Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Boje sie ....

Verdana

Recommended Posts

Pisze nie pod swoim nickiem (ale i tak mało udzielałam sie na forum wiec pewnie pod starym tez mało kto by kojarzył) , no nieważne, ale przepraszam :)

Jakoś pod swoim nie mogę :( - z róznych wzgledów, mam nadzieje ze Wam to nie bedzie przeszkadzac i uszanujecie moja chec pozostania anonimowa :)

EDIT: Poniewaz nie zostało to uszanowane - pozwolilam sobie skasowac wpis .

Tym którzy kibicowali i trzymali kciuki - wielkie podziekowania!!!:)

• Odpowiedzi 46
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

ps. Gdyby to wszystko wydarzyło się np po roku - inaczej bym reagowała

Ale szukanie pracy - to straszny stres :( I tym gorszy ze ledwo co "przepracowany" i "przeżyty".

Nie mam duzych wymagań - niech tylko bedzie stabilnie, niech ja sie juz (chociaż przez chwile) nie szarpie i nie stresuje w tej sprawie :(

Wreszcie "ucho sie urwało" i poszlam do innej pracy (szok, zdumienie po stronie pracodawcy - chyba sadzili ze 37 letnia babka nie odwazy sie)

Kochana ... i tu sie mylisz ....

Masz duże atuty w ręku ... ustabilizowana sytuacja życiowa , duże dzieci , mądrość i doświadczenie które z wiekiem przychodzi ....

Pracodawcy myślą kategoriami:

- bardzo młoda nie - wyjdzie za mąż , dziecko urodzi , etat zablokuje

- z małym dzieckiem nie - bedzie dziecko chorowało ,pracownik wiecznie na L-4

Masz duże szanse na fajna prace .... nie załamuj się.

Pracowadwa na rozmowie ma widzieć uśmiechniętą zadowoloną z życia dziewczynę :D .

Trzymam kciuki .

tak wiem, na rozmowie wezmę "tyłek w troki" i bede optymistyczna.

to troche tutaj tak Wam płacze ... w ekran :(

stres mnie zjada - cala noc nie spalam - przysypialam tylko i co chwila takie nerwowe wstrzasy ciałem :(

mialam dokladnie tak samo - przez wrzesnien i pazdziernik kiedy szukalam pracy. skończylo sie jak reka odjął po podpisaniu umowy i zaczelo z taka sama intensywnoscia wczoraj kiedy sie dowiedzialam ze nie przedłużą.

jesli np. od lutego udalo by sie z tą firmą - to by było cudnie - nie mam dołków i zycie jest piękne .

ale juz sama nie wiem czy w moim zyciu mogę liczyć na taki "cud' :(:(:( [ choc szanse są!]

trzymajcie i myślcie i wysyłajcie "fluidy" w mojej sprawie dziś o 17.00!

prosze ..... moze cos "zaczarują" i cud sie stanie ....

Trzymam bardzo mocno kciuki, bo wiem co przeżywasz. U mnie sytuacja identyczna. Teraz już jestem bez pracy.

I doła mam bo tu z pracą krucho, i kasy brak a tu rachudnki do drzwi pukają..

Mam nadzieję, ze już po 17- tej odetchniesz bardzo głęboko. Musi się udać!!!!!!!

Dziekuje Ci bardzo!!!

Ja tez trzymam za ciebie kciuki.

Mam troche lepiej pewnie bo mieszkam w warszawie - wiec rynek pracy wzglednie spory .(choc gro ogłoszen to ... handlowiec z własnym samochodem :(- czyli odpadam ) z drugiej strony - jestem sama i sama utrzymuje dziecko. Nie mam męża który by mógł przez chwilę ratowac domowy budżet z własnej pensji.

u mnie wóz albo przewóz :(

Jeszcze dwie godziny.

Trzymam ile sił.

A firmę ,w której pracujesz teraz pożegnaj bez żalu.

Jeśli nie potrafią docenić stałego pracownika ,jeśli jest taka duża rotacja to coś w tej firmie jest nie halo.

Trzymam kciuki za powodzenie.

DOkładnie tak. Ja w ostatniej firmie byłam 3 miesiace i przede mną od czerwca do wrzesnia było 7 osób. A na miejsce kogoś ogłoszenie dawał szef już po tygodniu czy dwóch. O szkoleniu tam nikt nie słyszał, przychodzisz do pracy i nie wiesz co należy do twoich obowiązków. A jak juz człowiek ogarnął co i jak, to w drzwiach pojawia sie kolejna kandydatka.. W takiej firmie nigdy nie wiadomo kiedy przychodzi koniec..

Jeszcze 1,5 godz. :lol: