Verdana 08.02.2010 13:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Niestety sie nie udało Były w sumie 3 rozmowy - pierwsza i druga przeszłam - po 3 (kiedy zostalo chyba tylko ja i jeszcze 2-ch kandydatow) wybrano kogos innego ... byłam "na drugim miejscu" i poinformowano mnie ze jesli ta osoba co ja wybrali - z jakis powodow by sie nie sprawdzila lub gdyby z innych powodow zwolnilo sie miejsce w firmie - to "od razu odzywaja sie do mnie" no ale co z tego ? nie moge liczyc ze nagle ktos sie "zwolni":( ps. pracy nadal szukam - coraz bardziej przerażona i złamana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 08.02.2010 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Verdana, nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Nie odpuszczaj i szukaj dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mama gabora 08.02.2010 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Verdana,głowa do góry i patrz-mój podpis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.02.2010 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Trzymam kciuki, żeby w końcu się udało. Jak nie tu, to gdzie indziej.To mówię ja, też szukająca i zdołowana. Będzie dobrze, musi byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Verdana 09.02.2010 14:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Dziekuje za dobre słowo Ja mam taki "minus" ze nie znam 5 jezyków niestety Znam angielski - dobrze (w CV pisze ze "komunikatywnie) - czytac i pisac to w ogóle bez najmniejszego problemu, dogadac - tez sie dogadam (no chyba ze jakies bardzo specjalistyczne słownictwo - to gorzej) ale nie mam zadnego certyfikatu ani nic No i jak bym znala JESZCZE niemiecki albo francuski - to by bylo fajnie ale niestety znam TYLKO angielski Druga sprawa - nie mam prawa jazdy ani samochodu A tak to jestem doswiadczona, dyspozycyjna, niegłupia , z komputerem (ms office + inne programy - z palcem w nosie) - ale to sie chyba nie liczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grazi 10.02.2010 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Może pomyśl o swojej firmie?Nie wiem co umiesz, ale zawsze można się dokształcić. Np. masaże itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 10.02.2010 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Verdana, Grazi ma rację, chyba warto to rozważyć... zwłaszcza, że teraz w wielu regionach działają różne europejskie programy rozwoju przedsiębiorczości i tym podobne akcje, więc jak dobrze to rozegrasz, to jeszcze kasę na start dostaniesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts