Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Ucieczka na Wieś :)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 419
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Swietnie to wyglada i proponuje zalozenie komentarzy, bo za chwile pomiedzy zachwytami nie bedziesz mogla swoich fotek znalezc. :wink:

o nie, o nie ... to nie jest dobry pomysl :roll: :wink: ja osobiscie dlatego lubie Galerie zdjec jako dzial, bo nie trzeba jak w Dziennikach i Komentarzach latac po dzialach na okraglo w te i na zad :roll:

Swietnie to wyglada i proponuje zalozenie komentarzy, bo za chwile pomiedzy zachwytami nie bedziesz mogla swoich fotek znalezc. :wink:

o nie, o nie ... to nie jest dobry pomysl :roll: :wink: ja osobiscie dlatego lubie Galerie zdjec jako dzial, bo nie trzeba jak w Dziennikach i Komentarzach latac po dzialach na okraglo w te i na zad :roll:

Aaaa, bo to galeria jest. Sorry, nie zauwazylam. :oops: :oops: :oops:

leNowak witam serdecznie

no czekałam na to pytanie 8)

jak kupiliśmy dom oczywiści wizja była do przewidzenia - bezwzględnie zachowujemy cegłę - jednak jak już na początku pisałam nasze zauroczenie domem kompletnie przysłoniło nam fakt, że nieruchomość okazała się być w bardzo kiepskim stanie... próbowaliśmy ratować to uwierz - ale ostatecznie i tak zdecydowaliśmy się na elewację z innych materiałów ... i rzeczywiście koszty z tym związane pozwoliłyby chyba ze 3 budowy postawić... nasz optymizm niestety jakoś skutecznie zblokował rozsądek...

Witam serdecznie ona_lewkonia i malgos2

z tą galerią to chyba macie rację - bo mogą się zacząć mieszać zdjęcia domu np. z inspiracjami hehehe przemyśle temat i jak znajdę czas to się zrobi

malgos2 bardzo się cieszę, że do mnie zajrzałaś tym bardziej, że będąc na etapie betonowej posadzki pilnie śledziłam i śledzę :oops: Twój wątek, a nawet pozwoliłam sobie jako, że u Ciebie wyszło to lepiej, skorzystać z Twojej pomocy jako ekspertki i pytałam na priva o wrażenia z użytkowania posadzki :) i oczywiście pomoc odpowiedź otrzymałam i jeszcze raz bardzo dziękuję :D

malgos2 bardzo się cieszę, że do mnie zajrzałaś tym bardziej, że będąc na etapie betonowej posadzki pilnie śledziłam i śledzę :oops: Twój wątek, a nawet pozwoliłam sobie jako, że u Ciebie wyszło to lepiej, skorzystać z Twojej pomocy jako ekspertki i pytałam na priva o wrażenia z użytkowania posadzki :) i oczywiście pomoc odpowiedź otrzymałam i jeszcze raz bardzo dziękuję :D

Aaaa widzisz, jak sie wydalo pieknie. :D Szkoda tylko, ze masz z nia problemy. :roll:

Malgosz czy możesz rzucić okiem na pw, proszę.

8)

Nie ma lepszej posadzki niz betonowa, tylko musi byc naprawde dobrze zrobiona. Nie wiem, dlaczego niektorzy wykonawcy maja z tym problem, bo kurde... to proste jest jak konstrukcja cepa tylko silowe jak cholera. Oczywiscie najwazniejsze jest ocenienie podloza - i na tym sie znac trzeba, ale juz samo wylanie, wyszlifowanie, zaimpregnowanie... Gdyby nie to, ze to silowa robota jest to kazda z nas moglaby to sama zrobic. :wink: Diabel jak widac tkwi w szczegolach.

sorry miało być "Malgosza"

8)

Nie ma lepszej posadzki niz betonowa, tylko musi byc naprawde dobrze zrobiona. Nie wiem, dlaczego niektorzy wykonawcy maja z tym problem, bo kurde... to proste jest jak konstrukcja cepa tylko silowe jak cholera. Oczywiscie najwazniejsze jest ocenienie podloza - i na tym sie znac trzeba, ale juz samo wylanie, wyszlifowanie, zaimpregnowanie... Gdyby nie to, ze to silowa robota jest to kazda z nas moglaby to sama zrobic. :wink: Diabel jak widac tkwi w szczegolach.

sorry miało być "Malgosza"

8)

Nie szkodzi i tak mysle to samo. :lol: :wink:

witam serdecznie AMFI, kroowka, popcarol i wiolasz mam nadzieje, że nikogo nie pominęłam :)

Dzisiaj niestety musiałam wyskoczyć do wrocka załatwić kilka spraw, a tu wątek pozostał bez gospodarza!!! :)

spieszę nadrabiać - choć fot już dzisiaj raczej nie pstryknę bo już łazienka jakaś taka dziwna wyszła ;) a po Waszym miłym przyjęciu wolałabym utrzymać odpowiedni poziom zadowolenia :)

AMFI nie wiejsko?! hehehe aaaa bo kazałam rodzinie pochować walonki i zapędzić świnie do obory;)

e-mól nic do mnie nie dotarło... czy mogę czymś służyć?