mickey30 30.01.2010 02:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 Witam, Wiem,że temat był wielokrotnie wałkowany,ale chodzi o pomieszczenie nazwijmy to gospodarczo-rekreacyjne o pow ok15m2. Wiem,że najlepiej na ogrzew.podł spisały by się kafle,ale trzeba takowe wybrać, kupić do tego fugi,kleje,etc. Mam trochę panela,ponieważ zostało z innych pomieszczeń, ale jakoś panel mi się tam nie widzi. Oglądałem podłogi korkowe w Comforcie, ale też jakoś i dużo zabawy z tym i niezbyt tania impreza. A co myślicie, żeby tam rzucić jakąś wykładzinę? Wiem,że na pewno izolowała by ciepło, ale może są jakieś,które by się nadały? A może ktoś ma jakiś inny pomysł?????? Z góry dzięki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 30.01.2010 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 gumoleum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mickey30 31.01.2010 22:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 I naprawdę nikt więcej nie ma żadnych pomysłów?Gumoleum jak dla mnie jak najbardziej, bo oglądaliśmy nawet różne ciekawe modele, ale podobno na ogrzewanie podłogowe nie bardzo.Chociaż można by porobić dziurki,żeby ciepło przelatywało... To jak z tym gumoleum? Ma ktoś jeszcze jakieś sugestie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 31.01.2010 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 zacierany beton i malowanyŻywica epoksydowamarmoleumlinoleumgres technicznypodłogowe płytki klinkierowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.01.2010 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Marmur i granit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts