netmike 16.05.2012 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Profil podbalkonowy podałem Ci wcześniej. A katalogu nie znajdziesz w necie. Lepiej poszukaj innego punktu sprzedaży. Pod załaczonym linkiem znalazłem dokument pdf ze specyfikacją elementów systemu Veka Alphaline 90. Balkonowe profile bazowe (balkonanschlussprofil) też tam sie znajduja. http://www.chassisernst.be/documents/alphaline%20VORENTWURF%202008-12.pdf Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
powell 23.06.2014 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 Podbiję nieco temat. U mnie w oknach tarasowych zastosowano również tylko poszerzenia, nie ma profilu bazowego. Jak to w takim razie zabezpieczyć przed wodą od strony zewnętrznej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikt ważny 23.06.2014 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 Do poszerzenia przykleić dokładnie izolacje przeciwwodną - możesz przykleić papę termozgrzewalną ale tu trzeba uważać, podgrzać ją poza obrębem profili by ich nie zniszczyćPoznać przekrój poszerzenia i w niektórych można po prostu wyciąć pierwszą, zewnętrzną komorę tym samym poszerzenia staje się cofnięte względem lica profila, wykonalne zwłaszcza w profilach >80 mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arti17cf 18.01.2021 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2021 Witam, Czy to normalne, że przy oknie HST występuje taki mostek termiczny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts