agagaw 14.02.2010 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 Witam,i proszę o radę w następującej kwestii. W ubiegłym sezonie posadziłam śliczny ok. metrowy klon Drummondi, który po długich bojach wreszcie się przyjął. Niestety mój młody pies jakieđ 2 tygodnie temu w czasie naszej nieobecności obgryzł go tak, że obecnie pozostał 20 cm pojedynczy kikut nad ziemią. Czy z tego coś jeszcze będzie czy po prostu wykopać i wyrzucić?Dzięki i pozdrawiam,Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 14.02.2010 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 Zależy..Jeśli zostało coś powyżej miejsca szczepienia odbije.Jeśli nie- też odbije. Podkładka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agagaw 16.02.2010 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 No tak..., czyli jak odbije z podkładki, to nie wiadomo co urośnie, tak? A jak ponad podkładką , to czy mimo wszystko jest sens go zostawiać ze względów estetycznych? Czy będzie to miało kształt drzewa czy raczej zrobi się z tego krzew? Dziękuję za odpowiedź i przepraszam jeśli moje pytanie są nieco banalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 16.02.2010 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Jak odbije z podkładki to wiemy dokładnie co urośnie - zwykły klon pospolity Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 16.02.2010 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 A kształt to będzie miało taki, jaki zechcesz... wystarczy użyć sekatora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts