ma 21.01.2004 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2004 Gdybyscie mieli do wyboru parkiet jesionowy albo jaworowy, to ktory wybralibyscie? Jesionowy ulozony widzialam i bardzo mi sie podobal, pytanie jest glownie o ten jaworowy. Zawsze mi sie wydawalo, ze klon ma miekkie drewno... z drugiej strony, to gdyby mial isc pod lakier, to i tak wlasciwie wszystko jedno. no i jak to sie ma do debu, ktory mam obecnie? dzieki z gory za wszystkie opinie i uwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sąsiad 21.01.2004 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2004 jesionowy zachowuje przyjemny ciepły jasny kolor przez długie lata, jest też wystarczająco twardy. co z jaworowym, to nie wiem. Pewnie jak nie dasz caponu, to nie bedzie niespodzianek z żadnym drewnem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts