Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Boje sie ....

Verdana

Recommended Posts

trzymajcie i myślcie i wysyłajcie "fluidy" w mojej sprawie dziś o 17.00!

prosze ..... moze cos "zaczarują" i cud sie stanie ....

Trzymam i wysylam :) Ksiezyc w znaku Strzelca dzisiaj - musi byc dobrze :)

• Odpowiedzi 46
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Jestem!

Rozmowa ok - chyba nie dalam plamy :)

Stanowisko super - bardzo by mi odpowiadalo, mialabym bardzo fajnego zwierzchnika (kobiete)

Ale na razie nie wiem - to spora firma i maja takie procedury ze od razu nie powiedza... Do k. tygodnia powinnam wiedziec co i jak

Na pewno sa i inni kandydaci i pewnie z nimi tez gadaja ...

Tak wiec bardzo dziekuje Wam za kciuki!!! ale proszse o jeszcze - a przynajmniej cieple mysli jeszcze przez pare dni :)!:)

Verdana, trzymam kciuki :)

Dobrze zrobiłaś, że rzuciłaś tamtą robotę, bo w końcu frustracje by Cię zeżarły.

A tym 2-miesięcznym incydentem to się nie przejmuj - nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło. Chcesz pracować, szybko łapiesz nowe obowiązki więc szybko znajdzie się pracodawca, który to doceni.

Verdana- moja sytuacja była podobna, w kilku zdaniach- nawet identyczna. Spisałam się więcej o sobie w poście "Przesadzaniu starych drzew..."

w kazdym razie, mój transfer do nowej firmy okazał się wielką wtopą. Po 3 miesiącach złożyłam wypowiedzenie, rozchorowałam się w międzyczasie (wróciła mi astma z powodu znacznego stężenia nerwów...) siedzę na L4 i pilnie szukam pracy.

Panika minęła, zmysly wyczulone na każdy kit, fałsz i minę...

Trzymam mocno kciuki i proszę o to samo dla siebie :)