beatagl 05.01.2010 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Witam i zapraszam do komentowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 05.01.2010 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 witam! jestem pierwsza:) bardzo ładny domek, i jak się szybko wybudował ps bardzo ładna czerwona wanna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaro672 03.02.2010 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Mam pytanie: Ile m2 ma Wasza elewacja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.02.2010 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Dzień Dobry Wpadłam się przywitać. podoba mi się Wasza Elewacja... ładny kolorek i ozdóbki w koło okien. Pozdrawiam Arnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beatagl 03.02.2010 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 elewacja ma 420m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaro672 03.02.2010 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 420m2!? Ze zdjęc to na tyle nie wygląda. Jestes pewna??? Ja mysle ze ma o wiele mniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beatagl 04.02.2010 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 4300zł od robocizny zapłaciłam po 10 zł za metr, wyszło około 420 metrów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Postihal 07.02.2010 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Witam i gratuluje pięknego domku !Interesuje mnie elewacja Waszego budynku:kolor oraz ładnie wyglądające obramowanie okien, drzwi oraz bonie.W moim projekcie budynku tych elementów nie było i dlatego zastanawiam się jak to będzie wyglądać po wykonaniu.Coś takiego koniecznie chce mieć moja żona.Patrząc na waszą elewację muszę przyznać,że bardzo mi się to podoba.W związku z tym czy mogę prosić o podanie na priv adresu na allegro gdzie można kupić te bonie i listwy oraz o numer farby na Waszej elewacji.Będę bardzo wdzięczny.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.02.2010 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Witam i gratuluje pięknego domku ! Interesuje mnie elewacja Waszego budynku:kolor oraz ładnie wyglądające obramowanie okien, drzwi oraz bonie.W moim projekcie budynku tych elementów nie było i dlatego zastanawiam się jak to będzie wyglądać po wykonaniu.Coś takiego koniecznie chce mieć moja żona.Patrząc na waszą elewację muszę przyznać,że bardzo mi się to podoba. W związku z tym czy mogę prosić o podanie na priv adresu na allegro gdzie można kupić te bonie i listwy oraz o numer farby na Waszej elewacji.Będę bardzo wdzięczny. Pozdrawiam To ja też poproszę... Ale może podaj dla wszystkich, bo myślę, że będziesz pisała częściej na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beatagl 08.02.2010 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 http://www.styrostyl.pl/to jest strona z której zamawiałem sztukaterie na dom, bardzo duży wybór. Co do przesyłki to dogadacie sie z szefem super gość, mi wysłał sprdycją PEKES , tydzień czekałem na zamówienie, wszystko zropbione z najtwardszego styropianu, Elementy powlekane są maszynowo specjalnym tynkiem polimerowym zawierającym kompozycję najwyższej jakości białych cementów, wypełniaczy marmurowych,piasków kwarcowych, włókien naturalnych i syntetycznych oraz polimer akrylowy. Poprostu jakość super!!! podparapetnik P01listwa L03bonie B04po zamontowaniu podparapetników szerokośc parapetów zwiększy sie o gróbość podparapetnikatynk to GREINPLASTTynk silikatowy "Baranek" 1,5 mm nr 1920na mój domek 20 wiaderek - 4 tyś listwy i bonie podparapetniki chciałem pomalowac na kolor "krem" wieć kupiłem farbę silikatową białą + 6 oz odcienia, ale kolor listw i boni to już wedle gustu można dobrać. Mi ten odcień spasował. 10 litrów dwa razy malowane. Przed farbą zagruntowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
styrxxxyl 14.03.2010 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Witam, Dziękuję za miłe słowa, domek faktycznie wyszedł pięknie, jeśli to możliwe proszę o przesłanie kilku zdjęć elewacji z naszą sztukaterią w większej rozdzielczości, chcielibyśmy zamieścić je na naszej stronie w galerii. Sprostowanie Użyte listwy to L02 - http://www.styrostyl.pl/sztukateria_styropianowa_elewacyjna_listwa--1--L02.htm , nie L03 reszta się zgadza Pozdrawiam, PS. Naprawdę sporo wysiłku włożyliście Państwo w ten dom, ale jak widać po efektach było warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
styrxxxyl 14.03.2010 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Z tynku Greinplast powinniście być również zadowoleni, mamy z tą firmą styczność bardzo często - tynki , kleje i farby mają naprawdę dobrej jakości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hryniewicki 21.06.2011 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 Witam i zapraszam do komentowania Wszystko pięknie i ładnie pani to opisuje, lecz to co pani pisze o tynkach że są pod malowanie to mnie trochę śmieszy bo niema jeszcze takiego tynku oraz takich fachowca który tynk jednowarstwowy gipsowy położy pod malowanie. W budynkach gospodarczych przejdzie ale nie mieszkalnych. ps. mam nadzieję że tynku gipsowego nie położyła pani także w łazience oraz kuchni. bo jeśli tak to współczuje pani.pozdrawiam Hryniewicki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 15.07.2011 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 Wszystko pięknie i ładnie pani to opisuje, lecz to co pani pisze o tynkach że są pod malowanie to mnie trochę śmieszy bo niema jeszcze takiego tynku oraz takich fachowca który tynk jednowarstwowy gipsowy położy pod malowanie. W budynkach gospodarczych przejdzie ale nie mieszkalnych. ps. mam nadzieję że tynku gipsowego nie położyła pani także w łazience oraz kuchni. bo jeśli tak to współczuje pani.pozdrawiam Hryniewicki przecież pisała, ze w łazience cmenetowo-wapienne Piekny domek macie i ładnie wszystko zrobione. dobrze, że jednak wanna nie jest czerwona a ta 2-osobowa super!!! szkoda, że u mnie taka się nie zmieści. no i ominał was najgorszy etap: kopanie, fundamenty, mury...super!!!! Czekam na dalsze postępy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_mlody 15.07.2011 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 Robocizna za elewacje 10zł za m2? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beatagl 23.07.2011 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 tak ale za ozdoby wkoło okien i na rogach dopłacalismy osobno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 24.07.2011 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 Fajnie pomyślana wanna Na pewno wyjdzie super. Kiedy zamierzacie się wprowadzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beatagl 25.07.2011 23:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 (edytowane) Mam nadzieje, że jak najszybciej. Budujemy z oszczędności więc idzie to bardzo powoli , ale małymi kroczkami do celu. Edytowane 28 Marca 2014 przez beatagl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janiseya 11.08.2011 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 Najważniejsze, że prace idą do przodu i coś się na budowie dzieje. Z własnego doświadczenia wiem, że zastoje wkurzają inwestorów;). Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janiseya 27.09.2011 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 (edytowane) Witam,gdzie zamawialiście balustradę? Pozdrawiam:) P.S.Cy mogę prosić o namiary ekipy od wylewek? Edytowane 23 Grudnia 2011 przez janiseya Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts