kalpataru 06.02.2010 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Witam!Przedstawiam Wam szanowni forumowicze projekt mojej górnej łazienki. Wybrane płytki to Greta Polcoloritu. Chętnie zapoznam się z Waszymi opiniami. Zaznaczam tylko, że wciąż nie mam koncepcji na wannę. Ten dekor, który jest na projekcie mógłby zostać, ale raczej w poziomie, może na środku?? http://images45.fotosik.pl/258/48f457e5fdc14efem.jpg http://images40.fotosik.pl/253/9faca5a67a333d3bm.jpg http://images41.fotosik.pl/253/989bb3af80721d14m.jpg http://images46.fotosik.pl/256/9e487e8d40cef8dfm.jpg Przepraszam za te zdjęcia projektowe, z których może mało co widać, ale tylko takie dostałam..Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 06.02.2010 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Jak dla mnie - troszkę dużo dekorów. Są na pewno śliczne, ale jak się znudzą - nie zdejmiesz. Proponuję tylko kilka, dla akcentu. A do tego jakiś motyw liścia na przenośnej dekoracji: obrazek, ręcznik, żywa roślina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalpataru 06.02.2010 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Elfir - właśnie taki układ widziałam na żywo i baaardzo mi się spodobał..Spośród wielu ekspozycji tylko ta mnie zachwyciła, więc tego zmieniać nie będę..Dziękuję jednak za opinię! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalpataru 07.02.2010 08:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Hmm łazienka bez wad (co baaaardzo wątpliwe), że nie ma komentarzy, czy forumowicze w weekend odpoczywają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżordż5 07.02.2010 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Dekorów chyba faktycznie za dużo, szczególnie tych na ścianach. Ogólnie za dużo róznych motywów, stelaż do WC stanowczo obłożyłabym tymi brazowymi płytkami, które biegną wzdłuż ściany, a nie taką drobna kratką. I dlaczego z jednej strony stelaża WC pas brązowych płytek jest szeroki, a z drugiej o połowę węższy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 07.02.2010 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 dla mnie też za pstrokato Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalpataru 07.02.2010 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 dżordż5 - to że obok stelaża jest pas szeroki a potem węższy to błąd programu - jest tam tak samo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nina81 07.02.2010 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 wg mnie wszelkie listki (dekory) zbędne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalpataru 08.02.2010 12:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Tylko, że bez dekorów będzie dla mnie znów zbyt nudno..Może ktoś jeszcze coś dorzuci, podpowie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 08.02.2010 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Ja bym zrezygnowala z dekorow na wannie - wanna optycznie stworzy calosc ze sciana i nie bedzie nastepnym dodatkiem - tak samo jak usunela bym gorny dekor w kabinie. A tak ogolnie to mnie sie podoba tz po usunieciu tego o czym pisze - by mi sie podobalo ps Geberyt tez bym pociagnela razem ze sciana tz plytki scienne i dekor w jednym ciagu .... ale to tylko moje spojrzenie, bo ja lubie tak bardziej prosto od linijki, bo Twoja koncepcja z "innoscia" Geberyt-u optycznie jest tez niczego sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nina81 08.02.2010 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 "nudno" - to kwestia gustu moja łazienka ma nie mieć dekorów - dekoracje osiągnę dodatkami, obrazem na ścianie; moim zdaniem po 5-10 latach może zmienić się moda, a klasyczna łazienka zawsze będzie neutralna (wcale nie nudna - ale postrzeganie tego zależy od punktu widzenia) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts