weemili 23.06.2015 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2015 Witam Drzwi zamówiliśmy w firmie DREWMAX Robert Wieczorek DREWMAX ul. Wieluńska 21 97-438 Rusiec 601 070 190 E-mail: [email protected] [email protected] nik z allegro : drewmax-rw My wybraliśmy drzwi dębowe z ościeżnicą sosnową fornirowaną dębem na całą grubość muru, + klamka + montaż - 1600zł do wyboru były opcje drzwi sosnowe 1400zł drzwi sosnowe fornirowane - jesion , dąb 1500zł drzwi jesionowe , dębowe 1600zł Pozdrawiam Dziękuję bardzo za tak szczegółową odpowiedz :-) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 31.07.2015 05:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2015 Puk puk, a co tu taka cisza?? Urlopujecie się?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beatagl 11.08.2015 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 Cześć - tak tak urlopowaliśmy się, jak tylko odnajdę się w rzeczywistości to wstawię fotorelację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MatixL 12.08.2015 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2015 CE 43 (Spoina uniwersalna, elastyczna)(1 x 25 kg) x 96,75 zł http://images10.fotosik.pl/993/c831749d65c14a57gen.jpg dzięki za info. Widziałem tę spoinę w sklepach ale jej nie używałem... jaki wybraliście kolor Waszej spoinki ? bardzo ładnie gra z płytkami..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beatagl 13.08.2015 22:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2015 dzięki za info. Widziałem tę spoinę w sklepach ale jej nie używałem... jaki wybraliście kolor Waszej spoinki ? bardzo ładnie gra z płytkami..... Teraz to już nie pamiętam nie zapisałam i umknęło mi , pamiętam tylko, że wzięliśmy płytkę do sklepu i "na oko" dobieraliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 01.09.2015 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2015 Widzę, że sierpień nie tylko u mnie imprezowy był Bardzo ładne macie oświetlenie domu od zewnątrz. Co do plonów - to tegoroczne lato było stanowczo latem pomidorów - w taką pogodę zaraza ziemniaczana nie ma szans. A to co wyschło - tak też bywa. Jak mam wybierać to wolę, żeby uschło niż żeby zgniło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beatagl 05.09.2015 13:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2015 Jak mam wybierać to wolę, żeby uschło niż żeby zgniło. Ja tez wybieram słońce !!!!! bo w Szkocji jego jak na lekarstwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leila87 13.09.2015 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2015 Piękny domek macie ! I rzeczywiście urlop można spędzać przed domem już się nie mogę doczekać, żeby poczuć na własnej skórze, jak to jest A niedźwiedzie futro rewelacja - chyba "odgapię" za jakiś czas ) Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AngelaPawel 15.09.2015 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2015 Witam Ja mam pytanie odnośnie pieca. Czy w domu macie ogrzewanie podłogowe? Jeśli tak to czy kupowaliscie zasobnik na wodę ten 300 l z buforem aby była odpowiednia temp na podłodze? My chcemy zakupić piec defro komfort eco duo Pz 20 kw na 180 m2 powierzchni domu.Jak u Was to wygląda? Dziękuję za odp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beatagl 15.09.2015 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2015 Witam Ja mam pytanie odnośnie pieca. Czy w domu macie ogrzewanie podłogowe? Jeśli tak to czy kupowaliscie zasobnik na wodę ten 300 l z buforem aby była odpowiednia temp na podłodze? My chcemy zakupić piec defro komfort eco duo Pz 20 kw na 180 m2 powierzchni domu. Jak u Was to wygląda? Dziękuję za odp. Witam, na całości mamy ogrzewanie podłogowe, zasobnik 300l jest przeznaczony tylko do przygotowywania ciepłej wody użytkowej. Piec podgrzewa podłogówkę bez użycia bufora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beatagl 15.09.2015 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2015 (edytowane) Piękny domek macie ! I rzeczywiście urlop można spędzać przed domem już się nie mogę doczekać, żeby poczuć na własnej skórze, jak to jest Witam serdecznie w moim dzienniku. Urlopik przed domkiem coś pięknego, ale to na co czekamy najdłużej smakuje najlepiej !!!!! A niedźwiedzie futro rewelacja - chyba "odgapię" za jakiś czas ) Niedźwiedzie futro nawet z bliska wygląda na niezwykle mięciutka roślinę, w rzeczywistości kłuje jak świerk Pozdrawiam serdecznie Edytowane 15 Września 2015 przez beatagl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AngelaPawel 16.09.2015 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2015 Witam, na całości mamy ogrzewanie podłogowe, zasobnik 300l jest przeznaczony tylko do przygotowywania ciepłej wody użytkowej. Piec podgrzewa podłogówkę bez użycia bufora. Witam. Interesuje mnie temperatura wody w podłogówce z tego względu, że różni hydraulicy różnie mi opowiadają jak to ma funkcjonować. Proponują bufory w cenie zbliżonej do pieca aby wytrącić wysoką temperaturę wody z obiegu na podłogówce. Tłumaczą nam, że temp. w podłogówce nie może przekraczać 40C i nie można tego uzyskać bez bufora. Jeśli może Pani podać nazwę zasobnika zastosowanego w Waszej kotłowni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beatagl 17.09.2015 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2015 Witam. Interesuje mnie temperatura wody w podłogówce z tego względu, że różni hydraulicy różnie mi opowiadają jak to ma funkcjonować. Proponują bufory w cenie zbliżonej do pieca aby wytrącić wysoką temperaturę wody z obiegu na podłogówce. Tłumaczą nam, że temp. w podłogówce nie może przekraczać 40C i nie można tego uzyskać bez bufora. Jeśli może Pani podać nazwę zasobnika zastosowanego w Waszej kotłowni. Nasz piec jest (był w czasie grzania) ustawiony na około 55 stopni i to wszystko , na powrocie jakies 45stopni , mamy również taki regulator pokojowy na min nastawiamy temperature jaka chcemy mieć w pokoju i piec sam wszystko ustawia, bez tego regulatora też grzeje bez zarzutów. Ważna jest temperatura podłogi a nie wody chodź to się troche wiąże ze sobą , w pokojach temperatura podłogi nie powinna przekraczać 30st wc i łazienka 35 st Jeśli będziecie chcieli mieć taki piec, który będzie pracował w temperaturze wody 90st to trzeba stosować systemu obniżające temperaturę wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nk 22.09.2015 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2015 Sielsko - czarodziejsko! W sprawie prowadzenia winorośli chętnie pomogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beatagl 25.09.2015 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2015 Sielsko - czarodziejsko! W sprawie prowadzenia winorośli chętnie pomogę Witam serdecznie Chętnie przyjmę każda radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MatixL 02.10.2015 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2015 Witam ponownie mam pytanie odnośnie Waszych paneli szklanych w kuchni. Wraz z żoną jesteśmy na etapie wyboru materiału oraz wzoru. Mamy kilka typów z firmy decomania ( pomijając wysoką cenę 630 zł metr kwadratowy hartowanego 6mm lub 430 za nie hartowane o tej samej grubości ) zastanawiamy się nad wyborem materiału. Dostępne jest szkło zwykłe oraz hartowane o różnych grubościach. Jakie szkło wybraliście i o jakiej grubości ? jest sens iść w hartowane dla całej kuchni ( u nas 8 metrów bieżących ) czy tylko nad kuchenką ? Jaką decyzję Wy podjęliście ? Widzę z fotorelacji że szkiełko było po stronie firmy montującej kuchnię - u mnie nie mają tego w zakresie i musimy ogarnąć samodzielnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beatagl 05.10.2015 23:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2015 Witam ponownie mam pytanie odnośnie Waszych paneli szklanych w kuchni. Wraz z żoną jesteśmy na etapie wyboru materiału oraz wzoru. Mamy kilka typów z firmy decomania ( pomijając wysoką cenę 630 zł metr kwadratowy hartowanego 6mm lub 430 za nie hartowane o tej samej grubości ) zastanawiamy się nad wyborem materiału. Dostępne jest szkło zwykłe oraz hartowane o różnych grubościach. Jakie szkło wybraliście i o jakiej grubości ? jest sens iść w hartowane dla całej kuchni ( u nas 8 metrów bieżących ) czy tylko nad kuchenką ? Jaką decyzję Wy podjęliście ? Widzę z fotorelacji że szkiełko było po stronie firmy montującej kuchnię - u mnie nie mają tego w zakresie i musimy ogarnąć samodzielnie. Nam firma doradziła tak po koleżeńsku, że nie ma sensu wydawać kasy na hartowane szyby (różnica cenowa jest spora ) My zdecydowaliśmy się na 6mm nie hartowanej szyby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beatagl 25.10.2015 14:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2015 Witam, gdzie zamawialiście balustradę? Witam Balustradę według naszego projektu, zrobił nam wujek złota rączka P.S.Cy mogę prosić o namiary ekipy od wylewek? Wylewki robiła nam firma http://piotrowski-okna.pl/ z Dębicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz P. 03.11.2015 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2015 Witam, zagladam z rewizyta. Spiesze nadrobic zalegkosci i zaczynam czytac twoj DB. Pozdrawiam Tomasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz P. 13.12.2015 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2015 Zdjęcia oświetlonego domku wyglądają baśniowo, wręcz jak z prospektu firmy projektującej. Poza tym macie wspaniały ogród, robi wrażenie. PozdrawiamTomasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts