Pyxis 29.12.2012 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 Widzę, że nie tylko informatyk ale także praktykujący amatorsko psycholog Wot człowiek renesansu. Wystarczy troszke znac ludzi. Ot taka wiedza jakich charakterow unikac w zyciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 29.12.2012 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 Błąd nr 1 - jednak u mnie to "tylko" 3x mniej, a róznica czasie rejestracji zaledwie cztery miesiace Błąd nr 2 - nigdzie nie napisalem, ze u mnie wyrozumiale odnoszą sie do poswięconego tu czasu.... tak wiec, nie ma co porównywać naszych "doświadczeń"... 1) nie znasz mojej rodziny 2) nie wiesz ile czau posiwecam Po co wiec ta "gadka" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chcialbympompe 29.12.2012 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 Wystarczy troszke znac ludzi. Ot taka wiedza jakich charakterow unikac w zyciu Wiedza jak mniemam zaczerpnięta z 12h spędzonych dziennie przed komputerem. Zdziwi cię to ale świat na zewnątrz nie jest taki prosty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 29.12.2012 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 Wiedza jak mniemam zaczerpnięta z 12h spędzonych dziennie przed komputerem. Zdziwi cię to ale świat na zewnątrz nie jest taki prosty Zwlaszcza u ciebie na budowie jak mniemam. Tam jest cala gama charaktrow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chcialbympompe 29.12.2012 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 Zwlaszcza u ciebie na budowie jak mniemam. Tam jest cala gama charaktrow. Dużo wypiłeś/wypaliłeś? Bo jakoś nie potrafię zrozumieć przekazu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rwxw 29.12.2012 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 Koledzy Pyxis i chcialbympompe, przenieście proszę swoją dyskusję na privat lub jakieś forum psychologiczne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 29.12.2012 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 1) nie znasz mojej rodziny 2) nie wiesz ile czau posiwecam Po co wiec ta "gadka" 1. Nie znam, ale mogę postawić swoje założenie, któremu oczywiście zaprzeczysz Nawet jeśłi byłoby błędne, to pocieszeniem jest to, że Ty takich produkujesz kilka na tydzien 2. Jakieś 2,5 x więcej niz ja i na tym koncze, stosujac sie do prosby rwxw i mojej niecheci do marnowania w ten sposow czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 29.12.2012 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 Dużo wypiłeś/wypaliłeś? Bo jakoś nie potrafię zrozumieć przekazu? Nie ciebie za to winic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 29.12.2012 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 2. Jakieś 2,5 x więcej niz ja Po ilosci postow wnioskujesz? Niedokladne kryterium. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aDw 29.12.2012 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 Trzeba jakiegoś admina poprosić o zrobieniu tu porządku. A tego aroganta Pyxisa , czas zacząć ignorować panowie. Informatycy już tak mają , że do nieczego innego się nie nadają OFF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chcialbympompe 29.12.2012 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 OFF Amen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 29.12.2012 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 Przejmujesz pałeczkę po Liwku którego dzięki Tobie lubić zacząłem. Bo on przy Tobie to pikuś No co Ty,Liwko sugerował,ze dla mojego domu DZ poziome można zrobić za 1000zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 29.12.2012 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 Trzeba jakiegoś admina poprosić o zrobieniu tu porządku. A tego aroganta Pyxisa , czas zacząć ignorować panowie. Informatycy już tak mają , że do nieczego innego się nie nadają Moze zacznij od swojej osoby. Skoncz na poczatek pisanie pirdol, to bedzie latwiej. Nie bede mial sie do czego "przyczepic". Admin doceni Twoja opinie o informatykach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 29.12.2012 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 No co Ty,Liwko sugerował,ze dla mojego domu DZ poziome można zrobić za 1000zł Moze tez mial pomysl, zebys je pod domem zakopal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 29.12.2012 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 Moze tez mial pomysl, zebys je pod domem zakopal. Nie,to było już po postawieniu płyty fundamentowej Bardziej zrozumiałem to,że miałbym zamiast koparkowego wynajać łopatowego albo sam za łopatę się wziąść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hydraulik_ 29.12.2012 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 Trzeba jakiegoś admina poprosić o zrobieniu tu porządku. A tego aroganta Pyxisa , czas zacząć ignorować panowie. Informatycy już tak mają , że do nieczego innego się nie nadają OFF Czego jak czego, ale głupoty to mu nie zarzucisz . Charakterek jest jaki jest ,ale tu chodzi o wiedzę . A WEB ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zieli 29.12.2012 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 Niech przyjedzie do mnie też na odwierty, dostanie w DUPĘ że po jednym dniu już piwa nie da rady odkapslować Ale ja tam się nie znam, no i MAŁO WYDAJNY JESTEM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miki121 29.12.2012 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 Miki Ty się naprawdę nudzisz Od wczoraj jestem na chorobowy do końca roku Więc mam prawo się trochę ponudzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miki121 29.12.2012 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 Naprawde sie facet ta "nagonka" przejal. Rozbilo go to. "Zmiekl" straszliwie. Pewnie w domu chodzi w worku po wapnie przepasany sznurkiem od snopowiazalki w ramach pokuty Klaudiusz zapytał więc dałem odpowiedź może zbyt dokładna ale trudno A ja nie zmiękłem PIXI bo szczerze mówiąc mam w dup.... nagonkę... I robię dalej Jakbym miał żyć tylko z forum to w tym roku sprzedałbym 1/4 tego co sprzedałem więc wrzuć na luz tak jak ja to zrobiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vega1 30.12.2012 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2012 fajny temat się roz... Był kiedyś na forum taki koleś co wprowadzał podobne zamieszanie w temacie pomp ciepła. Czasem mam wrażenie że chcialbympompe to właśnie on tylko pod innym nickiem. Do pewnego czasu dyskusja wyglądała na ciekawą. Ot ktoś chce się zmieścić w kwocie 20 tysięcy z pompą i DZ. Jednak już od dłuższego czasu widać że to zwykły trolling. Nie wierze że chcesz kupić pompę i zrobić sobie DZ. Podana cena z góry była na straceniu, bo jak można chcieć markową nową pompę, z całą resztą za 20 tysięcy? Inną sprawą jest że koszt jest niewiele wyższy niż te 20 tysięcy, ale to już nie wchodzi w grę bo można mieć taniej pompę PW. I nie przekonacie go że wyższe COP i dużo dłuższa praca pompy ciepła (gruntówki są prawie nie do zarżnięcia w porównaniu do PW) ma znaczenie w ogólnym rozrachunku. Najważniejsze jest to że się nie zmieści w 20 tysiącach a do tego żeby się zmieścił braknie może 2-4 tysiące. Gdzie tu sens? Ano brak. Dlatego zbędne są to dyskusje i zaśmiecanie fajnego wątku. Rozeszło się o "grosze" :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts