makatkaa 08.04.2010 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Witam No ja też szczene zgubiłam Jestem pod OGROMNYM wrażeniem Twojego domku, małgosza Przeszklenia piorunujące, "na żywo" pewnie robia jeszcze większe wrażenie. Ślicznie, zazdraszczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 08.04.2010 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Nelli jezeli planujesz cos takiego to moge podeslac Ci foty jak wygladja przed pomalowaniem - bo zapomnialem jeszcze dodac, ze gdzieniegdzie trzeba je podszpachlowac - na laczeniach, rogach itp... :jawdrop:A mogłabym??? Bo właśnie miałam Cię pytać, czy wyraziłabyś zgodę na "odgapienie" od Ciebie tych listew. Wiesz, mój P mógłby kupić taniej takie płyty i mogłabym mieć w domu wymarzone białe listwy. Po tym, jak napisałaś, jak to zrobiłaś, posiadanie takich listew stało się bardzo realne (bo kupienie takich gotowych nie wchodziło w grę niestety ) I na dodatek jeszcze chcesz mi fotki podesłać. Ojejuniu, stopy Ci wycałuję, jak Cię spotkam, a tymczasem ogroooooooooooooomnie proszę o te zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 08.04.2010 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 A mogłabym??? Bo właśnie miałam Cię pytać, czy wyraziłabyś zgodę na "odgapienie" od Ciebie tych listew. ... A czy ja też mogłabym? Ale gdzie moje maniery??? Przywitać się najpierw należy, dzień dobry zatem, melduję się jako oglądaczka i czytaczka od jakiegoś czasu. I co zdjęcie to szczene zbieram... Cudnie!!! A na dodatek gdzie się nie obejrzysz to DIY. Podziwiam! Będę niewątpliwie zaglądać regularnie i się ślinić I jeżeli będziesz tak miła to ja też poproszę fotki listw niepomalowanych, plissss. Pozdrawiam i kłaniam się nisko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdala 08.04.2010 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 świetne wnętrza, bardzo fajne pomysły! podoba mi się mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosza 09.04.2010 08:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 czesc wszystkim starym i nowo odwiedzajacym dziekuje za kolejne mile posty widze, ze temat listew nie tylko dla mnie byl waznym punktem przy wykanczaniu - wiec dolaczam w galerii fotki jak to wyglada przed szpachlowaniem i malowaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józefina 09.04.2010 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 malgosza, świetnie masz wyczucie i żyłkę do nietypowych połączeń - łazienka mnie zachwyciła, połaczenie umywalki i WC - genialne, absolutnie przepięknie na listwy też zwróciłam uwagę, tu wszyscy chyba rąbnięci hehe na stolik też ale jakoś zgadłam, że zdłubałaś go sama, z taką wyobraźnią jakoś podejrzewam Cię o rożne DIY - nie pomyliłam się jak widać w zasadzie tyko jedna rzecz mi zgrzytnęła - sama w sobie piękna - upolowana rozgałęźna lampa no jakoś mi nie pasuje tam gdzie jest, ale to są właśnie niuanse bardzo subiektywne wklejaj trochę fotek, choć po kilka, ja lubię czasem dla relaksu wątek przewinąć i popatrzeć na znajome wnętrza, podejrzewam, że tu sporo takich nałogowców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosza 09.04.2010 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 o czesc Józefina witam w progach a ta lampa to moj absolutny bzik i bym chyba zdechla gdybym jej nie znalazla miejsca hehehe i na pewno bede co jakis czas zmieniala jej wyglad - juz mysle o powyginaniu jej na ksztal takiego stylowego zyrandola... ale bez krysztalkow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.04.2010 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Lampa jest swietna, a jesli mozna ja wyginac jak sie chce to juz w ogole jest odlotowa. Dla mnie ona pasuje tam bardzo, bo wprowadza taki troche nonsensowny element w dosc powaznym, stonowanym wnetrzu. I o to chodzi. Tez mysle o stylowym zyrandolu do przedpokoju... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konieczki 09.04.2010 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 (edytowane) Witam Domek świetny, bardzo mi się podoba układ pomieszczeń na dole (prawie identyczny mam u siebie w domku tylko schody obrócone o 90st). Mam pytanie czym jest wyłożony ten filarek z lewej strony schodów? Coś takie chcę u siebie zastosować? (acha i jeżeli można to co to za rodzaj drewna na schodach)? Pozdrawiam Aśka UPS doczytałam na wcześniejszej stronie .... (bo ja tak od tyłu idę)FANTASTYCZNY DOM I GRATULUJE POMYSŁÓW Edytowane 9 Kwietnia 2010 przez Konieczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 09.04.2010 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 :jawdrop:Matko, ale pięknie!!!już sama nie wiem co mi się najbardziej podoba...chyba taki ogólny bardzo spojny klimat. Architektura - rewelacja. Super na luzie wnętrza, takie uwielbiam. Lampy w łazience - bossskie! A jak jeszcze doczytałam że to tak sami...no to już całkiem odpadłam... i zdjęcia takie ładne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.04.2010 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 No moja szczeka tez zaliczyla spotkanie z podloga Cudnie cudnie cudnie i bryla i wykonczenie, rewelacyjne pomysly, chyle czola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 09.04.2010 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 :cool:nie będę ściemniał elegancja francja no muszę to pokazać MM:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 09.04.2010 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Listwy są przebojem, nie do zastapienia innym Czym szpachlowaliscie? Jaka szpachla? Zwykła do drewna czy moze akryl? Przyznam, że jak oglądałam zdjecia w galeri to zastanawiałam się, czy śladów po cięciu nie widać. Tam zazwyczaj jest najbardziej chropowato ale skoro piszesz, ze lateks ładnie zaślepił to wierzę Musi być dobra farba, gęsta pewnie. Podoba mi sie beton ale to juz norma pewnie. Co to za stół? Duży. Czy rozkładany? To co zrobiliscie z tego starego domu zasługuje na wyróżnienie. Piekna przebudowa, udany projekt. Przyznam, ze zazdroszczę nieco takiego przedsięwziecia, choć wiem, ile Was to pewnie kosztowało. Ale cały ten proces, dochodzenie do ostatecznego efektu, tworzenie, zmiany..... no zazdroszcze i już. Ekscytujace są takie budowy Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 09.04.2010 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Małgosza poprostu cudnieeeee! naczekaliśmy sie na kolejne zdjęcia Twojego domku ale warto Było!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 10.04.2010 04:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 Hej, piękne wnętrza, jeszcze raz mówie, bo az szkoda tego nie powtarzać. Mam pytanie, tak z ciekawości. Czy te przeszklenia sa czymś zasłaniane np. podczas burzy? czy wszystko błyska i widać każdą błyskawicę a w domu jasno jak w dzień? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.04.2010 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 Pięknie tuuu. Tak spokojnie, na luzie, bez nadęcia. Uwielbiam taki styl. Bosko!!Lampy świetne, ogród zimowy rewelacja, i ten stół!!Echhhhhhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosza 13.04.2010 10:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Tez mysle o stylowym zyrandolu do przedpokoju... Malgosia polecam ! Mam pytanie czym jest wyłożony ten filarek z lewej strony schodów? Coś takie chcę u siebie zastosować? (acha i jeżeli można to co to za rodzaj drewna na schodach)? Pozdrawiam Aśka UPS doczytałam na wcześniejszej stronie .... Asia na schodach to olejowane debowe stopnie i podstopnice z castoramy. A co do scianki to moze jeszcze dzisiaj wrzuce kilka fot w galerii bo mam juz zrobiona scianke od garderoby z takich plyt jak robilam listwy, ale z hdf robi sie dokladnie tak samo :jawdrop:Matko, ale pięknie!!! już sama nie wiem co mi się najbardziej podoba...chyba taki ogólny bardzo spojny klimat. Architektura - rewelacja. Irma dzieki za super mily wpis bo ja juz od dawien dawna podgladam takze Twoj dziennik i komentarze, i strasznieeeeee mi sie podoba - cudny caly. Wiec bede wdzieczna za kazda uwage, sugestie Cudnie cudnie cudnie i bryla i wykonczenie, rewelacyjne pomysly, chyle czola Markotko milo goscic, a gdzie ja moge zobaczyć Twoj domek? prosze zaspokoj moja ciekawosc, bo mam juz dziure wywiercona w brzuchu na wylot nie będę ściemniał elegancja francja no muszę to pokazać MM hehehe dzieki Kamyk Listwy są przebojem, nie do zastapienia innym Czym szpachlowaliscie? Jaka szpachla? Zwykła do drewna czy moze akryl? ... Co to za stół? Duży. Czy rozkładany? Mayland szpachlowac w sumie najlepiej taka szpachla dwuskladnikowa 'finish' jak do karoserii - akryl probowalismy i kiepsko to wychodzilo, w sumie nie probowalam takiej do drewna a ro moze byc super rozwiazanie... a co do tej chropowatosci od strony ciecia to staralam sie ja przed malowaniem delikatnie (palcem) smarowac akrylem, gdy zniecierpliwienie bralo gore to juz tylko gruba warstwe lateksu malowalam... --- stol z ikea - jest olbrzymi i ciezki.... przestal mi sie podobac na drugi dzien po zakupie na szczescie udalo mi sie zglosic reklamacje, bo rozeschla mu sie noga i pekla na przez cala wysokosc... mam na oku inny stol i tylko czekam na wolne fundusze Małgosza poprostu cudnieeeee! naczekaliśmy sie na kolejne zdjęcia Twojego domku ale warto Było!!! Aneta dzieki:) takze za zdopingowanie hehehe Hej, piękne wnętrza, jeszcze raz mówie, bo az szkoda tego nie powtarzać. Mam pytanie, tak z ciekawości. Czy te przeszklenia sa czymś zasłaniane np. podczas burzy? czy wszystko błyska i widać każdą błyskawicę a w domu jasno jak w dzień? Wiolasz slusznie zauwazylas , ze 'szkoda nie powtarzac...' hehehe bo ja od pewnego czasu dzieki temu inaczej patrze na moja chalupke co do przeszklen to w sumie do tej pory nie pojawila sie u nas jaks powazniejsza burza, wiec nie potrafie odpowiedziec na to pytanie... ale musze zaznaczyc, ze nie mam obaw bo w sumie to bardzo bezpiecznie sie tam czuje. Pięknie tuuu. Tak spokojnie, na luzie, bez nadęcia. Uwielbiam taki styl. Bosko!! Lampy świetne, ogród zimowy rewelacja, i ten stół!! Echhhhhhh Kasia dzieki wielkie! mi tez sie u Ciebie baaaardzo podoba i Twoj stol jest o niebo piekniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 13.04.2010 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Malgosza domek w galeri,i haslo ci wrzuce na priv ale przy Twoim moj dom to sie tylko moze schowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosza 13.04.2010 11:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 hehehe to bardzo ciekawe bo ja to tak mysle wlasnie o swoim a domek juz sobie poogladalam! bardzo fajny i mam pytanie bo bardzo mi sie spodobal kominek - czy to sa jakies specjalne kafle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 13.04.2010 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 To kafle kominkowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts