mariola3108 19.04.2014 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2014 WESOŁYCH ŚWIĄT!!!!!!!!!!!!! http://bi.gazeta.pl/im/2/6475/z6475812Q,Dekoracje-wielkanocne-.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lusia191 20.04.2014 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2014 http://images63.fotosik.pl/896/89ff6e9cd2034e84med.jpg życzą Lusia i Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Meggi56 22.04.2014 05:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2014 witamzdecydowałaś się na inne ustawienie krzeseł, czy zwróciłaś uwagę, że nie postawisz tam 6 talerzy ?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malka26 22.04.2014 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2014 Witam. serdercznie dziekuje za zyczenia bardzo mi milo:D Jak to zwykle ja spoznione ale rownie szczere. Kurcze nie moge wejsc do Twojego dziennika wyskakuje mi Jakis blad A tak na marginesie to opanowaliscie chyba budowe na odleglosc do perfekcji , pozostaje mi tylko pozazdroscic i podziwiac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beatagl 22.04.2014 16:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2014 witam zdecydowałaś się na inne ustawienie krzeseł, czy zwróciłaś uwagę, że nie postawisz tam 6 talerzy ? pozdrawiam Tą wizualizację to ja sama robiłam i chciałam tylko zaakcentować to ustawieni. W praktyce mamy 147cm na te dwa talerze, więc te na boku powinny się zmieścić, wyjdzie w praniu . Nie rozmyślałam nad tym bardzo bo jest nas 2+1 a te pozostałe trzy będą zapasowe nie wykluczone, że będą tylko 4 krzesła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beatagl 22.04.2014 16:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2014 Witam. serdercznie dziekuje za zyczenia bardzo mi milo:D Jak to zwykle ja spoznione ale rownie szczere. Kurcze nie moge wejsc do Twojego dziennika wyskakuje mi Jakis blad A tak na marginesie to opanowaliscie chyba budowe na odleglosc do perfekcji , pozostaje mi tylko pozazdroscic i podziwiac. Może to wina przeglądarki ? Z tym budowaniem na odległość to różnie bywa, czasem jest dużo śmiechu a czasem i płaczu pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
venus_genetrix 22.04.2014 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2014 Witaj:) Dziękuję za życzenia i również przesyłam mnóstwo ciepła i uśmiechu:) Po czasie, ale nie było nas i dopiero wróciłam do świata:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konwalia31 24.04.2014 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Witajcie . Dziękujemy za życzenia i również życzymy Wam wszystkiego najlepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lusia191 05.06.2014 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Hej Beatko zakochałam się w Twojej kuchni :yes: z blatem wygląda już olśniewająco a jak będzie ukończona to już nie mam słów ... a możesz się pochwalić gdzie znalazłaś te ost hokery? są świetne mięciutkie pod dupcia nie jak te wszystkie plastiki tylko nie mów że w Szkocji Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilus18 05.06.2014 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 I ja się przywitam Ślicznie u Ciebie wszystko wygląda!! Kuchnia będzie cudna Strasznie zazdroszczę Ci takiego dużego blatu. No i nie mogę się doczekać nowych zdjęć. Trzymam kciuki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beatagl 05.06.2014 22:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Witam.Dziękuje za miłe wypowiedzi. Hokery znalazłam w Polsce, dokładnie w Katowicach. Ze Szkocji nic nie przywożę, bo transport nieopłacalny a i ceny o wiele wyższe. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mychadita 30.06.2014 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Fantastyczna kuchnia wyjdzie. I trawnik piękny. Nic tylko się przeprowadzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kubencki 13.07.2014 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2014 Hej, szkoda że nie zdecydowaliście się na ogrodzenie nitowane Bardzo ładnie ozdobiłoby całość. Z jakiego pręta wykonane jest ogrodzenie? (przekrój) U nas takie opóźnienia realizacji są niedopuszczalne, o klienta trzeba dbać Czekam na zdjęcia kompletnego ogrodzenia Gdybys mogła zdradzić jego cenę na PW byłbym wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beatagl 17.07.2014 22:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2014 (edytowane) Hej, szkoda że nie zdecydowaliście się na ogrodzenie nitowane Bardzo ładnie ozdobiłoby całość. Z jakiego pręta wykonane jest ogrodzenie? (przekrój) U nas takie opóźnienia realizacji są niedopuszczalne, o klienta trzeba dbać Czekam na zdjęcia kompletnego ogrodzenia Gdybys mogła zdradzić jego cenę na PW byłbym wdzięczny Witam o jaki przekrój chodzi ?, drutu zbrojeniowego w fundamencie ? - fi 10, strzemiona fi 6 ogrodzenie panelowe ? 5mm lub 4 mm jeszcze nie zapadła decyzja przekrój pręta bramy ? nie wiem sprawdzę jutro jak tylko zakończę ogrodzenie lub zakupie wszystkie materiały to dam znać ile wyszło Edytowane 17 Lipca 2014 przez beatagl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kubencki 18.07.2014 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 Chodzi mi o przekrój pręta w bramie Wyczytałem już że to 14mm. Zastanawiam sie tylko skąd tak wielka waga skrzydła bramy? 100kg? Było to cynkowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beatagl 06.08.2014 23:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2014 (edytowane) Będzie za tydzień cynkowana i malowana proszkowo, wtedy poznam prawdziwą wagę tej bramy Edytowane 6 Sierpnia 2014 przez beatagl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 10.08.2014 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2014 Witam u Ciebie po raz pierwszy:)Widze,że etap zagospodarowania terenu mamy podobny.Mam pytanie w jakiejak grubą warstwe kamyczkówj odległosci od siebie sadziłas tuje danica i jaką grubość warsta kamyczków ma.Też planuję opaskę wokł domu z kamyczków i z przodu tuje danica:yes:Serdecznie pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beatagl 10.08.2014 10:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2014 Witam u Ciebie po raz pierwszy:)Widze,że etap zagospodarowania terenu mamy podobny.Mam pytanie w jakiejak grubą warstwe kamyczkówj odległosci od siebie sadziłas tuje danica i jaką grubość warsta kamyczków ma.Też planuję opaskę wokł domu z kamyczków i z przodu tuje danica:yes:Serdecznie pozdrawiam:) Witam Ana. Kamyczki sypałam tak żeby tylko zakryły czarną agrowłókninę, cienka warstwa. Sprzedawca powiedział mi, że tona wystarcza na jakieś 16-19 m2 (52kg/m2),. My pokryliśmy około 30m2 1300kg (42kg/m2) ale cieniej już się nie da Oczywiście czym większa granulacja tym więcej kamienia potrzeba Danice sadziłam na przemian ze świerkami DAISY'S WHITE co 90cm Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mychadita 05.09.2014 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2014 Pięknie u Was, tyle roślinek wsadzone. Obu się przyjęły i pięknie rosły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beatagl 07.09.2014 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2014 Roślinek przybywa w środę przyjedzie kolejne 60 drzewek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts