Whitemag 18.02.2010 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Moje ma 4.5mx3m i mojego nie uspokoiło.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kicikici 18.02.2010 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Nasz ma 3 metry, jest przed wejściem na taras - pełni rolę "kurtyny ciepła" i w tej roli sprawdza się rewelacyjnie. Sprzątanie odkurzaczem bezproblemowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aadamuss24 18.02.2010 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Tak jak piszę Whitemag : wystarczy zagęszczenie podłogówki (jeśli ktoś ma) na szerokości okna i robi się kurtyna. pozdr adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boguslaw 19.02.2010 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Nieprawda. Chyba nie wiesz o czym mówisz.. Kurtyna to kurtyna...Aby była kurtyna z ciepłego powietrza potrzebna jest płaszczyznowa konwekcja lub.... nadmuch z góry. Żadne zagęszczenie rurek podłogówkie nie stworzy kurtyny ciepłegopowietrza. Stworzy jedynie lokalnie wyższą temperaturę posadzki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aadamuss24 19.02.2010 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Jeżeli ta posadzka lokalnie będzie miała wyższą temperature to czy nie polecie tego ciepła więcej lokalnie pod oknem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xia 15.05.2015 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2015 Tez sie zastanawiam nad tymi grzejnikami. Czy ktoś jeszcze może opisać swoje doświadczenie z nimi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtko55 02.07.2015 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 Ja rozważam wymianę starych grzejników na płytowe Kermi X2. To grzejnik płytowy z przepływem szeregowym, który oszczędza podobno aż 11% energii cieplnej. No ale zobaczymy, co tam małżonka powie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts