oreganka 12.01.2010 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Niedawno zakupiłam mieszkanie, piękne cudowne 38m2 hehedo totalnego remontujestem na etapie łazienkizakupiłam podwieszany kibelek, nowoczesną kabinę prysznicowąponiższe płytki opoczno pradamozaika http://www.eplytki.pl/oferta.php?op=product&id=45613i terakota na ścianę http://www.eplytki.pl/mphoto.php?max=200&img=pliki/plytki_esklep/045607.jpgdrzwi w kolorze calvadosi mam mega problem z umywalką,mam bardzo mało miejsca i w zasadzie 50 cm to już jest maksymalna ilość miejsca jaką mogę przeznaczyć na umywalkę i zależy mi aby miała choć kawałek blatu żeby można było np wysypać kosmetyki podczas wykonywania makijazu i takie tam wacikidodatkowo jest to też jedyne wolen 50cm w łazience na zainstalowanie jakiejkolwiek półki z czego i w jaki sposób najlepiej wykonać taki blat?tak żeby kolorystycznie pasował do płytek i drzwi[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 12.01.2010 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Ja mam maleńką łazienkę i stoi w niej prysznic, kibelek, umywalka i wąska pralka - kosmetyki rozsypuję na blacie pralki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oreganka 12.01.2010 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 u mnie pralka odpadabędzie zainstalowana w kuchnii właśnie tego blatu brak;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 14.01.2010 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Mój blat jest duży - 82 cm, ale może coś w tym stylu zrobisz mniejszego? Profile obudowane k-g i obłożone glazurą: http://fotoforum.gazeta.pl/photo/4/hi/vg/3fv8/pCn8EB0nPEdqlmSsxB.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oreganka 14.01.2010 13:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 piękny włąśnie taki bym chciałatylko kompletnie nie wiem jak się za to zabrać to jest jakis stelaż zrobiony i obudowany płytami g-k? a potem kafelkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 15.01.2010 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Pokazałam moim fachowcom zdjęcie z internetu, a oni już wiedzieli, jak to zrobić - podejrzałam to i owo: profile jak do budowy lekkich ścianek, karton-gips, glazura. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterek63 04.02.2010 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 piękny włąśnie taki bym chciała tylko kompletnie nie wiem jak się za to zabrać to jest jakis stelaż zrobiony i obudowany płytami g-k? a potem kafelkami? dokladnie tak:) jest jedna wada. kazda szlifowana plytka na rantach ma grubosc 1-2 mm. w tych miejscach jest bardzo podatna na uszkodzenia np jak spadnie flakonik z perfumami. trzeba sie liczyc z tym i nie koniecznie wysypywac kosmetyki na taki blat:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jakoxxs 05.02.2010 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 nie wiem czy dobrze rozumiem ale jeśli jest 50 cm na umywalkę to z blatem będzie ciężko a półkę to bym zrobił z VEDI albo ze styroduru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts