lilka.w 13.02.2010 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2010 Szukam solidnej firmy do zrobienia schodów w Legionowie.Mają być dębowe lub bukowe z podstopniami,zabiegowe i z duzym podestem.Cala konstrukcja ma być drewniana(pod nimi garderoba i spizarnia.Czy mozecie kogoś polecić?Zastanawiam sie nad Markolem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dgasek 13.02.2010 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2010 Witam Ja jak szukałem wykonawcy schodów to myślałem że zwątpię. W Warszawie to wszyscy myślą że jak ktoś buduje to śpi na kasie ale nie ma co z nią zrobić. Ja rozumiem że wszystko kosztuje ale nigdze nie udało mi się znaleść schodów poniżej 18k. Wszędzie jakoś 20-24k -- dramat, biorąc pod uwagę że na schody potrzeba ok metr drzewa kosztujący max 3k.Całe szczęście kawałek od Warszawy znalazłem stolarza który ładne zakręcane schody zrobił nam za 7k.Myślę że max 10k (z poręcząi tralkami) można zapłacić - powyżej to okradanie ludzi . Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom-Kon 13.02.2010 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2010 Witam Ja jak szukałem wykonawcy schodów to myślałem że zwątpię. W Warszawie to wszyscy myślą że jak ktoś buduje to śpi na kasie ale nie ma co z nią zrobić. Ja rozumiem że wszystko kosztuje ale nigdze nie udało mi się znaleść schodów poniżej 18k. Wszędzie jakoś 20-24k -- dramat, biorąc pod uwagę że na schody potrzeba ok metr drzewa kosztujący max 3k. Całe szczęście kawałek od Warszawy znalazłem stolarza który ładne zakręcane schody zrobił nam za 7k. Myślę że max 10k (z poręcząi tralkami) można zapłacić - powyżej to okradanie ludzi . Pozdr ...a nie uważacie że Wy Warszawiacy okradacie samych siebie i nas przyjezdnych? kawalerka 1,5k chleb za 3zł i wiele innych przykładów!!! no i schody za 20k... czyli norma... jesteście stolyca to i stoliczne ceny macie ...zapraszam na prowincje.. chleb za 1.50zł działka budowlana za 20k... praca za 1k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dgasek 13.02.2010 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2010 Tylko że ja nie z Warszawy, budowa na granicy stolicy , kawalerkę da się wynająć za 1k ,a chleb u nas po 2 pln Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tyszek666 12.09.2017 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2017 Witam Ja jak szukałem wykonawcy schodów to myślałem że zwątpię. W Warszawie to wszyscy myślą że jak ktoś buduje to śpi na kasie ale nie ma co z nią zrobić. Ja rozumiem że wszystko kosztuje ale nigdze nie udało mi się znaleść schodów poniżej 18k. Wszędzie jakoś 20-24k -- dramat, biorąc pod uwagę że na schody potrzeba ok metr drzewa kosztujący max 3k. Całe szczęście kawałek od Warszawy znalazłem stolarza który ładne zakręcane schody zrobił nam za 7k. Myślę że max 10k (z poręcząi tralkami) można zapłacić - powyżej to okradanie ludzi . Pozdr Wiem że odgrzebuję okrutnie ten temat ale właśnie szukam kogoś kto w normalnej cenie zrobi schody i ewentualnie barierkę. Czy może masz namiary jeszcze do do tego człowieka co Ci robił te schody?? Szukam i albo ceny z kosmosu albo terminy za 1,5 roku. Pozdrawiam i z góry wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sdy 24.05.2018 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2018 Wiem że odgrzebuję okrutnie ten temat ale właśnie szukam kogoś kto w normalnej cenie zrobi schody i ewentualnie barierkę. Czy może masz namiary jeszcze do do tego człowieka co Ci robił te schody?? Szukam i albo ceny z kosmosu albo terminy za 1,5 roku. Pozdrawiam i z góry wielkie dzięki Ja również poproszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CZARNY. 24.05.2018 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2018 Mogę polecić z czystym sumieniem kogoś z dolnośląskiego , ale naprawdę warto , odległość myślę dzisiaj nie jest wielkim problemem . Zainteresowanym inf na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pablo_11 24.05.2018 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2018 (edytowane) A tak zrobione schody się podobają? Firma z podkarpacia, robota do ew. obejrzenia u mnie. W okolice W-wy spokojnie przyjadą. Choć uprzedzam, że z cenami podanymi wyżej (z 2010 r.) będzie ciężko - nasze są dębowe. Edytowane 24 Maja 2018 przez Pablo_11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robinson74 24.05.2018 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2018 Firma z podkarpacia, robota do ew. obejrzenia u mnie.Możesz podać nazwę i namiary na tę firmę? Może być na priva. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts