na dole strony jest okienko z kodem,który należy przepisać i kliknąć "głosuj na pokój" Bardzo proste a może pomóc spełnić marzenia dziecka Kochani,nie zwlekajcie i głosujcie Liczę na Was i bardzo ale to bardzo dziękuję za ewentualne głosy Można głosować raz dziennie z danego IP. Pozdrawiam, bimbelek Żeby była jasność ... tego typu akcje i ogłoszenia nie uważam za żadne "naciąganie" ani "oszustwo" ... kto jest odmiennego zdania niech poprostu nie oddaje swego głosu. Uważam również, że ludziom pokrzywdzonym przez los pomóc należy w szczególności. Raz jeszcze link do konkursu (z załączników niekiedy jest problem z otwieraniem): http://www.akademiatroskliwejmamy.pl/konkurs/pokoj/1593 Z podziękowaniem i pozdrowieniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ngel 04.01.2010 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 coś nie tak z linkiem bo nie działa- może coś trzeba poprawić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 04.01.2010 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 ... dzięki za uwagę Już poprawione. Pozdróweczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 04.01.2010 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Kliknięte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 04.01.2010 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Dziś już a za chwilkę jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 05.01.2010 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 05.01.2010 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 05.01.2010 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 trzaby to umieścic gdziś w bardziej widocznym miejscu .... np. na wymianie doświadczeń na górze przykleić na kilka dni coby głosów uzbierać ... kurde - szef ... trza było tam od razu założyc, ponury by przykleił i więcej by ludzisków kliknęło ... a tutaj to mało kto zagląda Panie Ponury63 , Pani Edziu ... da się zrobić coby przenieść wewontek i przykleić na kilka dni na wymiane doświadczeń? bardzo prosimy .... kurcze , jak można pomóc i nic nas to nie kosztuje ... to dlaczego nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANINKI-AMORKI82 05.01.2010 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 kliknięte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzycielka74 05.01.2010 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 ...wpisałam...kliknęłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 05.01.2010 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 byłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 05.01.2010 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Panie Ponury63 , Pani Edziu ... da się zrobić coby przenieść wewontek i przykleić na kilka dni na wymiane doświadczeń? bardzo prosimy .... kurcze , jak można pomóc i nic nas to nie kosztuje ... to dlaczego nie? W tym przypadku nie bardzo, bo to jest przede wszystkim promocja strony konkretnej firmy, nawet już były posty spamerskie ją wykorzystujące najlepiej dopisać ten wątek do tego który już jest o pomocy dla zwierząt, bo za wiele takich próśb być nie może, by nie "zakleić" "Wymiany doświadczeń" zagłosowałem przy okazji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alaas 05.01.2010 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 ja też kliknęłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 05.01.2010 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Kliknęłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 05.01.2010 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 też klyknęłam Twój głos został dodany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.01.2010 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.01.2010 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Kliknęłam i powiedzieli, że mój głos został oddany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.01.2010 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 ja też się dodałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 05.01.2010 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 kliknięte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 05.01.2010 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts