ona_lewkonia 04.02.2010 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Dopisuje swój och nad Twoimi wnętrzami. I uprzedzam 'śledzić' będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 04.02.2010 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Swietnie to wyglada i proponuje zalozenie komentarzy, bo za chwile pomiedzy zachwytami nie bedziesz mogla swoich fotek znalezc. o nie, o nie ... to nie jest dobry pomysl ja osobiscie dlatego lubie Galerie zdjec jako dzial, bo nie trzeba jak w Dziennikach i Komentarzach latac po dzialach na okraglo w te i na zad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.02.2010 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Swietnie to wyglada i proponuje zalozenie komentarzy, bo za chwile pomiedzy zachwytami nie bedziesz mogla swoich fotek znalezc. o nie, o nie ... to nie jest dobry pomysl ja osobiscie dlatego lubie Galerie zdjec jako dzial, bo nie trzeba jak w Dziennikach i Komentarzach latac po dzialach na okraglo w te i na zad Aaaa, bo to galeria jest. Sorry, nie zauwazylam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosza 04.02.2010 10:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 leNowak witam serdecznie no czekałam na to pytanie jak kupiliśmy dom oczywiści wizja była do przewidzenia - bezwzględnie zachowujemy cegłę - jednak jak już na początku pisałam nasze zauroczenie domem kompletnie przysłoniło nam fakt, że nieruchomość okazała się być w bardzo kiepskim stanie... próbowaliśmy ratować to uwierz - ale ostatecznie i tak zdecydowaliśmy się na elewację z innych materiałów ... i rzeczywiście koszty z tym związane pozwoliłyby chyba ze 3 budowy postawić... nasz optymizm niestety jakoś skutecznie zblokował rozsądek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosza 04.02.2010 10:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Witam serdecznie ona_lewkonia i malgos2 z tą galerią to chyba macie rację - bo mogą się zacząć mieszać zdjęcia domu np. z inspiracjami hehehe przemyśle temat i jak znajdę czas to się zrobi malgos2 bardzo się cieszę, że do mnie zajrzałaś tym bardziej, że będąc na etapie betonowej posadzki pilnie śledziłam i śledzę Twój wątek, a nawet pozwoliłam sobie jako, że u Ciebie wyszło to lepiej, skorzystać z Twojej pomocy jako ekspertki i pytałam na priva o wrażenia z użytkowania posadzki i oczywiście pomoc odpowiedź otrzymałam i jeszcze raz bardzo dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AMFI 04.02.2010 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 witam serdecznie niesamowita metamorfoza - jestem pod ogromnym wrażeniem co prawda coś mało wiejsko u Was ale i tak mi się podoba a najbardziej ten ogród zimowy.... i sufit-dach ze szkła - marzenie! pozdrawiam ze wsi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.02.2010 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 malgos2 bardzo się cieszę, że do mnie zajrzałaś tym bardziej, że będąc na etapie betonowej posadzki pilnie śledziłam i śledzę Twój wątek, a nawet pozwoliłam sobie jako, że u Ciebie wyszło to lepiej, skorzystać z Twojej pomocy jako ekspertki i pytałam na priva o wrażenia z użytkowania posadzki i oczywiście pomoc odpowiedź otrzymałam i jeszcze raz bardzo dziękuję Aaaa widzisz, jak sie wydalo pieknie. Szkoda tylko, ze masz z nia problemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 04.02.2010 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Malgosz czy możesz rzucić okiem na pw, proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 04.02.2010 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 OOOooo, ale fajnie!!!Dopisuje sie do podgladaczy niniejszym! I o wiecej fotek prosze!Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.02.2010 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Malgosz czy możesz rzucić okiem na pw, proszę. Nie ma lepszej posadzki niz betonowa, tylko musi byc naprawde dobrze zrobiona. Nie wiem, dlaczego niektorzy wykonawcy maja z tym problem, bo kurde... to proste jest jak konstrukcja cepa tylko silowe jak cholera. Oczywiscie najwazniejsze jest ocenienie podloza - i na tym sie znac trzeba, ale juz samo wylanie, wyszlifowanie, zaimpregnowanie... Gdyby nie to, ze to silowa robota jest to kazda z nas moglaby to sama zrobic. Diabel jak widac tkwi w szczegolach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 04.02.2010 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Wszystko mi się tak podoba, że nie mogę nosa oderwać od monitora! Gratuluję Malgosza! I też z niecierpliwością czekam na następne fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 04.02.2010 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 sorry miało być "Malgosza" Malgosz czy możesz rzucić okiem na pw, proszę. Nie ma lepszej posadzki niz betonowa, tylko musi byc naprawde dobrze zrobiona. Nie wiem, dlaczego niektorzy wykonawcy maja z tym problem, bo kurde... to proste jest jak konstrukcja cepa tylko silowe jak cholera. Oczywiscie najwazniejsze jest ocenienie podloza - i na tym sie znac trzeba, ale juz samo wylanie, wyszlifowanie, zaimpregnowanie... Gdyby nie to, ze to silowa robota jest to kazda z nas moglaby to sama zrobic. Diabel jak widac tkwi w szczegolach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.02.2010 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 sorry miało być "Malgosza" Malgosz czy możesz rzucić okiem na pw, proszę. Nie ma lepszej posadzki niz betonowa, tylko musi byc naprawde dobrze zrobiona. Nie wiem, dlaczego niektorzy wykonawcy maja z tym problem, bo kurde... to proste jest jak konstrukcja cepa tylko silowe jak cholera. Oczywiscie najwazniejsze jest ocenienie podloza - i na tym sie znac trzeba, ale juz samo wylanie, wyszlifowanie, zaimpregnowanie... Gdyby nie to, ze to silowa robota jest to kazda z nas moglaby to sama zrobic. Diabel jak widac tkwi w szczegolach. Nie szkodzi i tak mysle to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 04.02.2010 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Malgos2 To dobrze, że stała jesteś w poglądach niezależnie od odbiorcy. Malgosza kiedy kolejne foty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosza 04.02.2010 16:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 witam serdecznie AMFI, kroowka, popcarol i wiolasz mam nadzieje, że nikogo nie pominęłam Dzisiaj niestety musiałam wyskoczyć do wrocka załatwić kilka spraw, a tu wątek pozostał bez gospodarza!!! spieszę nadrabiać - choć fot już dzisiaj raczej nie pstryknę bo już łazienka jakaś taka dziwna wyszła a po Waszym miłym przyjęciu wolałabym utrzymać odpowiedni poziom zadowolenia AMFI nie wiejsko?! hehehe aaaa bo kazałam rodzinie pochować walonki i zapędzić świnie do obory;) e-mól nic do mnie nie dotarło... czy mogę czymś służyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.02.2010 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Ja widziałam wieś tylko na pierwszym zdjeciu. Po zdjeciach wnętrz to już wieeelkie miasto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 04.02.2010 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 tylko dwie rzeczy były dla mnie wtedy pewne -będzie beton i ta lampa Nie dziwię się, lampa wzbudziła mój wielki zachwyt, cudowna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 05.02.2010 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Lampa super, zdradzisz ile kosztowala? Znalazlam ja kiedys w jakims sklepie, ale cena byla na zapytanie, wiec pewnie droga... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosza 05.02.2010 08:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 dzień dobry niestety cena nie jest przyjemna... i całe szczęście, że kupiłam ją zanim ruszyły poważne wydatki budowlane, bo jak nic mąż by mi zablokował karty... link do dropa http://www.artelight.pl/pl/lampy-wewnetrzne/lampy-wiszace/next-drop-2.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 05.02.2010 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Dzieki, myslalam ze wiecej, ale i tak cena hmm za duza... Dzieki, bede nadal podgladac PS to Twoja fotka w avatarku czy pozyczona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts