emilus18 10.09.2014 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2014 Super już wszystko wygląda. Opaska z roślinkami super wygląda !! Widziałam że masz odwodnienie z rynienek deszczowych. Masz rozprowadzenie po działeczce czy jakąś studzienkę? Szukam pomysłu co zrobić u mnie mam niewielka odległość od drogi (na razie rurami pcv odprowadzamy wodę za ogrodzenie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beatagl 11.09.2014 07:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2014 Witam Emilus odwodnienie z wszystkich rynien deszczowych tworzy system rur. Wszystkie rury połączone są ze studzienką zrobioną z trzech kręgów. Z najwyższego kręgu wyprowadzony jest przelew, który odprowadza w ekstremalnych przypadkach przelewającą się wodę do rzeki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość AiŁ_gość 24.10.2014 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2014 Witaj! Wpadam z rewizytą Jesteście daleko przed nami czego zazdroszczę. Będę zaglądała, podczytywała i kibicowałą Kciuki za pogodę mile widziane i zapraszam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana12 05.11.2014 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2014 Witaj.Podglądam już od dawna dziennik budowy. Muszę przyznać, że wszystko wygląda już imponująco. Teraz już chyba tylko przeprowadzka. Pozdrawiam i nadal będę podglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beatagl 07.11.2014 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2014 (edytowane) Witaj. Podglądam już od dawna dziennik budowy. Muszę przyznać, że wszystko wygląda już imponująco. Teraz już chyba tylko przeprowadzka. Pozdrawiam i nadal będę podglądać. Mam nadzieję ze to będzie wkrótce również pozdrawiam Edytowane 11 Listopada 2014 przez beatagl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisab 23.11.2014 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2014 witamBardzo mi się podoba wasze ogrodzenie...pasuje do domu...a ogród -rewelacja....pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szyszszunia 02.12.2014 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 Witaj:welcome: przeczytałam calutki wasz dziennik od dechy do dechy i jestem pod wrażeniem przeobrażenia domu od pierwszego do ostatniego zdjęcia.Brawo:yes:Chciałabym dopytać odnośnie tynków i ekipy. Jeżeli jesteś zadowolona z tynków to mogłabyś mi podać namiar na waszą ekipę tylko my chcemy cementowo wapienne a nie gipsowe bo podobno są dość miekkie. A ty co sądzisz o tym stwierdzeniu. My mamy małe dzieci więc takie rzeczy są bardzo ważne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beatagl 03.12.2014 23:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 Witamdziękuje za miłe słowa Ekipa od tynków była z Mielca i mogę śmiało ich polecić, zrobili szybko, dobrze i posprzątali po sobie. Była to najlepsza ekipa jaką "gościliśmy"u siebie. Nasze tynki gipsowe były nakładane maszynowo przez co czas robót był krótki (2 dni) Nie ma co mówić, są miękkie, znaczy jak czymś uderzysz w ścianę to zostaje ślad. I dodatkowo jeszcze gładź na to poszła . W łazience mamy tynk cementowo-wapienny który robiła też ta sama ekipa. Postaram się odszukać nr tel i wyśle Ci pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mychadita 01.01.2015 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 http://www.dobry-trening.pl/public/UserFiles/image/nowy%20rok.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acici 10.01.2015 00:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 Myślałam, że jestem maniakiem dokumentowania we własnym wątku, ale tylko mi się tak wydawało....Ty to mnie bijesz na łopatki:) Podglądam Cię od dawna właśnie dlatego, że wszystko jest tak dokładnie obcykane i opisane. Bardzo chętnie zasugeruję się urządzaniem terenu wokół domu, bo gust roślinny mam podobny i te twoje wierzby hakuro i inne japońsko-chińskie habazie trafiają idealnie w moją wizję! Ale jak widzę w twojej precyzyjnej fotorelacji ile w ogródku mnie roboty czeka, to mi słabo i brzuch mnie boleć zaczyna.... Pozdrawiam serdecznie. Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiasad 11.01.2015 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2015 Jestem pod wrażeniem wykończenia. Widzę, że właściciele to perfekcjoniści:). Wszystko bardzo ładnie wygląda. Gratuluję.Mogę się podpytać kto robił Wam kuchnię? Na zdjęciach wygląda świetnie. Czy tak samo z bliska? Pozdrawiam Gosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beatagl 12.01.2015 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 (edytowane) Mogę się podpytać kto robił Wam kuchnię? Na zdjęciach wygląda świetnie. Czy tak samo z bliska? Pozdrawiam Gosia Witam Cię Gosiu w moim wątku - do perfekcjonistów to nam wiele brakuje Kuchnie robiła nam firma KERA MEBLE z Dębicy , kuchnia na żywo wygląda dużo, dużo lepiej Edytowane 12 Stycznia 2015 przez beatagl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beatagl 12.01.2015 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 Myślałam, że jestem maniakiem dokumentowania we własnym wątku, ale tylko mi się tak wydawało....Ty to mnie bijesz na łopatki:) Podglądam Cię od dawna właśnie dlatego, że wszystko jest tak dokładnie obcykane i opisane. Bardzo chętnie zasugeruję się urządzaniem terenu wokół domu, bo gust roślinny mam podobny i te twoje wierzby hakuro i inne japońsko-chińskie habazie trafiają idealnie w moją wizję! Ale jak widzę w twojej precyzyjnej fotorelacji ile w ogródku mnie roboty czeka, to mi słabo i brzuch mnie boleć zaczyna.... Pozdrawiam serdecznie. Ania Witam Aniu Pracy jest wiele ale później na widok rezultatów buzia uśmiecha się sama. Dzięki za odwiedziny i zapraszam ponownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kemot_p 22.01.2015 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2015 Witam, przeczytałem wątek i bardzo mi się spodobał Twój dziennik - fajnie tak prześledzić jak Wasz dom zmieniał się na przestrzeni lat. Gratuluję i przy okazji chciałbym zapytać ile czasu Wam zajęło od SSO do przeprowadzki. Z dziennika wnioskuję, że budowaliście trochę metodą "gospodarczą", częściowo z własnym wkładem pracy - pewnie macie teraz z tego niezłą satysfakcję. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beatagl 23.01.2015 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2015 (edytowane) ile czasu Wam zajęło od SSO do przeprowadzki. Z dziennika wnioskuję, że budowaliście trochę metodą "gospodarczą", częściowo z własnym wkładem pracy - pewnie macie teraz z tego niezłą satysfakcję. Pozdrawiam. Witam SSO 2008 rok, Tak budowaliśmy metodą "gospodarczą" i jak to trafnie ująłeś .. częściowo z własnym wkładem pracy... niestety jeszcze nie mieszkamy brak wody ale rurociąg już 800m od domu Satysfakcja jest zawsze, nawet po małej "cegiełce" dołożonej do całości. Dlatego też zdecydowałam się prowadzić dziennik, czasem miło powspominać trudy i stres włożone w to co już za nami Pozdrawiam serdecznie Edytowane 23 Stycznia 2015 przez beatagl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artix1 25.01.2015 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2015 Już 6 lat od rozpoczęcia budowy ale warto było:). Pomalutku, bez ciśnienia i macie piękny domek. Kuchnia to już wyższa szkoła jazdy, poezja . Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prezes3677 26.01.2015 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 Witaj przeczytałem calutki wasz dziennik i jestem pod wrażeniem domu .Niech się dobrze teraz mieszka a kuchnia rewelacja . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elfika 26.01.2015 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 hej. obejrzałam wszystko. WSZYSTKO.... i teraz szczękę zbieram oczywiście jak przystało na rasową kurę domową najbardziej opadła przy kuchni:D jak się pozbieram to napiszę coś więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasika007 30.01.2015 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 Witam się i ja Piękny domek, kuchnia jak z moich marzeń Możesz pokazać zdjęcia łazienki?? I jeszcze jedno, możesz podać namiar na szkółkę z której zamawiałaś iglaki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beatagl 31.01.2015 23:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2015 Witaj kasika007 fotki łazienki już wkrótce, jest własnie projektowana szkółka z której zamawialiśmy iglaki to http://www.danutapudelko.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts