amalfi 07.01.2010 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Teraz sie zmienił, ale nie wiem, czy to mój głos, czy kogoś innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 07.01.2010 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 oddany, nadal 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 07.01.2010 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 oddany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michał i Magda 07.01.2010 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 A mi się wyświetliło: "Kolejny głos z tego komputera będzie można oddać jutro" a ja dzisiaj jeszcze nie głosowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 07.01.2010 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 A mi się wyświetliło: "Kolejny głos z tego komputera będzie można oddać jutro" a ja dzisiaj jeszcze nie głosowałam ... głosować z jednego kompa można co 24 godziny Dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 07.01.2010 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Ja tez chciałam oddać swój głos, zarejestrowałam się, widzę pokój Oli, liczbę punktów i miejsce, ale nie widzę tego kodu, który należy przepisać. Gdzie mam go szukać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michał i Magda 07.01.2010 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Ja tez chciałam oddać swój głos, zarejestrowałam się, widzę pokój Oli, liczbę punktów i miejsce, ale nie widzę tego kodu, który należy przepisać. Gdzie mam go szukać? Nie musisz się rejestrować. Pokój Oli pod tym linkiem: http://www.akademiatroskliwejmamy.pl/konkurs/pokoj/1593 Kod znajdziesz pod samym obrazkiem pokoju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 07.01.2010 09:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Ja tez chciałam oddać swój głos, zarejestrowałam się, widzę pokój Oli, liczbę punktów i miejsce, ale nie widzę tego kodu, który należy przepisać. Gdzie mam go szukać? ... nie ma obowiązku rejestracji jeżeli chcemy tylko głosować (ale jeżeli masz małe dzieci, być może ta witryna będzie Tobie przydatna). W sprawie głosowania: Na dole obrazka pokoju, znajduje się okienko do wpisania kodu (okienko z kodem jest po lewej), wpisujesz kod i klikasz na napis "głosuj na pokój" (na niebieskim tle) ... to wszystko. Z podziekowaniem i pozdróweczkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 07.01.2010 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Wiem, gdzie popełniłam błąd. Zarejestrowałam się, zalogowałam i pewnie dlatego nie pokazywał mi się ten kod. Widziałam pokój Oli, ale bez kodu. Po wylogowaniu kod się ukazał- głos oddany.Chef Paul- mam małe dzieci, ale nie będę robić konkurencji małej Oli. Jeśli piszesz, że jej tata nie ma pracy, to z pewnością jej bardziej potrzebna ta wygrana. Będę głosowała codziennie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 07.01.2010 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 kliknęłam również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 07.01.2010 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 POSZŁO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabula 07.01.2010 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 i ja też sobie klikam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.01.2010 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 szkoda że nie ma więcej czasu bo nieźle nam idzie już 7 pozycja a była chwilami 9-ta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 08.01.2010 03:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Szefie-proszę podziękować forumowiczom z Muratora. Dziękujemy z całego serca wszystkim którzy zagłosowali i jeszcze zagłosują ... co czynię "Wszem i Wobec" z niezmierną przyjemnością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 08.01.2010 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Ilość punktów: 3908 pkt.Miejsce w rankingu: 9.Twój głos został dodany! Można głosować codziennie z jednego IP.No to głosujmy. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 08.01.2010 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Obawiam sie, że nie damy rady. Jeszcze tylko dwa dni, ale próbować trzeba. szkoda, że tak późno sie dowiedzieliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 08.01.2010 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 fakt - potwierdzam powyżej - ale trzeba 3 - 4 razy próbować - później puszcza .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ngel 08.01.2010 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 kliknęłam ale znowu 9 miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 08.01.2010 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 fakt - potwierdzam powyżej - ale trzeba 3 - 4 razy próbować - później puszcza .... Niestety nie puszcza. Tak sie wydaje, ale licznik sie nie zmienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 08.01.2010 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 zagłosowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts