teresab 20.01.2010 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Podoba mi się (na zdjęciu) podwójna umywalka z szafką - firma Antado.Jest ona z dolomitu, co to za produkt, jak się sprawuje, jak wygląda naocznie??/ Może ktoś użytkuje takie umywalki? (niekoniecznie podwójne)http://lh5.ggpht.com/_WIsL7MdhiDo/S1du3QgEnGI/AAAAAAAAAGM/luSxJirhieE/UNAM-1204_2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agip 20.01.2010 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 miałam przez 2 miesiące umywalkę antado, powód pozbycia się mebli i umywalki był inny niż niezadowolenie, ale podczas pucowania do sprzedaży zauważyliśmy, że jest bardzo porysowana i jak dla mnie, bo mąż tego nie widział była żółtawa porównując do wc i wanny, a widziałam to również u sąsiadów, którzy także mieli umywalkę antado. Ja bym już drugi raz jej nie kupiła tak samo jak ich mebli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 20.01.2010 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Dolomit to odmiana wapienia. Podobnie jak trawertyn. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DZIDZIAK 21.01.2010 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 posiadam od 2 lat umywlke z dolmitu nawety chyba z antado i jestem zadowolona, latwo sie czysci, zarysowan jeszcze nie posiada:) Zamierzam podobna kupic do nowego domu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 21.01.2010 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Ja też słyszałam,że szybko się rysuje i nie można jej doszorować ,po niedługim uzytkowaniu robi sę żółtawa.ALe widac opinie sa różne.Ja akurat takiej nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariposa mariposa 21.01.2010 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Ja również mam szafkę i umywalkę z antado, nawet z tej samej serii tylko oprócz drugiego zlewu jest tam taka gładka powierzchnia - półka. Faktycznie ta półka wydaje się być zarysowana, ale to nie są jakieś wielkie rysy widoczne na pierwszy rzut oka. Widzę je tylko wtedy kiedy ją myję bo wtedy dokładnie się przyglądam... żeby dobrze ją wymyć Ogólnie umywalka i szafka bardzo ładnie wyglądają i bardzo mi się podobają. Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
teresab 21.01.2010 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 mariposa - a jaki jest kolor umywalki, czy to jest śniezna biel, czy raczej żółtawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agip 21.01.2010 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 ... Faktycznie ta półka wydaje się być zarysowana, ale to nie są jakieś wielkie rysy widoczne na pierwszy rzut oka. ... dokładnie tak jak u mnie, całe dno umywalki usiane było takimi drobniutkimi ryskami, bo może w poprzednim poście niezbyt precyzyjnie to opisalam. ja miałam tą serię mebli z umywalką http://www.fajnelazienki.pl/cat-pol-1235596799-Meble-lazienkowe-MEBLE-ANTADO-Antado-FDZ-7.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts