milutek84 15.05.2011 14:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 Czy mozecie zdradzic na typ etapie ile wyniosla was budowa ? Pozdrawiam. Na dzień dzisiejszy wydaliśmy 200 000 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hoot 17.05.2011 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 Na dzień dzisiejszy wydaliśmy 200 000 zł 200 tys, wydaje mi sie bardzo optymistyczne, czy wszystkie prace zwiazane z budowa zlecaliscie firmie, czy czesc prac robiliscie sami (systam gospodarczy) ? Dziekuje za odp i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CoBee 13.07.2011 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 Witam,a ile wyniósł was dach .. ja mam ofertę na 50000 zł (opinia wykonawców - konstrukcja dachu wg.projektu jest za słaba - radzą zwiększyć przekroje drewnianych elementów z 9 do 13 kubików ! wy robicie dach wg projektu ?Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milutek84 15.07.2011 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 Witaj CoBee. Nasz dach wyniósł nas : materiały 24 700 zł + robocizna 12 800 zł czyli łącznie 37 500 złJeżeli chodzi o przekroje belek to my zwiększyliśmy je z 50 na 70 (nasza więźba miała wymiar 140x70) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 24.07.2011 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 To kiedy się wprowadzacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milutek84 25.07.2011 06:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 Na pewno w tym roku, ale kiedy dokładnie to zobaczymy jak będą prace postępować. Może już na jesieni się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CoBee 30.07.2011 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2011 Witaj CoBee. Nasz dach wyniósł nas : materiały 24 700 zł + robocizna 12 800 zł czyli łącznie 37 500 zł Jeżeli chodzi o przekroje belek to my zwiększyliśmy je z 50 na 70 (nasza więźba miała wymiar 140x70) Pozdrawiam Witam, Czy dobrze zrozumiałem ? belki stropowe macie 15x7cm? (czy strop będzie sztywny waszym zdaniem?) krokwie 14x7cm ? (wg prokjektu M42c mam 5x16cm) jaką blaszke macie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 20.11.2011 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Dlaczego wybrałeś tradycyjne kompakty zamiast sedesów podwieszanych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaktusikm 18.01.2012 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 Witam! Mam pytanie - ponieważ w obecnej chwili jesteśmy na etapie SSZ i z wiosną chcemy ruszyć dalej bardzo mnie ciekawi koszt elektryki, hydrauliki i tynków wewnętrznych. Jeśli to nie problem to czy moglibyście mi w przybliżeniu podać ile was to kosztowało? Z góry bardzo dziękuje! P.S zielona łazienka jest cudna...zresztą cała reszta tez robi wrażenie Pozdrawiam Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milutek84 18.01.2012 14:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 Witam! Mam pytanie - ponieważ w obecnej chwili jesteśmy na etapie SSZ i z wiosną chcemy ruszyć dalej bardzo mnie ciekawi koszt elektryki, hydrauliki i tynków wewnętrznych. Jeśli to nie problem to czy moglibyście mi w przybliżeniu podać ile was to kosztowało? Z góry bardzo dziękuje! P.S zielona łazienka jest cudna...zresztą cała reszta tez robi wrażenie Pozdrawiam Monika Witamy kaktusikm, Dziękujemy za "wizyte" i za miłe słowa Ta zielona łazienka też jest dla nas cudna i cieszymy się, że podoba się innym. Tynki wyniosły nas: materiały 2700 zł a robocizna 7000 zł Hydraulike robili nam znajomi i za robocizne zapłaciliśmy 3000 zł (inst.wodne + C.O), a za materiały inst.wodne-2300 zł (w tym rurki, kolanka, kurki itp.), CO- 16 000 zł (w tym grzejniki, kocioł, rury, pompy, rozdzielnie). Jeżeli chodzi o elektryke to mój tata nam ją robił także za robocizne nic nie zapłaciliśmy, natomiast za materiały wydaliśmy 4600 zł (w tym przewody, puszki,różnicówka, przełaczniki, gniazdka Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alabama12 12.02.2012 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Witam,Zdecydowałam się też na płytki Tubądzin pop i mam pytanie jak sprawują się w praktyce, czy są trudne do utrzymania w czystości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milutek84 13.02.2012 08:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Witam, Zdecydowałam się też na płytki Tubądzin pop i mam pytanie jak sprawują się w praktyce, czy są trudne do utrzymania w czystości? Witam, Cięzko mi jest odpowiedzieć na to pytanie, ponieważ jeszcze nie mieszkamy w domu i nie użytkujemy WC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alabama12 15.02.2012 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Dzięki za odpowiedź. Mam jeszcze kilka pytań dotyczących płytek colour pop tubądzina. Czy kafelkarz narzekał na jakość tych płytek? Czy kolor na żywo jest tak intensywny jak w katalogu (pytam bo nie widziałam nigdzie aranżacji na żywo, widać nie są zbyt popularne)? Czy na żywo wyglądają rzeczywiście ładnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milutek84 15.02.2012 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Dzięki za odpowiedź. Mam jeszcze kilka pytań dotyczących płytek colour pop tubądzina. Czy kafelkarz narzekał na jakość tych płytek? Czy kolor na żywo jest tak intensywny jak w katalogu (pytam bo nie widziałam nigdzie aranżacji na żywo, widać nie są zbyt popularne)? Czy na żywo wyglądają rzeczywiście ładnie? Na żywo płytki są śliczne i na każdym robią wrażenie. Nam się podobają i nie możemy się na nie napatrzeć. Myśle, że z utrzymaniem czystości nie będzie źle. Miałam okazje umyć je z tego pierwszego brudu czystą wodą i ładnie się prezentowały. Na połysku nie było żadnych smug. A co do jakości płytek to my braliśmy je w II gatunku i płytkarz nie narzekał. Powiedział, że są lepsze od tych co braliśmy w I gatunku do drugiej łazienki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacekg80 18.04.2012 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Witam, chcialbym zapytac ile metrow kwadratowych tynkow wewnetrznych ma Przemyslany M42. Dzieki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lala21 14.04.2014 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 Witaj! Tak wiec kominek bedzie przesuniety na ściankę przy kuchni,powiększenie kotłowni kosztem małej łazienki,no i koniecznie spizarka ktora musi być,likwidacja mniejszych okien w pokojach,dach będzie podniesiony do 35stopni ponieważ chcę koniecznie dachówke w kolorze antracytowym (już mamy wycenę) To chyba wszystko Materiały na ściany również mamy zakupione tak jak Wy Pozdrawiam cieplutko Witam. Możesz przesłać kilka fotek z kątem nachylenia dachu 35 stopni. Dziękuję i pozdrawiam Agnieszka [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts