retrofood 09.02.2010 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 A niech tam! Nie taka kobieta straszna, jak się umaluje. W sumie, to zawsze można ją wcześniej umyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 09.02.2010 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 to już jest dziejowo uwarunkowane. Stworzył kobietę i mężczyznę, spojrzał na mężczyznę i się uradował, spojrzał na kobietę i się zadumał. Po czym rzekł: nie, no ty to się będziesz musiała malować. hm. po zastanowieniu stwierdzam, że takie sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 09.02.2010 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 to już jest dziejowo uwarunkowane. Stworzył kobietę i mężczyznę, spojrzał na mężczyznę i się uradował, spojrzał na kobietę i się zadumał. Po czym rzekł: nie, no ty to się będziesz musiała malować. Tak samo powiedział do Indian. I dodał: a juz szczegolnie przed wojną, żebyście się nie poznali i za siebie nie wstydzili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 09.02.2010 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 spojrzał na mężczyznę i się uradował, spojrzał na kobietę i się zadumał. Po czym rzekł: nie, no ty to się będziesz musiała malować. Spokojnie! Starość i zęby też Mu się specjalnie nie udały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 09.02.2010 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 http://statichg.demotywatory.pl/uploads/201002/1265731905_by_krzychu2604_500.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek-B 09.02.2010 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 http://images46.fotosik.pl/258/7dea13d28630cb44.jpg Przebijam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 09.02.2010 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Mam zagwozdkę od jakiegoś czasu- jakieś 8/10 znajomych mi kobiet ma pomalowane włosy! Nie wiem o co w tym chodzi. wszystko co kobiety robią ze sobą jest po to by się: - odmłodzić - upiększyć - wyróżnić z tłumu - zaszokować (obojętne czym) przy czym wybór zależy głównie od wieku, najmłodsze szokują, najstarsze sie odmładzają na gwałt ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vadiol 09.02.2010 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 .... najstarsze sie odmładzają na gwałt ! to by wiele wyjaśniało w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 09.02.2010 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 .... najstarsze sie odmładzają na gwałt ! to by wiele wyjaśniało w temacie boszszszzz... aż strach pomyśleć ... chyba się już zaliczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 09.02.2010 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 .... najstarsze sie odmładzają na gwałt ! to by wiele wyjaśniało w temacie boszszszzz... aż strach pomyśleć ... chyba się już zaliczam W takim razie ja powinnam już mieć za sobą A nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 09.02.2010 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 .... najstarsze sie odmładzają na gwałt ! to by wiele wyjaśniało w temacie boszszszzz... aż strach pomyśleć ... chyba się już zaliczam W takim razie ja powinnam już mieć za sobą A nie mam gwałtu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 09.02.2010 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 .... najstarsze sie odmładzają na gwałt ! to by wiele wyjaśniało w temacie boszszszzz... aż strach pomyśleć ... chyba się już zaliczam W takim razie ja powinnam już mieć za sobą A nie mam gwałtu? A jak tak, to co? Ieee tam, nie panikuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 10.02.2010 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Farbowane, to pół biedy. Ale te nieszczyżone spod pachi ,nawet nie prostowane , o bikini nie wspomnę.....heh Bardzo często jestem na basenie - i powiem szczerze, że po kobietach widać kto ma faceta ciepłolubnego ( konesera fiuter ) Ale to inny wewątek. Nie koloryzowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 10.02.2010 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Farbowane, to pół biedy. Ale te nieszczyżone spod pachi ,nawet nie prostowane , o bikini nie wspomnę.....heh Bardzo często jestem na basenie - i powiem szczerze, że po kobietach widać kto ma faceta ciepłolubnego ( konesera fiuter ) Ale to inny wewątek. Nie koloryzowany. Chyba pora na założenie nowego tematu......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agus181 10.02.2010 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Mężczyźni twierdzą, że lubią naturalne kobiety. Tyle, że te naturalne kobiety w większości mają głębię oczu podkreśloną odpowiednim tuszem i cieniem a miękkość i połysk włosów odpowiednim kolorem Kobiety lubią zmiany i choć mówią, że wszystkie te zmiany są dla ich dobrego samopoczucia to jednak jak mężczyzna (a w dodatku swój;) zauważy i pochwali to aż serce rośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 10.02.2010 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Mężczyźni twierdzą, że lubią naturalne kobiety. Tyle, że te naturalne kobiety w większości mają głębię oczu podkreśloną odpowiednim tuszem i cieniem a miękkość i połysk włosów odpowiednim kolorem Kobiety lubią zmiany i choć mówią, że wszystkie te zmiany są dla ich dobrego samopoczucia to jednak jak mężczyzna (a w dodatku swój;) zauważy i pochwali to aż serce rośnie powiedzmy szczerze, bez owijania w bawełnę: kobiety oszukiwanie mają w genach. I matactwo wywołuje u nich dobre samopoczucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 10.02.2010 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Retro, albo jakaś baba Ci nadepnęła na ogonek. Albo to już skrzeczenie tetrycze. Albo dzień z serii"wypił za dużo lub zjadł za mało" Albo nie ma Cie kto przytulić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 10.02.2010 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Mężczyźni twierdzą, że lubią naturalne kobiety. Tyle, że te naturalne kobiety w większości mają głębię oczu podkreśloną odpowiednim tuszem i cieniem a miękkość i połysk włosów odpowiednim kolorem Kobiety lubią zmiany i choć mówią, że wszystkie te zmiany są dla ich dobrego samopoczucia to jednak jak mężczyzna (a w dodatku swój;) zauważy i pochwali to aż serce rośnie powiedzmy szczerze, bez owijania w bawełnę: kobiety oszukiwanie mają w genach. I matactwo wywołuje u nich dobre samopoczucie Faceci nie http://video.interia.pl/obejrzyj,film,92062,sortuj,s,st,gruby%20facet%7Cwszystkie%7Cnazwie;tagach;autorach%7Cpopularnosc,pozycja,6,gruby_facet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daszaA 10.02.2010 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 farbują bo to lubią.Też się do nich zaliczam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maysee 10.02.2010 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 przy czym wybór zależy głównie od wieku, najmłodsze szokują, najstarsze sie odmładzają na gwałt ! Jesli na gwalt to oko mozna przymknac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts