szamilsz 08.02.2010 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 witam, pierwszy mój post , mam nadzieję że w dobrym miejscu go umiejscowie w sumie post pytanie, czy ktoś spotkał się już z ofertą firmy CWI - domki typu janghttp://www.jang.pl/ proszę o spostrzeżenia i opinie na temat tych projektów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 08.02.2010 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Współczynnik przenikania ciepła 0,28 - trochę dużo jak na obecne standardy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szamilsz 08.02.2010 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 może znajdziemy wsród forumowiczów osoby które kupiły z tej firmy lub zamierzaja kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Passiva 10.02.2010 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 ...ściany robią w systemie thermomur - tyle, że troszkę go prefabrykują.....osobiście wolałbym zrobić bez prefabrykacji - z samego systemu thermomur;i rzeczywiście ściany mają 0,28...a system thermomur daje już możliwości 0,2 i nawet 0,1. może wprowadzą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szamilsz 14.03.2010 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 nikt naprawde nic nie wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majonez 21.03.2010 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Czy thermomur to nie życie w steropianowym kubku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szamilsz 21.03.2010 16:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 W sumie to wszędzie zazwyczaj styropian daje się na ocieplenia, spotykałem nawet budynki gdzie w obydwu stron ocieplało się tym materiałem i ludzie żyli normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts