mnowak355 22.01.2010 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 WitamMam pytanie czy ktoś korzystał z usług firmy Mega 1000. Znalazłem ich ofertę na allegro ale przed dostawą towaru chcą wpłaty pieniędzy na konto.Będę wdzięczny za jakiekolwiek informacje. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 22.01.2010 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Mega1000 3 komentarze, konto zawieszone, brak aukcji.....Napewno taki login? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jslawek 22.01.2010 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Nie wiem jak to teraz wygląda, ale w w październikeu 2008 zakupiłem u NICH wełne ROCKWOOL. Też wymagana była wpłata za cały towar i po dwóch tygodniach dojechał transport 3 palet. Przy zamówieniu dostałem fakture PRO-FORMA, po dostawie faktura doszła pocztą. U MNIE wszystko było OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 22.01.2010 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 podejrzewam, że chodzi Ci o ta firme: mega-wro-dociepl I zapewne zamawiasz coś, co oni zamierzają wysłać do Ciebie prosto z fabryki a nie swoim samochodem, dlatego nie masz możliwości zapłaty kierowcy, bo dla nich to obcy kierowca.[/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mnowak355 22.01.2010 17:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Konkretnie chodzi mi i tą firmę: http://www.allegro.pl/item873459349_thermopor_termoton_25_porotherm_leier_unipor_cegly.html Trochę się boję wpłacic całośc. Może spróbuje zamówic jeden transport jak będzie ok to dopiero następne. Na razie dziękuję za odpowiedzi i proszę o więcej. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niaka 22.01.2010 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 U mnie ta firma robiła elewację. Naprawdę moge polecić. Młody szef, nie robi żadnych problemów. Jak spartolili parapety, to bez problemów wymieniali (porysowali mi je). Brałam od nich tynk silikonowy.Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leszek187 22.01.2010 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Firma OK. W 2009 roku 45m3 styro Lambda 031 Swisspora. Pełna przedpłata, po kilku dniach dostawa materiału na budowę. Dodatkowo cena była bardzo OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mnowak355 22.01.2010 23:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Dziękuję za odpowiedzi.Czekam jeszcze na ostateczna wycenę materiałów i chyba zrobię jak napisałem wyżej. Najpierw część dostawy z mniejszą przedpłatą później jak wszystko będzie ok dalsze zamówienia.Dziękuję serdecznie za wszystkie odpowiedzi i pozdrawiam Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 25.01.2010 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 hejzajrzyj jeszcze na grupę wrocławską. Na pewno są ludziska, którzy z nimi handlowali. 100% przedpłaty na konto to przy dużych transportach z allegro normalka. Ja swoją wełnę i styropian kupowałem u kilku ludzi z allegro i też była przedpłata na konto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
player_pl 26.01.2010 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Ja jestem z Wrocławia i kupowałem u nich trzy razy styropian SWISSPOR. Także płaciłem przedpłatę 100%. Wszystko było ok, dostawy terminowe. Dostawa była prosto z fabryki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 19.02.2010 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Nie wiem jak to teraz wygląda, ale w w październikeu 2008 zakupiłem u NICH wełne ROCKWOOL. Też wymagana była wpłata za cały towar i po dwóch tygodniach dojechał transport 3 palet. Przy zamówieniu dostałem fakture PRO-FORMA, po dostawie faktura doszła pocztą. U MNIE wszystko było OK Ja w podobnym terminie brałem styropian na cały dom (podłogi, elewacje, fundament) i wszystko było ok. Tynk silikonowy też z ich własnej mieszalni - w bardzo dobrej cenie i dowolnym, wybranym kolorze oraz grubości ziarna - nawet gdy potrzebowałem dokupić 1 wiaderko (bo się fachowcy bali, że zabraknie) to nie było żadnego problemu - w ciągu tygodnia było do odbioru, bo musieli ściągnąć dla mnie specjalną "bazę". Oczywiście okazało się, że Panowie z Mega mieli rację i tynku zostało mi niecałe 2 wiaderka (po tym widać, że mają sporą praktykę i potrafią dobrać precyzyjnie ilość). Marmolit na fundament także od nich. Z tego co się wtedy dowiadywałem od lat wykonują docieplenia w Oławie, Wrocławiu i okolicach - dlatego mają świetne ceny materiałów prosto z fabryk oraz własną mieszalnię tynków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mnowak355 08.04.2010 17:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 witam dziękuję za odpowiedzi.Zapłaciłem przedpłatą, trochę problemów robili z transportem bo chcieli sobie połączyć z jakimiś transportami powrotnymi z Krakowa ale znalazłem na giełdzie transportowej tańszy transport i gość z Mega1000 już sam umówił się z szefem kierowców. Poza tym małym zgrzytem wszystko ok, również ceny, Mogę natomiast bardzo polecić handlowca z MEGA100 zajmującego się pokryciami dachowymi. miły rzeczowy kontakt, szybka wycena i dostawa tak jak była umówiona.Pozdrawiam dziękuję za odpowiedzi. Myślę że można zakończyć wątek lub zostawić może ktoś będzie szukał wiadomości na temat tej firmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zenewos 26.05.2010 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Chciałabym poprosić o opinie na temat tynku silikonowego Mega 1000. Chcieliśmy kupić tylko styropian w firmie, ale zaproponowano nam całościową ofertę łącznie z tynkiem w bardzo atrakcyjnej cenie. Boję się jednak zdecydować na tynk, o którym nic nie słyszałam i nie widziałam w żadnym sklepie. A jeszcze do tego wybrać kolor przez Internet. Może ktoś wrzuci jakąś opinię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
toskus 27.08.2010 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 Ja jestem strasznie nie zadowolony z tej firmy. Nie wiem czy ktoś był w ogóle u nich w tzw. Biurze. Jeden wielki bałagan i do tego bardzo nie miły zapach! Nie mili pracownicy tak jak inni pisali problemy z transportem, bardzo ale to bardzo nie uprzejmy pan wojtek na którego radził bym uważać w tej firmie. Na poczatku wszystko ładnie i pieknie a potem szkoda gadać... Pewnie duzo osób już sie przekonało. Teraz naprawdę jest tyle firm iz człowiek może wybierać tylko warto poinformowac innych od kanciarzy! Nie polecam tej firmy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bmiara 27.08.2010 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 3 posty na forum i 3x krytyka tej firmy...konkurencja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nika78 27.08.2010 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 ja brałam od nich cały system docieplenia z tynkiem silikonowym, transport bez zarzutu, wszystko szybko i sprawnie, no i taniej niż gdziekolwiek indziej nawet doliczając transport do Gdańska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gannia 28.08.2010 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 brałam od nich okna dachowe w zeszłym miesiącu Mogę tylko pochwalić fachowość, doradztwo i szybkość dostawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Limagraf 29.08.2010 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 witam dziękuję za odpowiedzi. Zapłaciłem przedpłatą, trochę problemów robili z transportem bo chcieli sobie połączyć z jakimiś transportami powrotnymi z Krakowa ale znalazłem na giełdzie transportowej tańszy transport i gość z Mega1000 już sam umówił się z szefem kierowców. Poza tym małym zgrzytem wszystko ok, również ceny, Mogę natomiast bardzo polecić handlowca z MEGA100 zajmującego się pokryciami dachowymi. miły rzeczowy kontakt, szybka wycena i dostawa tak jak była umówiona. Pozdrawiam dziękuję za odpowiedzi. Myślę że można zakończyć wątek lub zostawić może ktoś będzie szukał wiadomości na temat tej firmy. Z jakiej gieldy transportowej skorzystale? Dzieki Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 29.08.2010 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 Obstawiam ze z tej, chyba jedyna w PL? TRANS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marlen7 09.09.2010 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 kupowałam u nich polistyren do izolacji fundamentów., Cena dobra dostawa było w ciągu 2 dni. polecam ta firmę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts