gosiaaaa 27.01.2010 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Projekty architektura i wnętrza. Gwarantuje solidność i pomysłowość. Wykonuję projekty od etapu koncepcji, wizualizacje do projektu budowlanego, wykonawczego i nadzoru autorskiego w czasie realizacji. Zapraszam do skorzystania z mojej ofert inwestorów z okolic Trójmiasta, Torunia i Bydgoszczy. Strona w trakcie budowy ale portfolio i wyceny wysyłam na maila. Małgorzata Kauskontakt: http://www.kaus-app.pl [email protected], [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 28.01.2010 00:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 link nie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiaaaa 28.01.2010 10:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Przepraszam za niedogoności proszę o kontakt na maila to prześlę portfolio. Dziękuję za informację zajmę się tym linkiem. MKaus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiaaaa 28.01.2010 11:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Jeszcze raz dziękuję za informację poprawiłam i link już jest aktywny. mkaus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 28.01.2010 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 ja z Poznania, więc raczej nie skorzystam. Ale warto wrzucić na stronie tutaj jakieś realizacje, które przyciągną klienta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiaaaa 30.01.2010 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 Strona jest w trakcie budowy, oczywiście będą tam realizacje. Aktualnie wysyłam portfolio z realizacjami na maile. Pracuję również wyjazdowo. Zapraszam i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts