psosin 02.10.2010 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2010 Plyt indukcyjnych nie trzeba szorować, jak np.płyty gazowej czy elektrycznej, gdy coś się przypali.. ooo to cenna uwaga;-))) w sumie ma teraz czarna elektryczna i nie mam problemów z utrzymaniem czystosci na bierzaco ja czyszcze ale biała poprostu bedzie ładnie wygladac do białego okapu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 03.10.2010 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2010 Nie trzeba szorować, bo się tak nie przypala, albo wręcz wale się nie przypala Nie zamieniłabym już indukcji na inną płytę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thnd 19.05.2011 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 Podbijam temat. Może może ktoś wrzucić fotki? Jak prezentuje się biała płyta indukcyjna, biały piekarnik w białej kuchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 19.05.2011 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 Ja również chętnie spojrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 30.08.2011 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 Ja też ucieszyłabym oko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
procentauri 31.08.2011 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Również!! Jak ktoś ma niech wrzuci zdjęcia ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjap 28.03.2012 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Mam zamiar nabyć biały piekarnik np. Bosch'a: http://www.bosch-home.pl/produkty/piekarniki-i-kuchenki-mikrofalowe/piekarniki/piekarniki-bez-sterowania-do-p%C5%82yty/HBG34B520.html?source=browse Płytę gazową tez chce białą, taką na białym szkle. Jak sprawuje się piekarnik w takim kolorze? Czy jakoś nie żółknie z czasem? Czy nie pojawiają się jakieś plamy? Czy np. czarny jest bardzej praktyczny? Do tej pory, przez 10 lat używałam inox'a i już mi się znudził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 28.03.2012 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Przeczytaj co masz napisane pod nickiem:WITAJ, nim zapytasz, poszukaj odpowiedzi Łączę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjap 28.03.2012 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 dzięx - szukałam:) ale z miernym skutkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 28.03.2012 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 szukając sprawdzaj zawsze słowa odmieniane przez przypadki osobno, bo wyszukiwarka na forum to niestety nie google i nie szuka słów bliskoznacznych i odmienionych. Czyli najpierw sprawdź np. słowo: "białe", jak nie będzie ciekawych wyników to:"biała", jak znów pudło to: "biały" itd. używaj wyszukiwania ogólnego (nie szczegółowego), bo jest wygodniejsze (sprawdza konkretny tylko dział, który sobie wybierzesz a nie przeszukuje całego forum). Na początku jest niewygodnie ale z czasem można dojść do wprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjap 28.03.2012 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 szukając sprawdzaj zawsze słowa odmieniane przez przypadki osobno, bo wyszukiwarka na forum to niestety nie google i nie szuka słów bliskoznacznych i odmienionych. Czyli najpierw sprawdź np. słowo: "białe", jak nie będzie ciekawych wyników to:"biała", jak znów pudło to: "biały" itd. używaj wyszukiwania ogólnego (nie szczegółowego), bo jest wygodniejsze (sprawdza konkretny tylko dział, który sobie wybierzesz a nie przeszukuje całego forum). Na początku jest niewygodnie ale z czasem można dojść do wprawy. Elfir, ja to wszystko wiem, tylko napisałam że "z miernym skutkiem", bo nie znalazłam odpowiedzi na moje pytanie, które w końcu zadałam w osobnym poście, na forum Wnętrza. Celowo go tam umieściłam, bo sama właśnie tam najczęściej zaglądam i nie tylko ja bo statystyki mówią same za siebie - dział "AGD i RTV w domu" ma najmniej postów i najmniej tematów, a pewnie co za tym idzie najmniej odwiedzin. Mnie zależy na szybkiej odpowiedzi (muszę podjąć decyzję do końca tygodnia) i uważam, że w dziale "Wnętrza"najszybciej bym ja uzyskała. PS.i nie zrobiło mi się wcale miło jak zasugerowałaś, że nie potrafię czytać. Wcale to nie motywuje "nowicjuszy" do pisania na forum. Tym bardziej, że cenię sobie twoją wiedzę jaką przekazujesz na forum ( czytam to forum już ładny rok) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 28.03.2012 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 to właśnie dlatego że wszyscy zakładają swoje tematy w jednym dziale forum pozostałe mają mało wejść. A przecież po coś forum zostało podzielone na działy. Takie pisanie gdziebądź utrudnia potem orientację i odszukanie interesującego tematu.A moderacja ma pełne ręce roboty starając się utrzymać porządek. Biały sprzęt nie jest popularny, stąd niewiele wpisów. Ale można np. zajrzeć do dzienników budowy lub napisać na prv do osób, które się tu wypowiadały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 30.03.2012 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 U mnie z białych: piekarnik gorenje, okap ciarko i lodówka sbs.Nic nie zmieniło kolorów (od roku użytkuję). Jeszcze jakies pytania ?Nie wiem gdzie te plamy miały by się pojawiać ? faktycznie lepiej na pw pisać, bo ja np już do tego działu nie zaglądam (bo i po co skoro od roku wszystko mam ? ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 30.03.2012 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 płyty nie masz białej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 30.03.2012 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 nie- blat palisandrowy to i płyta czarna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 30.03.2012 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 dzieki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjap 31.03.2012 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 (edytowane) ja również dziękuję Zdecydowałam - kupuję białe sprzęty:) A o plamy pytałam, ponieważ mój kolega ma płytę gazową z czarnym szkłem. Czyści gąbką z płynem i mówi że jest ok dopóki nie włączy światła w okapie - wtedy widać jakieś plamy. Pomyślałam, że jak na czarnym widać to na białym tym bardziej. Ale to może tylko takie moje uprzedzenie Edytowane 31 Marca 2012 przez anjap Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 31.03.2012 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 na białym widać mniej plamy typu kurz czy smugi tłuszczu. Natomiast bardziej rzuca się w oczy rozlana herbata czy brudne palce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 01.04.2012 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Coś musi źle czyścić. Ja też mam plamy podczas gotowania jak coś kapnie, ale po wyczyszczeniu samym płynem do garnków i gąbką wszystko znika, nawet przy podświetleniu nic nie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 01.04.2012 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 nie, spoko, po umyciu nie widać. Ale przed umyciem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts