Delfina 31.07.2012 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 Ja też ciekawa jestem o co chodzi z tymi drzwiami, po co montować takie drzwi. Ja zawsze myślałam, że drzwi ukryte to takie przesuwne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agat 82 31.07.2012 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 (edytowane) z korytarza wygląda to tak Spróbuję zdobyć zdjęcie od znajomych, mają na jednej ścianie drzwi ukryte i drzwi z futryną, świetne porównanie. Edytowane 31 Lipca 2012 przez agat 82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neveragain 02.10.2014 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2014 Barausse drzwi licowane? Ok - to załączam zdjęcia z montażu drzwi... Szkoda słów. z daleka wyglądają ładnie - ale jak się bliżej podejdzie... szpary, prześwity, brak zlicowania ze ścianą. Wytłumaczenie Barausse to.... ma pan białe ściany i białe drzwi więc szpary wizualnie się powiększają.... ŻENADA. I reklamacje nie pomagają. 25 tys za drzwi - a wyglądają z bliska jak z bazaru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robespierre 02.10.2014 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2014 (edytowane) Barausse drzwi licowane? Ok - to załączam zdjęcia z montażu drzwi... Szkoda słów. z daleka wyglądają ładnie - ale jak się bliżej podejdzie... szpary, prześwity, brak zlicowania ze ścianą. Wytłumaczenie Barausse to.... ma pan białe ściany i białe drzwi więc szpary wizualnie się powiększają.... ŻENADA. I reklamacje nie pomagają. 25 tys za drzwi - a wyglądają z bliska jak z bazaru. [ATTACH=CONFIG]282595[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]282596[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]282597[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]282598[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]282599[/ATTACH] Myślę że to raczej kwestia montażu i regulacji. Choć aby być pewnym trzeba by dokonać kilku pomiarów... Edytowane 2 Października 2014 przez Robespierre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martahp 04.10.2014 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2014 (edytowane) Barausse drzwi licowane? Ok - to załączam zdjęcia z montażu drzwi... Szkoda słów. z daleka wyglądają ładnie - ale jak się bliżej podejdzie... szpary, prześwity, brak zlicowania ze ścianą. Wytłumaczenie Barausse to.... ma pan białe ściany i białe drzwi więc szpary wizualnie się powiększają.... ŻENADA. I reklamacje nie pomagają. 25 tys za drzwi - a wyglądają z bliska jak z bazaru. [ATTACH=CONFIG]282595[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]282596[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]282597[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]282598[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]282599[/ATTACH] O matko, współczuję...Nie odpuszczaj, niech je regulują, muszą to poprawić! Jak dla mnie, ich tłumczenie jest skandaliczne!!! Edytowane 4 Października 2014 przez martahp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawellod 06.10.2014 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2014 Rzeczywiście nie wygląda to najlepiej... I to za taką cenę... A nie mają jakichś drzwi "pokazowych" w jakimś salonie? Bo rozumiem, że widziałeś gdzieś drzwi, które były dobrze wykonane? Ja bym reklamował dołączając zdjęcia dobrze wykonanych drzwi. Tylko żeby się nie tłumaczyli potem, że u Ciebie tak nie wyszło, bo powietrze było za rzadkie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neveragain 04.11.2014 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 (edytowane) W salonie drzwi oczywiście obejrzałem, bo są na wystawie... tylko zamontowane na ścianie... a więc żadnego oświetlenia z tyłu nie ma. Dostałem odpowiedź na reklamację, że drzwi w takiej formie (bez uszczelek jak mi powiedziano) z reguły są montowane w ciemnych pomieszczeniach typu piwnica, garderoba, itp. Dodatkowo zostało mi powiedziane, że gdyby firma wiedziała, że będą okna za drzwiami to by mi odradzili takie drzwi....Ręce mi opadają... przecież na zamówieniu jasno określiłem do jakich pomieszczeń są drzwi...no chyba, że standardowo zakłada się, że pokoje są bez okien...:/No nic.... sprawa trafiła do rzecznika konsumentów.. zobaczę czy coś to da... Edytowane 4 Listopada 2014 przez neveragain Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylw. 19.11.2014 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2014 Czy ktoś z Forumowiczów spotkał się z drzwiami wewnętrznymi , których nie widać? Jak się sprawdzają w praktyce, czy to duży jest wydatek? Zaintrygowanych tematem odsyłam do http://www.drzwiukryte.pl Czekam na opinie i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylw. 20.11.2014 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 Nasunęło mi się jeszcze jedno pytanie: czy te drzwi otwierają się w do środka czy na zewnątrz, a może zgodnie z życzeniem klienta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kejt_R 20.11.2014 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 Nasunęło mi się jeszcze jedno pytanie: czy te drzwi otwierają się w do środka czy na zewnątrz, a może zgodnie z życzeniem klienta? A mnie się nasunęło w związku z zyczeniami klienta coś takiego: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylw. 23.11.2014 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2014 Dobry kabarecik, dziękuję za linka. Pośmiałam się,np. z tego: " Im większy pokój tym większe drzwi" :lol2: Wracając do mojego niesprecyzowanego pytania: czy wymyślono drzwi normalne (prawe lub lewe) co by się otwierały jednocześnie do zewnątrz i do wewnątrz? Tak z ciekawości wnikam. Masz w zanadrzu jakieś inne kabareciki dotyczące mieszkań? Dobrego humoru nigdy dość.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 23.11.2014 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2014 tak. ja zwe je saloonowymi: http://thumbs.dreamstime.com/x/old-western-swinging-saloon-doors-5433356.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neveragain 02.12.2014 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 Tak, wymyślili. Widziałem w salonie włoskich drzwi we Wrocławiu. Nie pamiętam nazwy producenta niestety. Ja mam drzwi ukryte otwierane tylko na jedną stronę (do wyboru która strona przy zakupie). Ogólnie drzwi ukryte uważam że są super, niemniej ważny jest prawidłowy montaż... więc tutaj uważaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts