jolka2211 01.02.2010 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Poszukuje budujących w okolicach Poznania (Siekierki Wielkie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario1976 01.02.2010 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Poszukuje budujących w okolicach Poznania (Siekierki Wielkie) http://forum.muratordom.pl/viewforum.php?f=44&sid=7a5e91aa8c53c21659cae9b6643d86ac Szukasz po mieście, dzielnicy, gminie, powiecie i czym tam jeszcze chcesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario1976 01.02.2010 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Poszukuje budujących w okolicach Poznania (Siekierki Wielkie) Jeszcze sprostuję bo widzę, że PW była od Pani - a nie przypominam sobie, że z kimś tutaj walki prowadzę. Nie jestem złośliwy, zgryźliwy, staram się zawsze pomagać. Jako jedyny odpowiedziałem na Pani post. I kulturalnie pokazałem gdzie szukać budujących z Pani okolic bo w wymianie doświadczeń o czym innym piszą. Więc proponuję bez nerwów i pisania PW i podnoszenia sobie ciśnienia niepotrzebnie i proponuje sobie jednak kliknąć w link i poszukać budujących w Siekierce Wielkiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 01.02.2010 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 jolka - przeczytaj co masz w podpisie pod nickiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts