marta_K_2004 21.01.2010 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Witam Już od jakiegoś czasu poszukujemy odpowiedniego projektu, który spełniałby nasze podstawowe wymagania. Mamy wąską działkę 21,5 m a chcemy dom z dużym dwustanowiskowym garażem. Po wielu poszukiwaniach trafiliśmy na projekt muratora M89bhttp://projekty.muratordom.pl/projekt?IdProjektu=1783 Co sądzicie o tym projekcie? Może ktoś buduje? Chętnie skorzystam z wszelkich wskazówek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CTM 05.02.2010 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 My mamy jeszcze węższą działkę, i też zależy nam na garażu dwustanowiskowym. Projekt Nasze Szczęście bardzo nam się podoba i jesteśmy w 99% na niego zdecydowani. Niestety jest to nowość i chyba nie ma osób które mogłyby nam pomóc, czyli np powiedzieć "schody za wąskie"czy "radzę podnieść ścianę kolankową"... Wcześniej interesowaliśmy się Delikatnym, o tym projekcie było kilka tematów i sporo pożytecznych komentarzy i opinii. Mam jednak nadzieję, że ktoś jeszcze odezwie się w tym wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mronio 15.03.2010 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Ja zdecydowałem się na ten projekt i będę go budował. Dodaję kilka zmian od siebie tj. antresola nad salonem. wentylacja mechaniczna, reszta w praniu trochę zmian przy oknach i przy ściankach działowych.Jestem w trakcie załatwiania formalności lokalizacja - Siedlce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kioto 18.08.2018 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2018 Witam! Dom Murator M89b Nasze szczęście - wariant II. Czy ktoś buduje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aqua77 14.10.2018 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2018 Witam! Dom Murator M89b Nasze szczęście - wariant II. Czy ktoś buduje? Budujemy war.1, również poszukujemy osób, które wybudowały taki dom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aqua77 14.10.2018 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2018 Ja zdecydowałem się na ten projekt i będę go budował. Dodaję kilka zmian od siebie tj. antresola nad salonem. wentylacja mechaniczna, reszta w praniu trochę zmian przy oknach i przy ściankach działowych. Jestem w trakcie załatwiania formalności lokalizacja - Siedlce Czy można prosić na priv o zdjęcie domu, ewentualnie komentarz co do samego projektu. Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aqua77 14.10.2018 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2018 Ja zdecydowałem się na ten projekt i będę go budował. Dodaję kilka zmian od siebie tj. antresola nad salonem. wentylacja mechaniczna, reszta w praniu trochę zmian przy oknach i przy ściankach działowych. Jestem w trakcie załatwiania formalności lokalizacja - Siedlce Witam:) Jak się udał dom? Ciężko mi znaleźć osobę, która wybudował ten dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts