popcarol 15.02.2010 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Ok, przywioze sobie w takim razie sieczke. Jak ja rozloze na wiosne obok swiezo zakupionych i posadzonych roslin wkleje w tym watku. Tylko czy uda mi sie tak gruba warstwe rozlozyc... gleba jest tam na rowni z podjazdem, 30 cm slomy musialabym czyms odgrodzic... hmm Z przekopywaniem zobaczymy. Moze wystarczy tylko dac dobrej ziemi w dolki pod rosliny, a rosnaca trawe (raczkujaca tam po zimie) okryc sieczka slomiana? Chyba zgnije/zaniknie pod spodem? Przekopywalismy z odchodami kurzymi ziemie pod warzywnik przed ubieglym sezonem - warzywa urosly super, wiec zadzialalo No ale Malz sie spocil po tym kawalku Fotke wrzuce http://fotoforum.gazeta.pl/photo/1/rf/rg/hq0i/FfdAFUex42Uwm3epMX.jpg Wojtku - za oferte dziekuje. Niestety nie skorzystam, bo okazalo sie ze moj Malz ma jagody, kupil sobie mala paczuszke w klepie ze zdrowa zywnoscia jakis czas temu.. wiec postaram sie wydlubac nasiona i posiac je. Moze na jesien bym wsadzila pare roslinek - ciekawe jak duze by podrosly? Znalazlam fajna szkolke w Piotrkowie Trybunalskim - maja wszystkie moje zachciewajki oprocz oliwnika, wiec pod koniec marca sie do nich wybiore. Dziekuje za rady, pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts